Νέα

Έχετε μαρκαλέψει κομμώτρια;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.799
Πόντοι
2.816
Δεν είμαι φαλακρός - ΟΚ έχω μια αραίωση - αλλά όχι έντονη.
Απεναντίας αυτό το ΜΟΥΝΙ των 1.60 (πόσο είναι ο μπινές) συνεχίζει να προκαλεί εκ του ασφαλούς...
Βέβαια έχετε κι εσείς (γενικά αναφέρομαι όχι σε εσένα προσωπικά) ευθύνη που του δίνετε αέρα...
Δεν είμαι ανόητος σαν τον γυφτοζούμπακα: προφανώς και θέλει να προκαλέσω τη Διαχείριση ξεστομίζοντας βαρειές κουβέντες ώστε να με μπλοκάρει, αμ δεν...
Τύπε αρχικά είναι ερώτηση. Δεν είπα ότι είσαι..
Και επίσης δεν αναφέρομαι σε καράφλα αλλά σε καραφλομαλλια.. που είναι πολύ πιο λάιτ

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
232
Πόντοι
21
Ειχα 2 πρωην κομμωτριες, μια χαρα κοπελες ηταν, που κολαει το επαγγελμα; Δεν με κουρευαν αν αυτο ειναι το θεμα (εχω αντρα κομμωτη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.260
Πόντοι
6.056
Ενδιαφερον νημα,για να δουμε θα εχουμε τιποτα αποκαλυψεις?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
c4.jpg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.005
Πόντοι
2.306
ψαχνω μια να μου κανει περμαναντ στις πουτσοτριχες, να εχω αφρο λουκ τουλαχιστον στον περιβαλλοντα χωρο….:confused:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
810
Πόντοι
86
Δεν ξερω αν μετραει, την κουνιαδα μου τοτε ειταν 16 χρονων, σπουδαστρια στου Αμαραντου, κι εγω φανταρος. Οχι δεν την "μαρκαλεψα" γλυφομουνι της εκανα κι εκεινη μου τον επαιζε. Εχαμε κι ενα σεβας, εκεινη την εποχη, οχι οπως τωρα, που δεν σεβομαστε τιποτα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.215
Πόντοι
3.846
δεν έχω πάει με νυχού, για τους κανονισμούς ήταν η ερώτηση

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.954
Πόντοι
2.596
ναι στειλε τα πραγματα κιολας με μεταφορικη περιμενω με @dimigoall :coffee:
Ρε στραβάδι τι με πέρασες;
Το λάδι θα πάει (ξέρεις που δεν θα επαναλαμβάνομαι) και το υπόλοιπο σε συγγενικά πρόσωπα.
Κόψτε τις γυφτοπαρέες με γυφτοβρωμιάρη κι αν με το καλό αποφασίσω να έρθω Αθήνα - σε κερνάω call girl πολυτελείας - 300Ε η ταρίφα :headbang2:
Αλλά αν με εκθέσεις έχω κάτι παλάμες σαν φτυάρια και πλέον σκληραίνουν σα μάρμαρο...
Δες τι γραφειάρα πολυτελείας έχω και το παίζω δίπορτο όποτε γουστάρω...
Έχουμε και δουλειές, μιλάμε αργότερα ή αύριο, έχω να δω γαλλικό ποδόσφαιρο (ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΚ)...

Συνημμένα

• ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.jpg
    ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.jpg
    94,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • ΠΡΟΣ ΓΥΦΤΟΖΟΥΜΠΑΚΑ.jpg
    ΠΡΟΣ ΓΥΦΤΟΖΟΥΜΠΑΚΑ.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 8
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.jpg
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 7

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.147
Πόντοι
12.756
Ρε στραβάδι τι με πέρασες;
Το λάδι θα πάει (ξέρεις που δεν θα επαναλαμβάνομαι) και το υπόλοιπο σε συγγενικά πρόσωπα.
Κόψτε τις γυφτοπαρέες με γυφτοβρωμιάρη κι αν με το καλό αποφασίσω να έρθω Αθήνα - σε κερνάω call girl πολυτελείας - 300Ε η ταρίφα :headbang2:
Αλλά αν με εκθέσεις έχω κάτι παλάμες σαν φτυάρια και πλέον σκληραίνουν σα μάρμαρο...
Δες τι γραφειάρα πολυτελείας έχω και το παίζω δίπορτο όποτε γουστάρω...
Έχουμε και δουλειές, μιλάμε αργότερα ή αύριο, έχω να δω γαλλικό ποδόσφαιρο (ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΚ)...
ειμαι μνηστευμενος:coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.954
Πόντοι
2.596
Το ψωλαρας = ντουνταρας η κάνω λάθος ?
Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Γενικά τα κορίτσια τα αγαπάω όλα ακόμα κι αυτές στο Μεταξουργείο, όμως είναι άνανδρη η συμπεριφορά σου στο νήμα της Αγγελικής κι αυτό σε έκραξα.
Τώρα ο γυφτοβρωμιάρης θα σκάσει από τη ζήλεια κι αν θέλει να φάει καναδική ψωλή από τάρανδο θα δω μπας και τον στείλω πέρα να ηρεμήσει.
Καλή σου συνέχεια, αν έχεις να πεις κάτι για το νήμα - που μεν έχει δόση αρβάλας αλλά έχει και συνέχεια γιατί υπάρχει μια κομμώτρια εδώ γύρω και λέω να της τον χώσω...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.761
Πόντοι
2.606
@athinaios44 εδώ έχει ψωμί :coffee:

Στείλε μωρή κουφάλα νηματοθέτη λάδια , ζαρζαβατικά , αρνάκια , λουκάνικα , φέτες , κασέρια , παξιμάδια , τοπικά εδέσματα , ξυλεία για τζάκι :tooth:

Στέλνω κάτου @Maximilien με αγροτικό , μη τυχόν και γυρίσει με μισοάδεια καρότσα :coffee:

( Αν έχεις και κάνα δυνατό μουνί κομμωτριούλα στείλτο πάνω να το περάσουμε ένα χέρι ) :coffee:
Χοχλιούς ΔΕΝ έχει?:confused::new_shocked:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.808
Πόντοι
11.146
@Ντουνταράς (Kaizerbet) εχεις υπερεβει τα εσκαμμενα και εχεις αρχισει να το χανεις παλι οπως πριν μερικα χρονια με την Χατζη και τα σκηνικα που εγιναν.
Μαζι μου ως εδω, δεν θα ξανασχοληθεις. Η υπομονη εχει κ τα ορια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom