Νέα

Πρώτο βήμα προς το τρίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Grcck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
315
Πόντοι
21
Γεια σας, οποίος ενδιαφέρεται να πάρουμε την γυναίκα του μαζί ή να κλείσουμε μια κοπέλα βίζιτα μέχρι 30 χρόνων να μου στείλει

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.948
Πόντοι
746
Τι έγινε τελικά βρέθηκε ο ταύρο μάχος να βοηθήσει την κατάσταση.
Πάντως βλέπω πολύς κόσμος θέλει να γαμ εεεε βοηθήσει τον παίχτη σε ώρα ανάγκης.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Όποιος ενδιαφέρεται να του γαμήσω τη γυναίκα αφιλοκερδώς χωρίς πολλά πολλά, να στείλει άμεσα μήνυμα.
Προσφέρω καθαρό , περιποιημένο γαμήσι στην κυρία σας και σας κερνάω και δείπνο στην γνωστή ψαροταβέρνα "Ο κερατάς" ,όσο θα σας την γαμάω.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.181
Πόντοι
456
Καλησπέρα στην ομάδα.

Σκέφτομαι μετά απο χρονια φαντασιώσεων να μιλήσω στην γυναίκα μου. Θεωρώ ιδανικό να ξεκινήσω λέγοντας της οτι είδα όνειρο όπου κάναμε τρίο με άγνωστο αντρα (πράγμα που όντως εχω δει).

Πιστεύω οτι αυτο ειναι το κατάλληλο πρώτο βήμα γιατί με πολύ ασφαλή τροπο της βάζω στο μυαλό την εικόνα αυτή και την διαβεβαιώ οτι θα ήταν κάτι που δεν θα με χάλαγε.

Ο τρίτος άντρας θα μπορούσε να ειναι κάποιος bull αν έβρισκα κάποιον έμπιστο τέτοιο ή να το αφήσω αοριστο.

Σκέφτομαι προς τον Μάιο που θα έχει ηρεμησει απο κάποια θέματα που εχει τωρα να της το πω.

Υπαρχει κάποια άλλη ιδέα;
ο καθένας με τον πόνο του

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
@Grcck

Συναγωνιστή αν κατάφερες να φιλτράρεις το τρολινκ, στην πραγματικότητα εδώ μέσα έχεις πάρει αθροιστικά τις καλύτερες συμβουλές. Respect και στους υπόλοιπους συναγωνιστές, γιατί ο καθένας με τον τρόπο του σου έδωσε ιδέες τόσο για να πετύχεις το στόχο σου, όσο και να ταρακουνηθείς να καταλάβεις πού ακριβώς αποκλίνεις.

Όσο για το τρολινγκ, δεν πιστεύω να περίμενες κάτι καλύτερο εδώ μέσα. Αν όντως περίμενες κάτι καλύτερο, τότε ξανά αποκλίνεις.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.017
Πόντοι
206
Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.
Ταινια απο το σειρινακη?

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
142
Πόντοι
1
Ο άνθρωπος έθεσε μια φαντασίωση που έχει και θέλει να πραγματοποιήσει αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν μόνο να τρολαρουν δυστυχώς .

Αυτό θεωρώ γίνεται για τους εξης λόγους :
Α) Η σεξουαλική τους ζωή είναι μόνο "Μεταξουργείο και Φυλής" .

Β) Θέλουν και οι ίδιοι να κάνουν πράγματα με τη γυναίκα τους αλλά δεν μπορούν (είτε γιατι θα φάνε άκυρο ,είτε γιατί η γυναίκα τους δεν βλέπεται και δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να την βλέπουν ).

Γ) Θεωρούν σωστό ο άντρας να έχει την γυναίκα του κλειδωμένη στην κουζίνα και να της ρίχνει και καμιά φάπα που και που .

Σαν ζευγάρι swingers πάνω από μια δεκαετία , θεωρούμε ότι είναι υγεία να μπορεί ο άντρας και η γυναίκα αντίστοιχα να μοιράζονται κι άλλα πρόσωπα στη σεξουαλική τους ζωή , από το να το κάνουν κρυφά ο ένας από τον άλλο και στο τέλος να χωρίζουν οι δρόμοι τους . Καλώς η κακώς δεν είμαστε μονογαμικοί οι άνθρωποι γενικά.

Και για να σου απαντήσω φίλε που άνοιξες το θέμα , καλό θα ήταν πάνω στην ερωτική σας πράξη να της πεις τι φαντασιωνεσαι . Εκεί θα καταλάβεις αν της αρέσει ή όχι. Ή που θα της αρέσει και θα συνεχίσει την κουβέντα μέχρι κάποια στιγμή να συζητήσει και εκτός κρεβατιού ,ή θα στο ξεκόψει κατευθείαν .
Αυτά τα λίγα.

Ποσο μεσα επεσες σε αυτο και δυστυχως αυτοι ειναι που χαλανε τα περισσοτερα θεματα (αναρωτιεμαι αν ειναι εδω μεσα αυτος που ανεβαζει ΤικΤοκ συνεχεια απο Μεταξουργειο).

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.017
Πόντοι
206
Εγω θα σου ελεγα να μην το κανεις γιατι θα χασεις τον ελεγχο.αν η κοπελα ξεθαρεψει ερωτικα δεν θα υπαρχουν ορια.αυτα που λενε για συμφωνιες και ορια και συζητηση ειναι βλακειες.οι μισοι εδω ειναι παντρεμενοι και ξενογαμανε.αν απελευθερωθει σεξουαλικα η δικια σου και παει με 3ο αντρα δεν θα σταματησει.μετα θα πηδιεται και με αλλους ξεκινωντας με κατι λιγουρηδες που της την πεφτουν στο γραφειο οταν και εσυ εισαι στο μεροκαματο.αμα τυχει και καυγαδισετε θα πεφτει και εξτρα κερατο.πανε στις πουτανες μονος σου κανε καμια παρτουζα με 20χρονες εσκορτ να σου φυγει η γκαβλα και ασε τις βλακειες. Αν ακολουθησεις εκεινο το μονοπατι η μοιρα σου ειναι γραμμενη κερατας και μετα με χωρισμο/διαζυγιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom