Νέα

Έχετε μαρκαλέψει κομμώτρια;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
122
Πόντοι
1
ψαχνω μια να μου κανει περμαναντ στις πουτσοτριχες, να εχω αφρο λουκ τουλαχιστον στον περιβαλλοντα χωρο….:confused:
Δηλαδή τώρα έχεις ίσιες πουτσοτριχες και τις κάνεις χωριστρα δεξιά αριστερά; Έχουν δει γυναίκες αυτό το θέαμα;

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.236
Πόντοι
456
Πολύ θα το ήθελα έχω ακούσει είναι δυνατές γενικά

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.127
Πόντοι
2.596
τις κάνεις χωριστρα δεξιά αριστερά;
Τύπε έδωσες ωραία ιδέα!
Μια και είναι κουμμουνίστρια τον επόμενο μήνα που θα με μοντάρει θα της πω μωρή φτιάξε αριστερά τη χωρίστρα όπως ο Αδόλφος, άρα ψυχολογικό γαμίσι θα υφίσταται :headbang2:
Είναι και το άλλο κακό: καπνίζει στριφτά τσιγάρα λόγω οικονομικών, εδώ δεν είχα πάει ποτέ με τέτοιες περιπτώσεις (φοιτήτριες) τώρα να μαγαριστώ :confused:

Για να σοβαρευτούμε κάπως, σε μια 5ετια θα μοιάζει με τη Νανά της Καλύμνου 36 (οι παλιοί την ξέρουν)...
Τώρα μην αρχίσετε να ρωτάτε αν έχει φιλενάδες και τρίχες κατσαρές, ε δεν θα την είχα πέσει ήδη :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.484
Πόντοι
6.056
Κομμώτρια και ταυτόχρονα μιλφαρα...δεν υπάρχει αυτός ο συνδιασμός!!!! Πιο εκρηκτικός και καυλωτικος δεν γίνεται...όπου πετυχαίνω τις κυνηγάω...
Σοφτ. Μιλφάρα λουλουδού, είναι πολύ πιο χαρντκορ.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.330
Πόντοι
32.478
Οι κομμώτριες γενικά είναι από τις καυλιάρες που υπάρχουν . Είναι πάντα ντυμένες στην τρίχα και γενικά δύσκολα θα βρεις κομμώτρια που να μην είναι περιποιημένη.
Το είχα απωθημένο από μικρός να γαμήσω κομμώτρια αλλά δεν είχε τύχει. Μέχρι που στα τριάντα μου γνώρισα μία. Μόνο που δεν δούλευε σε κομμωτήριο αλλά σε σπίτια, δεν ξέρω αν πιάνει αυτό. Την γνώρισα από σπόντα, δεν ήξερα τι δουλειά κάνει αλλά την ξέσκισα στην πούτσα. Την γαμούσα σχεδόν 3 χρόνια, αλλά εγώ ήμουν παντρεμένος τότε και δεν είχα ευχαίρεια κινήσεων. Με έφτιαχνε τόσο πολύ που μια μέρα που είχαμε βγει γυρίσαμε στο σπίτι της, έμενε μόνη της ευτυχώς, την γάμησα 2 φορές συνεχόμενες χωρίς διακοπή. Δηλαδή έχυσα , συνέχισα να την γαμάω και έχυσα και δεύτερη φορά. Βέβαια έπαιξε ρόλο ότι πριν στο μαγαζί που είχαμε πάει επαιρνα μάτι δύο θεόμουνα που ήταν στην υποδοχή και μετά στο γαμήσι σκεφτόμουν ότι γαμάω κι αυτές μαζί. Οπότε δεν μου έπεφτε με τίποτα.
Επίσης τώρα έχω πετύχει μιλφάρα κομμώτρια στο Τικ Τοκ που είναι για πολλά γαμήσια. Το ξέρει βέβαια και ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια.
Είναι κάπου επαρχία, δεν θυμάμαι που ακριβώς. Αγρίνιο ή Καρδίτσα νομίζω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.484
Πόντοι
6.056
Επίσης τώρα έχω πετύχει μιλφάρα κομμώτρια στο Τικ Τοκ που είναι για πολλά γαμήσια. Το ξέρει βέβαια και ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια.
Όχι . Πες ... άλλη πόλη !

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.330
Πόντοι
32.478

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
12
Like
4.022
Πόντοι
746
Οι κομμώτριες γενικά είναι από τις καυλιάρες που υπάρχουν . Είναι πάντα ντυμένες στην τρίχα και γενικά δύσκολα θα βρεις κομμώτρια που να μην είναι περιποιημένη.
Το είχα απωθημένο από μικρός να γαμήσω κομμώτρια αλλά δεν είχε τύχει. Μέχρι που στα τριάντα μου γνώρισα μία. Μόνο που δεν δούλευε σε κομμωτήριο αλλά σε σπίτια, δεν ξέρω αν πιάνει αυτό. Την γνώρισα από σπόντα, δεν ήξερα τι δουλειά κάνει αλλά την ξέσκισα στην πούτσα. Την γαμούσα σχεδόν 3 χρόνια, αλλά εγώ ήμουν παντρεμένος τότε και δεν είχα ευχαίρεια κινήσεων. Με έφτιαχνε τόσο πολύ που μια μέρα που είχαμε βγει γυρίσαμε στο σπίτι της, έμενε μόνη της ευτυχώς, την γάμησα 2 φορές συνεχόμενες χωρίς διακοπή. Δηλαδή έχυσα , συνέχισα να την γαμάω και έχυσα και δεύτερη φορά. Βέβαια έπαιξε ρόλο ότι πριν στο μαγαζί που είχαμε πάει επαιρνα μάτι δύο θεόμουνα που ήταν στην υποδοχή και μετά στο γαμήσι σκεφτόμουν ότι γαμάω κι αυτές μαζί. Οπότε δεν μου έπεφτε με τίποτα.
βρηκα που θα ειναι οι επομενες εκδρομες μου

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
431
Πόντοι
301
Θα σας δώσω μια πληροφορία, αλλά να μείνει μεταξύ μας.
Έχω ενημέρωση εκ των έσω ότι στον Μανταμάδο (χωριό της Λέσβου), έχει μια κομμώτρια η οποία το δουλεύει το πράμα της....

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
1.037
Πόντοι
371
σοβαρα τωρα, πριν τριαντα χρονια πηδουσα μια βοηθω κομωτριασ στην μυτιληνη, εγω τοτε πηγαινα εκει σαν πωλητησ , μια φορα τον μηνα απο αθηνα , και κουρευομουν εκει φυσικα , τον επομενο χρονο μου εκατσε απο πασα συναδελφου η καθαριστρια του ξενοδοχειου , να ενημερωσω οτι ηταν μεγαλυτερεσ μου 15 χρονια αρα τωρα μπορει και να μην ζουν !

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.127
Πόντοι
2.596
Δεν είπα ότι είσαι..
Guten Morgen :headbaning1:
Καταρχήν όλο ονόματα αλλάζεις;
Με έχεις μπερδέψει...
Τέσπα η δικιά σου είναι αλλοδαπή;
Γιατί από φέτος αποφάσισα το κλείσιμο της στρόφιγγας, αν πας στης Γλυκόζης 20+ μέρες δεν κουνιέται φύλλο :confused: o χορηγό$ έχει άλλα σχέδια για τα δικά μας κορίτσια :headbang2:
Πάω καφενείο για πρωινό και καθισιό, εντάξει έδωσε κάτι ψιλά το ΝΒΑ της Μουνάκλας Πρέσβειρας :headbaning1: με είχε πάει λίγο κάτω την προηγούμενη εβδομάδα :cool2:

Συνημμένα

• Screenshot_20250121-081040.png
    Screenshot_20250121-081040.png
    119,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Peristeriotis23

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2023
Like
354
Πόντοι
20
Το μεγαλύτερο μου φετίχ είναι οι κομμώτριες.Τα τελευταία τρία χρόνια ή θα είμαι με κομμώτρια ή θα παλεύω να την "μαρακαλεψω" και πάντα σημαδεύω κομμώτριες μιλφ και εννοείται εκφυλες...από ότι έχω καταλάβει έχω κλίση στις κομμώτριες γιατί οι περισσότερες είναι μες στην καύλα και φροντίζουν να το δείχνουν αυτό ( προφανώς για να έχουν και περισσότερη πελατεία υποθέτω)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.102
Πόντοι
2.306
Δηλαδή τώρα έχεις ίσιες πουτσοτριχες και τις κάνεις χωριστρα δεξιά αριστερά; Έχουν δει γυναίκες αυτό το θέαμα;
χωριστρα στη μεση με αφελειες, φσντασου το κουρεμα του Γαρδελη αλλα χαμηλα….οι γκομενες γουσταρουν ρετρο 80‘s look:confused:
IMG_0355.jpeg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.523
Πόντοι
3.846
Tελικά χτύπησε φλέβα ο νηματοθέτης, αποδεικνύεται ότι η κομμώτρια αποτελεί φαντασίωση πολλών. Μήπως να ανοίξει νήμα ποια γυναικεία επαγγέλματα μας καυλώνουν περισότερο; (αν δεν υπάρχει ήδη).

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.330
Πόντοι
32.478

Συνημμένα

• 90e158e0be12021c01516ea00c226325.mp4
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 6e591bdbd488f303ff625cc191b10d30.mp4
    11,4 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 73297ab292e6e4a3939e26dd0097d292.mp4
    4 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 7e60f5c0fefe95440f7d05ce7fee8e31.mp4
    5,9 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.127
Πόντοι
2.596
Tελικά χτύπησε φλέβα ο νηματοθέτης, αποδεικνύεται ότι η κομμώτρια αποτελεί φαντασίωση πολλών.
Φίλε να σου/σας πω και το άλλο;
Υπάρχει μεγάλη ανЄχεια εκεί έξω και πόσο μάλλον στην επαρχία που λίγο πολύ γνωριζόμαστε κάπως....
Είχαμε να μιλήσουμε - αν θυμάμαι καλά 3 χρόνια τουλάχιστον - κι αυτή με είδε στο δρόμο κλπ κλπ

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.127
Πόντοι
2.596
Για ποια υπομονή μιλάς;
Μας απειλείς κιόλας;
Μπλοκαριστήκαμε πριν μήνες τέλος...
Σε ξεμπλόκαρα και διαπιστώνω ότι έκανες το ίδιο μετά από τον ντόρο που έγινε υπαιτιότητα σου, ε θα σου ήρθαν τα χαμπέρια...
Εσύ το συνεχίζεις τόσο καιρό, ούτε σου απάντησα πουθενά σε άλλα νήματα για να μην τα μπαχαλεύω, δεν φταίει κανένα κορίτσι σε τίποτα...
Εδώ μέσα όμως δεν θα σε χάριζα...
Βέβαια προσέχω κάπως μην με μπλοκάρει η Διαχείριση διότι δεν έχω κλώνους και δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες...

Συνημμένα

• Διαγράψου ΒΡΩΜΙΑΡΗ.png
    Διαγράψου ΒΡΩΜΙΑΡΗ.png
    316 KB · Εμφανίσεις: 20
  • ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ...png
    ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ...png
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 23
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom