Νέα

Έχετε μαρκαλέψει κομμώτρια;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
@Ντουνταράς (Kaizerbet) εχεις υπερεβει τα εσκαμμενα και εχεις αρχισει να το χανεις παλι οπως πριν μερικα χρονια με την Χατζη και τα σκηνικα που εγιναν
Μαζι μου ως εδω, δεν θα ξανασχοληθεις. Η υπομονη εχει κ τα ορια της.
Από ότι λοιπόν φαίνεται από πάνω ισχύει το αντίθετο...
Έχεις κάνει κι άλλα ειρωνικά σχόλια κάτω από εμένα σε άλλα νήματα, άρα μας ζητάς και τα ρέστα;
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά τα τσακίζει :sunglasses:
Ειλικρινά δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τέτοιο λεξιλόγιο, αν σταματούσες μετά από 2 άντε 3 φορές, άντε θα το ξεπερνούσα εσύ όμως το έκανες και προχθές στο νήμα της Αγγελικής.
Με την Ελένη έγινε άλλη φάση και δεν της κρατώ καμμία κακία και χάρηκα που έφυγε από εδώ μέσα...
Τώρα αν ξαναχάσω άστο μην σε νοιάζει εγώ θα εκτεθώ για δεύτερη φορά, τραβάς κανένα ζόρι;

Τα κορίτσια θα μας "δικάσουν" με τον τρόπο που αυτές ξέρουν μην ανησυχείς ανόητες δεν είναι, ούτε χρειάζονται συμβουλές από κανέναν εδώ μέσα.
Αν τυχόν κάποια με €κμεταλλευτεί, να μην σε ενδιαφέρει δεν χρειάζομαι "καλούς" Σαμαρείτες...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
948
Πόντοι
81
Το μεγαλύτερο μου φετίχ είναι οι κομμώτριες.Τα τελευταία τρία χρόνια ή θα είμαι με κομμώτρια ή θα παλεύω να την "μαρακαλεψω" και πάντα σημαδεύω κομμώτριες μιλφ και εννοείται εκφυλες...από ότι έχω καταλάβει έχω κλίση στις κομμώτριες γιατί οι περισσότερες είναι μες στην καύλα και φροντίζουν να το δείχνουν αυτό ( προφανώς για να έχουν και περισσότερη πελατεία υποθέτω)
σωστοςςς..!!!

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
Προχωρούμε...
Πριν καμμιά 10ετια η συγκεκριμένη ήταν σχετικά καλή αλλά πλέον μένει μόνη και γενικά έχει πέσει τόσο σε θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως και στο οικονομικό...
Αυτός είναι κι ο λόγος που οφείλουν οι κοπέλες εδώ μέσα να κάνουν τα οικονομικά τους κουμάντα διότι ο καιρός περνάει και η μπογιά τους μαζί...
Δεν θέλουν να με ακούσουν, ε ας πράξουν όπως νομίζουν.
Μία άνω τελεία, έχουμε και ποδοσφαίρου ανάγνωσμα το βράδυ, θα πέσουν δυναμίτες σε Αγγλία και Ευρώπη :headbang2:

ΨΨ @gamawmetiskaltses ανέβασε καμμία κριτική μην είσαι μοναχοφάης LOL...

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.208
Πόντοι
1.056
Οι πιο καλές είναι αυτές που βάζουν για βοηθούς για να σε λούζουν και συνήθως έχουν βυζάρες

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
Μπράβο παιδιά γράψτε με στην αποκατινή σας, ούτε μια φωτογραφία δεν μπορείτε να δείξετε έστω μονταρισμένη;
Θα δώσω στοιχήματα από την ανάποδη, ας περιμένουν οι άλλοι απέναντι :sunglasses:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
Έλα ρε τύπε μην τα λες αυτά!!!
Εδώ και χρόνια μόνος κουρεύομαι - ειδικά το καλοκαίρι που έχει ζέστη.
Όμως αν βγω προς πολιτεία σε μπαρμπέρη πάω λόγω προσωπικών σχέσεων - με τον έναν είμαστε πρώην συμμαθητές - ενώ με έναν δεύτερο είχαμε μια μικρή επαγγελματική σχέση πριν μια 5ετία κι αυτά δεν τα οφείλεις να μην τα ξεχνάς.

Hatzo32

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
498
Πόντοι
21
Έλα ρε τύπε μην τα λες αυτά!!!
Εδώ και χρόνια μόνος κουρεύομαι - ειδικά το καλοκαίρι που έχει ζέστη.
Όμως αν βγω προς πολιτεία σε μπαρμπέρη πάω λόγω προσωπικών σχέσεων - με τον έναν είμαστε πρώην συμμαθητές - ενώ με έναν δεύτερο είχαμε μια μικρή επαγγελματική σχέση πριν μια 5ετία κι αυτά δεν τα οφείλεις να μην τα ξεχνάς.
Ε ξερω γω...στο μερος μου εδω δεν λενε κατι ιδιαιτερο....τα κομμωτηρια...
+ οτι ειμαι παραξενος και δεν αλλαζω κομμωτη ευκολα(16 χρονια στον ιδιο)..
Τωρα αν ανοιξει καμια που θα αξιζει(γαμησακι)...θα θυσιασω τα μαλλια μου και θα παω...οχι οτι εχω πολλα μερεμετι κανω :woldman:

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
73
Πόντοι
0
Τύπε έδωσες ωραία ιδέα!
Μια και είναι κουμμουνίστρια τον επόμενο μήνα που θα με μοντάρει θα της πω μωρή φτιάξε αριστερά τη χωρίστρα όπως ο Αδόλφος, άρα ψυχολογικό γαμίσι θα υφίσταται :headbang2:
Είναι και το άλλο κακό: καπνίζει στριφτά τσιγάρα λόγω οικονομικών, εδώ δεν είχα πάει ποτέ με τέτοιες περιπτώσεις (φοιτήτριες) τώρα να μαγαριστώ :confused:

Για να σοβαρευτούμε κάπως, σε μια 5ετια θα μοιάζει με τη Νανά της Καλύμνου 36 (οι παλιοί την ξέρουν)...
Τώρα μην αρχίσετε να ρωτάτε αν έχει φιλενάδες και τρίχες κατσαρές, ε δεν θα την είχα πέσει ήδη :confused:
γυναικα που καπνιζει μυριζει απο τα δαχτυλα μεχρι το μουνι νικοτινη
δεν γαμαω καλυτερα τον μπαρμπα μου τον Κιτσο με τα στριφτά και τα χαλασμενα δόντια, πιο σεξυ ειναι ο μπάρμπας μου.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
Όντως έτσι είναι και με νευριάζουν οι κοπέλες που μυρίζουν τασάκι...
Κι εγώ καπνίζω - αλλά όχι παραπάνω από 3-5 τσιγάρα ημερησίως, ε το χειμώνα λόγω τζακιού πάνε πες 8-10...
Αλλά και πάλι πριν την ορειβασία δεν το έχω βάλει για τουλάχιστον 2 ώρες και προφανώς έχω ξεπλυθεί με Listerine.

Hatzo32

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
498
Πόντοι
21
Όντως έτσι είναι και με νευριάζουν οι κοπέλες που μυρίζουν τασάκι...
Κι εγώ καπνίζω - αλλά όχι παραπάνω από 3-5 τσιγάρα ημερησίως, ε το χειμώνα λόγω τζακιού πάνε πες 8-10...
Αλλά και πάλι πριν την ορειβασία δεν το έχω βάλει για τουλάχιστον 2 ώρες και προφανώς έχω ξεπλυθεί με Listerine.
3 με 5 τσιγαρα κανω με 2 γουλιες καφε.....
Για το τζακι που αναφερες αν εχει και καλο ουισκακι παει ο καπνος :happy:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.944
Πόντοι
3.446
Μετράνε κι οι μπαρμπέρηδες?
Πες ναι να "ανοίξουν" οι συμμετοχές...

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
Ώρα να σας αφήσω. Δρυς και τεμάχια ελιάς.
Έχω λίγη βότκα με πορτοκαλάδα ανθρακικού, αλλά άστο θα με πειράξει, είναι και η επερχόμενη υπερένταση για τα παιχνίδια...
360 χιλιάδες είχαν χαθεί στα τελευταία λεπτά τον Ιούνιο του 2018 ή το 2019 (είναι κλειστοί οι κυρ Παντελήδες ακόμη)...
Έτσι αν διαγράψω το λογαριασμό ο λόγος θα είναι ότι....

Συνημμένα

• IMG_20250121_194652.jpg
    IMG_20250121_194652.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 7

Hatzo32

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
498
Πόντοι
21
Ώρα να σας αφήσω. Δρυς και τεμάχια ελιάς.
Έχω λίγη βότκα με πορτοκαλάδα ανθρακικού, αλλά άστο θα με πειράξει, είναι και η επερχόμενη υπερένταση για τα παιχνίδια...
360 χιλιάδες είχαν χαθεί στα τελευταία λεπτά τον Ιούνιο του 2018 ή το 2019 (είναι κλειστοί οι κυρ Παντελήδες ακόμη)...
Έτσι αν διαγράψω το λογαριασμό ο λόγος θα είναι ότι....
Εγω προτιμω ελια....για τζακι παντως :grin:

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.771
Πόντοι
3.506
γυναικα που καπνιζει μυριζει απο τα δαχτυλα μεχρι το μουνι νικοτινη
δεν γαμαω καλυτερα τον μπαρμπα μου τον Κιτσο με τα στριφτά και τα χαλασμενα δόντια, πιο σεξυ ειναι ο μπάρμπας μου.
Έχουμε φώτο του Μπάρμπα-Κίτσου;;; :cheesy::cheesy::cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Snip

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
34.363
Πόντοι
22.936
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
Αν κάτσει κανένα τέτοιο, θα αρχίσουν ραντεβού θανάτου τα κορίτσια για εμένα :embarrased: αλλά έχω μεγάλη αγκαλίτσα να τις πάρω όλες να κοιμούνται μαζί μου :smitten:
Αγαπάω μία παραπάνω αλλά δεν θέλω ζήλιες κορίτσια :kiss-mark:

Οξφόρδη & Μίντλεσμπρο αστάθμητες, ενημέρωσατε κριάρια απέναντι...
Ευρώπη λόγω πνευματικής φόρτισης αποχή για σήμερα...

Συνημμένα

• DYNAMITES!!.jpg
    DYNAMITES!!.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 9
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.997
Πόντοι
2.596
ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ....

Το τραγούδι της βραδυάς :rockon:

Να μην πάτε κομμώτριες & κοπέλες σε φθηνά μοτέλς και πορτέλς...

ΜΟΝΟ 4ΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom