cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.973
- Πόντοι
- 3.556
Όχι τύπε το έχω για ιδία χρήση και άντε να γυρίσω και καμιά τσόνταΤύπε το εξοχικό το δίνεις ενμπιενμπι ?
Όχι τύπε το έχω για ιδία χρήση και άντε να γυρίσω και καμιά τσόνταΤύπε το εξοχικό το δίνεις ενμπιενμπι ?
ο καθένας με τον πόνο τουΚαλησπέρα στην ομάδα.
Σκέφτομαι μετά απο χρονια φαντασιώσεων να μιλήσω στην γυναίκα μου. Θεωρώ ιδανικό να ξεκινήσω λέγοντας της οτι είδα όνειρο όπου κάναμε τρίο με άγνωστο αντρα (πράγμα που όντως εχω δει).
Πιστεύω οτι αυτο ειναι το κατάλληλο πρώτο βήμα γιατί με πολύ ασφαλή τροπο της βάζω στο μυαλό την εικόνα αυτή και την διαβεβαιώ οτι θα ήταν κάτι που δεν θα με χάλαγε.
Ο τρίτος άντρας θα μπορούσε να ειναι κάποιος bull αν έβρισκα κάποιον έμπιστο τέτοιο ή να το αφήσω αοριστο.
Σκέφτομαι προς τον Μάιο που θα έχει ηρεμησει απο κάποια θέματα που εχει τωρα να της το πω.
Υπαρχει κάποια άλλη ιδέα;
Ταινια απο το σειρινακη?Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.
Ταινια απο το σειρινακη?
Ο άνθρωπος έθεσε μια φαντασίωση που έχει και θέλει να πραγματοποιήσει αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν μόνο να τρολαρουν δυστυχώς .
Αυτό θεωρώ γίνεται για τους εξης λόγους :
Α) Η σεξουαλική τους ζωή είναι μόνο "Μεταξουργείο και Φυλής" .
Β) Θέλουν και οι ίδιοι να κάνουν πράγματα με τη γυναίκα τους αλλά δεν μπορούν (είτε γιατι θα φάνε άκυρο ,είτε γιατί η γυναίκα τους δεν βλέπεται και δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να την βλέπουν ).
Γ) Θεωρούν σωστό ο άντρας να έχει την γυναίκα του κλειδωμένη στην κουζίνα και να της ρίχνει και καμιά φάπα που και που .
Σαν ζευγάρι swingers πάνω από μια δεκαετία , θεωρούμε ότι είναι υγεία να μπορεί ο άντρας και η γυναίκα αντίστοιχα να μοιράζονται κι άλλα πρόσωπα στη σεξουαλική τους ζωή , από το να το κάνουν κρυφά ο ένας από τον άλλο και στο τέλος να χωρίζουν οι δρόμοι τους . Καλώς η κακώς δεν είμαστε μονογαμικοί οι άνθρωποι γενικά.
Και για να σου απαντήσω φίλε που άνοιξες το θέμα , καλό θα ήταν πάνω στην ερωτική σας πράξη να της πεις τι φαντασιωνεσαι . Εκεί θα καταλάβεις αν της αρέσει ή όχι. Ή που θα της αρέσει και θα συνεχίσει την κουβέντα μέχρι κάποια στιγμή να συζητήσει και εκτός κρεβατιού ,ή θα στο ξεκόψει κατευθείαν .
Αυτά τα λίγα.
σε ποια τσοντα το ειδες αυτο;Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.
Είναι καλή αρχή!βάλε να δείτε τσόντα με τρίο
σε ποια τσοντα το ειδες αυτο;
Σεις πρέπει να έρθετε να ξεστραβώσετε εμάς, τους παππούληδες, κυρία!Καλημερουδια απο τα μπαχαλα ...
Οταν ξεκινας να μπεις σε ενα χωρο με έμπειρους επιβήτορες και players γενικοτερα το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι ξεκαθαρος και με λεπτομεριες για το τι ακριβως θελεις ...
Δεν γινεται αγαπητε ο καθε ενας να ερχεται με πονηρια να ψαρεψει και να καπλαντίσει στις καυλες μας ...ειμαστε ενας και ενας εδω μεσα ..
Οποτε βαλε την απαξιωση εκει διπλα με το κρουασαν ..και οταν εισαι ξεκαθαρος θα δεις να σου ερχονται τα σωστα ατομα..
μου αρεσουν τα αδεσποτα αλλα οχι την ωρα του καφε...Σεις πρέπει να έρθετε να ξεστραβώσετε εμάς, τους παππούληδες, κυρία!
Η [πρώτη και] τελευταία γυναίκα, που μας ακούμπησε ήταν η νονά μας όταν μας βάπτιζε ...
Τι λέτε;
Αντέχετε αυτή την πρόκληση και πρόσκληση, κυρία;
Lovely!μου αρεσουν τα αδεσποτα αλλα οχι την ωρα του καφε...