Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.954
- Πόντοι
- 2.596
Να σε στείλω στα ξαδέλφια μπας και βρεις καμμιά γαλλίδα να δεις τη χαρά στα σκέλιαειμαι μνηστευμενος
Να σε στείλω στα ξαδέλφια μπας και βρεις καμμιά γαλλίδα να δεις τη χαρά στα σκέλιαειμαι μνηστευμενος
Απλός, λιτός και περιεκτικος.Μια χοντρουλα κομμωτρια μου πηρε πιπα,τα καταπιε ολα
ΔωρικόςΑπλός, λιτός και περιεκτικος.
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΗΤ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
Άντε δίνω και κάτι, βέβαια κάτσει δεν κάτσει τι με νοιάζει, εγώ βούτηξα το τελικό σημείο με 3.5 απόδοση στο ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ!!
Ετοιμάζεται μπόλιασμα στη σιτεμένη κομμώτρια
Ξαναμιλάμε όταν λήξει το παιχνίδι - θα επανέλθω στο θέμα!
Η σιτεμένη κομμώτρια ίσως φέρει καλύτερη τύχη, υπερ φυσικά των κοριτσιών!!
Τώρα θα τα ακούσεις κι εσύ...
Δηλαδή τώρα έχεις ίσιες πουτσοτριχες και τις κάνεις χωριστρα δεξιά αριστερά; Έχουν δει γυναίκες αυτό το θέαμα;ψαχνω μια να μου κανει περμαναντ στις πουτσοτριχες, να εχω αφρο λουκ τουλαχιστον στον περιβαλλοντα χωρο….
Τύπε έδωσες ωραία ιδέα!τις κάνεις χωριστρα δεξιά αριστερά;
Σοφτ. Μιλφάρα λουλουδού, είναι πολύ πιο χαρντκορ.Κομμώτρια και ταυτόχρονα μιλφαρα...δεν υπάρχει αυτός ο συνδιασμός!!!! Πιο εκρηκτικός και καυλωτικος δεν γίνεται...όπου πετυχαίνω τις κυνηγάω...
Όχι . Πες ... άλλη πόλη !Επίσης τώρα έχω πετύχει μιλφάρα κομμώτρια στο Τικ Τοκ που είναι για πολλά γαμήσια. Το ξέρει βέβαια και ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια.
Είναι κάπου επαρχία, δεν θυμάμαι που ακριβώς. Αγρίνιο ή Καρδίτσα νομίζω.
Δεν θυμάμαι.Βλέπω την κωλάρα της και τα ξεχνάω όλα. Γυναίκα για τρελά γαμήσια λέμε.Όχι . Πες ... άλλη πόλη !
βρηκα που θα ειναι οι επομενες εκδρομες μουΟι κομμώτριες γενικά είναι από τις καυλιάρες που υπάρχουν . Είναι πάντα ντυμένες στην τρίχα και γενικά δύσκολα θα βρεις κομμώτρια που να μην είναι περιποιημένη.
Το είχα απωθημένο από μικρός να γαμήσω κομμώτρια αλλά δεν είχε τύχει. Μέχρι που στα τριάντα μου γνώρισα μία. Μόνο που δεν δούλευε σε κομμωτήριο αλλά σε σπίτια, δεν ξέρω αν πιάνει αυτό. Την γνώρισα από σπόντα, δεν ήξερα τι δουλειά κάνει αλλά την ξέσκισα στην πούτσα. Την γαμούσα σχεδόν 3 χρόνια, αλλά εγώ ήμουν παντρεμένος τότε και δεν είχα ευχαίρεια κινήσεων. Με έφτιαχνε τόσο πολύ που μια μέρα που είχαμε βγει γυρίσαμε στο σπίτι της, έμενε μόνη της ευτυχώς, την γάμησα 2 φορές συνεχόμενες χωρίς διακοπή. Δηλαδή έχυσα , συνέχισα να την γαμάω και έχυσα και δεύτερη φορά. Βέβαια έπαιξε ρόλο ότι πριν στο μαγαζί που είχαμε πάει επαιρνα μάτι δύο θεόμουνα που ήταν στην υποδοχή και μετά στο γαμήσι σκεφτόμουν ότι γαμάω κι αυτές μαζί. Οπότε δεν μου έπεφτε με τίποτα.
Επίσης τώρα έχω πετύχει μιλφάρα κομμώτρια στο Τικ Τοκ που είναι για πολλά γαμήσια. Το ξέρει βέβαια και ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια.
Είναι κάπου επαρχία, δεν θυμάμαι που ακριβώς. Αγρίνιο ή Καρδίτσα νομίζω.