Νέα

Πρώτο βήμα προς το τρίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Grcck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.191
Πόντοι
736
Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε το κράξιμο ούτε το οτι φαντασιώνεστε (γιατί περί κάτι τέτοιου πρόκειται) οτι οποιος ανεβάζει κάτι τέτοιο ειναι γκει. Οτι γίνει (αν γίνει) θα ειναι με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στην γυναίκα και οκους τους εμπλεκόμενους. Δυστυχώς κάτι τέτοιοι σαν και εσάς χαλάνε κάθε σαιτ που ανοίγει τετοια θέματα.
κατσε να εχουμε το νου μας...:coffee:

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Καλησπέρα στην ομάδα.

Σκέφτομαι μετά απο χρονια φαντασιώσεων να μιλήσω στην γυναίκα μου. Θεωρώ ιδανικό να ξεκινήσω λέγοντας της οτι είδα όνειρο όπου κάναμε τρίο με άγνωστο αντρα (πράγμα που όντως εχω δει).

Υπαρχει κάποια άλλη ιδέα;
Συναγωνιστή καλησπέρα, καλή χρονιά κλπ.

Υπάρχει όντως μια άλλη καλή ιδέα, να δοκιμάσεις πρώτα τρίο με φίλο σου και μια επαγγελματία. Έτσι θα δεις αν θα σου αρέσει η ιδέα στην πράξη. Διότι αν έχεις ήδη ένα καλό γάμο, δεν χρειάζεται να πειραματίζεσαι με ρίσκο, όταν ΄΄έχεις τη δυνατότητα να πειραματιστείς εκ του ασφαλούς. Εννοείται ότι δεν πρέπει να επικαλεστείς θέμα χρημάτων κλπ, γιατί πιό πολύ πρόκειται να σου κοστίσει μια χαοτικά ανεξέλεγκτη σύζυγος εκτός ορίων, αν χρειάζεσαι επιβεβαίωση για το κόστος εδώ είμαστε για να σου πούμε νούμερα.

Γενικά θα μπορούσα να το αναλύσω, αλλά δεν αξίζει τον κόπο και το χρόνο, μιας και τα ποστς χάνονται.

Αυτά, σκέψου το.

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Επίσης ο άλλος ο φίλος είπε μια ακόμα καλύτερη ιδέα, αντί να ψάχνεις για τρίο, ψάξε για swinging (κουαρτέτο κλπ), να έχετε όλοι win-win.

OP
OP
G

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
81
Πόντοι
0
Συναγωνιστή καλησπέρα, καλή χρονιά κλπ.

Υπάρχει όντως μια άλλη καλή ιδέα, να δοκιμάσεις πρώτα τρίο με φίλο σου και μια επαγγελματία. Έτσι θα δεις αν θα σου αρέσει η ιδέα στην πράξη. Διότι αν έχεις ήδη ένα καλό γάμο, δεν χρειάζεται να πειραματίζεσαι με ρίσκο, όταν ΄΄έχεις τη δυνατότητα να πειραματιστείς εκ του ασφαλούς. Εννοείται ότι δεν πρέπει να επικαλεστείς θέμα χρημάτων κλπ, γιατί πιό πολύ πρόκειται να σου κοστίσει μια χαοτικά ανεξέλεγκτη σύζυγος εκτός ορίων, αν χρειάζεσαι επιβεβαίωση για το κόστος εδώ είμαστε για να σου πούμε νούμερα.

Γενικά θα μπορούσα να το αναλύσω, αλλά δεν αξίζει τον κόπο και το χρόνο, μιας και τα ποστς χάνονται.

Αυτά, σκέψου το.
Εχω κάνει τρίο και ήταν καταπληκτικα κάθε φορά. Επίσης δεν θέλω την σύζυγο "ανεξέλεγκτη" και δεν πιστεύω οτι θα γίνει ποτε. Σεξουαλικα ενεργή θέλω

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Εννοείς ότι τώρα δεν είναι σεξουαλικά ενεργή?

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Αν δεν είναι σεξουαλικά ενεργή, έχεις άλλου είδους προβλήματα.

Το πιο πιθανό από αυτά είναι ότι σε θεωρεί δεδομένο και δεν την έλκεις. Αλλού είναι η λύση, και όχι σε τρίο. Αλλά αν τελικά είσαι βέβαιος ότι η λύση είναι ένα τρίο, τότε δεν ψάχνεις επιπλέον άντρα για τρίο, αλλά επιπλέον γυναίκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βέβαια υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι να μην είναι σεξουαλικά ενεργη αυτή την περιοδο

OP
OP
G

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
81
Πόντοι
0
Αν δεν είναι σεξουαλικά ενεργή, έχεις άλλου είδους προβλήματα.

Το πιο πιθανό από αυτά είναι ότι σε θεωρεί δεδομένο και δεν την έλκεις. Αλλού είναι η λύση, και όχι σε τρίο. Αλλά αν τελικά είσαι βέβαιος ότι η λύση είναι ένα τρίο, τότε δεν ψάχνεις επιπλέον άντρα για τρίο, αλλά επιπλέον γυναίκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βέβαια υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι να μην είναι σεξουαλικά ενεργη αυτή την περιοδο
Το έθεσα λάθος. Σεξουαλικη ενεργή ειναι. Κάνουμε τακτικά σεξ. Απλα θα ήθελα να γίνει σεξουαλικα ενεργή και με άλλον άντρα

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Το έθεσα λάθος. Σεξουαλικη ενεργή ειναι. Κάνουμε τακτικά σεξ. Απλα θα ήθελα να γίνει σεξουαλικα ενεργή και με άλλον άντρα
Συναγωνιστή δεν μου πέφτει λόγος, αλλά πριν της μιλήσεις ίσως θα ήταν καλό να απευθυνθείς σε κάποιο εξειδικευμένο σύμβουλο ψυχικής υγείας. Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να σε προσβάλλω, το αντίθετο μάλιστα, να προλάβεις περίπλοκες καταστάσεις.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι για όλους είναι περίπλοκες αυτές οι καταστάσεις. Ένα ζευγάρι που είναι δουλεμενο κινδυνεύει πολύ λιγότερο από ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να αξιολογήσει συνέπειες.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.969
Πόντοι
3.556
Όποτε θες τύπε το κανονίζουμε στο εξοχικό μου, άλλωστε λίγα χρόνια πρίν εκεί είχα σκηνοθετήσει και την πρώτη μου ταινία όπου έπαιζα και εγώ με τίτλο "Ο αράπης άργησε μια μέρα" με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.:confused:

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Η μοναδική υποψία που έχω λοιπόν ότι ίσως να μην είστε δουλεμενο ζευγάρι, είναι ότι προτιμησες να ρωτήσεις εδώ μέσα απόψεις. Αλλά κ πάλι, όπως είπα δεν μου πέφτει λόγος, απλά αναφέρω και την περίπτωση η διαχείριση σου στο θέμα ήδη να παρεκκλίνει του φυσιολογικου

OP
OP
G

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
81
Πόντοι
0
Η μοναδική υποψία που έχω λοιπόν ότι ίσως να μην είστε δουλεμενο ζευγάρι, είναι ότι προτιμησες να ρωτήσεις εδώ μέσα απόψεις. Αλλά κ πάλι, όπως είπα δεν μου πέφτει λόγος, απλά αναφέρω και την περίπτωση η διαχείριση σου στο θέμα ήδη να παρεκκλίνει του φυσιολογικου
Εχω ήδη σκεφτεί κάτι αλλα θα ήθελα να ακούσω ιδέες απο άτομα που ίσως έχουν εμπειρία.
Όποτε θες τύπε το κανονίζουμε στο εξοχικό μου, άλλωστε λίγα χρόνια πρίν εκεί είχα σκηνοθετήσει και την πρώτη μου ταινία όπου έπαιζα και εγώ με τίτλο "Ο αράπης άργησε μια μέρα" με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.:confused:
Αντ’ αυτού ακουμε τέτοιες γελοιότητες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056
μηπως επρεπε να γυρισεις τον αραπη και αν τον πλενεις παλι θα σε :zfuck::headbaning1::headbaning2:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.969
Πόντοι
3.556

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Εχω ήδη σκεφτεί κάτι αλλα θα ήθελα να ακούσω ιδέες απο άτομα που ίσως έχουν εμπειρία.

Αντ’ αυτού ακουμε τέτοιες γελοιότητες

Βασικά αν μιλάς σοβαρά, το πιο φυσιολογικό είναι να πάρεις γελοίες απαντήσεις, γιατί όπως ανέφερα, η διαχείριση σου παρεκκλίνει. Και παρεκκλίνει γιατί τα κίνητρα σου παρεκκλίνουν: θέλεις η γυναίκα σου ενώ είναι ήδη ενεργή με εσένα, να είναι ενεργή και με άλλους άντρες. Ε οκ, με αυτό κ μόνο παρεκκλίνει, γιατί κάπου γίνεται glitch στα θεμελιώδη σου.

Δεν κρίνουμε, κ εμείς οριακοι άνθρωποι είμαστε, με την ψυχεδέλεια να ανοίγει κάθε τόσο τις πύλες της να μας υποδεχθεί. Αλλά η διαφορά ενός οριακού με έναν μη οριακό, είναι ότι ο οριακός επανέρχεται στον πλανήτη Γη και τις αξίες που είναι κοινά αποδεκτές, ενώ ο μη οριακός όχι.

Η εμπειρία λοιπόν λέει, ότι αφού πρόκειται για τη γυναίκα σου και όχι για μια ασήμαντη γνωριμία, τότε να απευθυνθείς σε ένα σύμβουλο ψυχικής υγείας, ίσως και σύμβουλο γάμου, αν δεν θέλεις να ρισκάρεις περίπλοκες καταστάσεις.

Αν από την άλλη θέλεις να ρισκάρεις, τότε εδώ είμαστε όλοι να μεγαλώσουμε την παρέα μας, δεν προηλθαμε οριακοι από παρθενογένεση.

OP
OP
G

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
81
Πόντοι
0
Βασικά αν μιλάς σοβαρά, το πιο φυσιολογικό είναι να πάρεις γελοίες απαντήσεις, γιατί όπως ανέφερα, η διαχείριση σου παρεκκλίνει. Και παρεκκλίνει γιατί τα κίνητρα σου παρεκκλίνουν: θέλεις η γυναίκα σου ενώ είναι ήδη ενεργή με εσένα, να είναι ενεργή και με άλλους άντρες. Ε οκ, με αυτό κ μόνο παρεκκλίνει, γιατί κάπου γίνεται glitch στα θεμελιώδη σου.

Δεν κρίνουμε, κ εμείς οριακοι άνθρωποι είμαστε, με την ψυχεδέλεια να ανοίγει κάθε τόσο τις πύλες της να μας υποδεχθεί. Αλλά η διαφορά ενός οριακού με έναν μη οριακό, είναι ότι ο οριακός επανέρχεται στον πλανήτη Γη και τις αξίες που είναι κοινά αποδεκτές, ενώ ο μη οριακός όχι.

Η εμπειρία λοιπόν λέει, ότι αφού πρόκειται για τη γυναίκα σου και όχι για μια ασήμαντη γνωριμία, τότε να απευθυνθείς σε ένα σύμβουλο ψυχικής υγείας, ίσως και σύμβουλο γάμου, αν δεν θέλεις να ρισκάρεις περίπλοκες καταστάσεις.

Αν από την άλλη θέλεις να ρισκάρεις, τότε εδώ είμαστε όλοι να μεγαλώσουμε την παρέα μας, δεν προηλθαμε οριακοι από παρθενογένεση.
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί το να κάνω μια τετοια ερώτηση να οδηγεί σε γελοίες απαντήσεις αλλα εντάξει

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
142
Πόντοι
1
Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom