acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
λογικο αφου σε εχει φαει η μαλακια ..
Στράκι σπασε
Εδω δεν μιλαμε για τα ακαποτα κωλοδακτυλα που τρωτε οι πικεριστες
λογικο αφου σε εχει φαει η μαλακια ..
σαλτα και γαμη ρε φλωρακο ...Στράκι σπασε
καλα τα κονδυλωματα δε φευγουν ο ιος μενει απο οτι ξερω και μπορεις να το μεταδωσεις
Η μισή Ελλάδα έχει κονδυλώματα. Ειδικά κατι πιτσιρίκες που στον τραβάνε τσιμπούκι για πλάκα (δε χρειάζεται να είναι εκδιδόμενες) τα μεταδίδουν στο πιτς φυτιλι! Αν έχεις καλό ανοσοποιητικό δε θα τα εμφανίσεις, αλλιώς το πακέτο είναι μεγάλο!
Στράκι σπασε
Τελικά δεν ξέρω αν το καταλάβετε αλλά εδώ είμαστε μια όμορφη παρέα !σαλτα και γαμη ρε φλωρακο ...
τι ξερεις εσυ απο ακαποτα γαμησια ;;;
μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι ... στο δωματιο σου γρηγορα .
Τελικά δεν ξέρω αν το καταλάβετε αλλά εδώ είμαστε μια όμορφη παρέα !
Υπάρχουν και τώραΥπηρχαν 6-7 στη Θεσσαλονίκη κατά καιρούς που τον παίρνανε ακαποτα!!!
Για τωρα δεν ξέρω.
Ναι!
Ενας πουτανιάρης με μικρή θητεία ισως φρικάρει στο άκουσμα τάνα κ σεξ άνευ λάτεξ..
Ενας πουτανιάρης με πολλά χλμ όμως σίγουρα κάποια στιγμή θα χε ενα στανταράκι ή μια τάνα στυλ σαν γκόμενα στο σέξ που οι καύλες βαράγανε κόκκινο εκατέρωθεν και το προφυλακτικό έμεινε κομοδίνο χωρις να το αγγίξει κανεις.. Εχω κάνει γαμησια με τάνες καλύτερα απο γκόμενα μου.. οποτε εχω κάνει τη συγκεκριμένη μαλακια.
Tυπε εσυ εχεις ενα στανταρακι , και η πουτανα εχει 100 . :S :S :S
Σαφηνει να την γαμησεις ακαποτα γιατι εχει καταλαβει οτι εχεις φαει κολλημα μαζι της και θελει να σε κανει σκυλακι της.
Ποσες φορες ξαναπηγες οταν την γαμησες 1η φορα ακαποτα ? Απειρες , ποσες φορες της εδωσες περισσοτερα λεφτα για να καθησεις περισσοτερη ωρα μεσα, απειρες,μολις εφαγες την παραμυθα την πηγες και εξω ραντεβουδακια, και δωρακια....
και αρμεγμα κανονικο......
Μετα απο λιγο καιρο θεματακι ο Αmpelales στο bou, ''θα παντρευοσασταν πουτανα ?'' Θα γινω μπαμπας, φτανει να συντηρησω οικογενεια με τοσα ευρω.....εσυ δεν τις ειχες αυτες τις ανησυχιες αν θυμαμαι καλα
Τι εγινε τυπε Αmpelale απο τοτε?
Θα σου πω εγω, η πουτανα που σου φιλουσε μουφα ερωτα βρηκε αλλα στανταρακια που την γαμανε επισης ακαποτα και εσυ εισαι μονος και ερμος στο σημειο μηδεν :S :S :S
Fair enough.
Αυτο εννοειται ισχυει για ολους που νομιζουν οτι οι πουτανες τους αφηνουν να τις γαμανε ακαποτα επειδη ειναι ομορφοπαιδα και γουσταρουν το μεγαλο τους παπαρι και τη δυνατη τους προσωπικοτητα
ambelalert εξαφανιση πουταναςΜετα απο λιγο καιρο θεματακι ο Αmpelales στο bou, ''θα παντρευοσασταν πουτανα ?'' Θα γινω μπαμπας, φτανει να συντηρησω οικογενεια με τοσα ευρω.....εσυ δεν τις ειχες αυτες τις ανησυχιες αν θυμαμαι καλα
Θα σου πω εγω, η πουτανα που σου φιλουσε μουφα ερωτα βρηκε αλλα στανταρακια που την γαμανε επισης ακαποτα και εσυ εισαι μονος και ερμος στο σημειο μηδεν :S :S :S
Tυπε εσυ εχεις ενα στανταρακι , και η πουτανα εχει 100 . :S :S :S
Σαφηνει να την γαμησεις ακαποτα γιατι εχει καταλαβει οτι εχεις φαει κολλημα μαζι της και θελει να σε κανει σκυλακι της.
Ποσες φορες ξαναπηγες οταν την γαμησες 1η φορα ακαποτα ? Απειρες , ποσες φορες της εδωσες περισσοτερα λεφτα για να καθησεις περισσοτερη ωρα μεσα, απειρες,μολις εφαγες την παραμυθα την πηγες και εξω ραντεβουδακια, και δωρακια....
και αρμεγμα κανονικο......
Μετα απο λιγο καιρο θεματακι ο Αmpelales στο bou, ''θα παντρευοσασταν πουτανα ?'' Θα γινω μπαμπας, φτανει να συντηρησω οικογενεια με τοσα ευρω.....εσυ δεν τις ειχες αυτες τις ανησυχιες αν θυμαμαι καλα
Fair enough.
Αυτο εννοειται ισχυει για ολους που νομιζουν οτι οι πουτανες τους αφηνουν να τις γαμανε ακαποτα επειδη ειναι ομορφοπαιδα και γουσταρουν το μεγαλο τους παπαρι και τη δυνατη τους προσωπικοτητα
Kάποτε έκανε και αυτή ρομαντζάδες το 2012 σε έναν οίκο πρώτης γραμμής.Έχετε κάνει ποτέ ΣΕΞ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη?
Προς το παρόν 60 στους 144 που ψηφισαν στην δημοσκόπηση έχουν συνευρεθεί ερωτικά με ιερόδουλη ΧΩΡΙΣ προφύλαξη. Τουτέστιν 41,7% !!!!!!
Η συγκεκριμένη δούλευε και σε μπουρδέλο και σε στούντιο. Δεν έκανε ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Την έβλεπα συχνά, αλλά δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της, με αποτέλεσμα να στραβώνει, όποτε με έβλεπε. Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε τίποτα, πήρε τεράστια αποζημίωση και έφυγε για πάντα πίσω, στην χώρα της. Ήταν θύμα, του τότε εμφύλιου πολέμου, που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε συγκεκριμένους οίκους.Kάποτε έκανε και αυτή ρομαντζάδες το 2012 σε έναν οίκο πρώτης γραμμής.