Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 283 38,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 451 61,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    734

Billys91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
252
Πόντοι
20
Ακαποτο όχι αλλά γλυφομούνι δυστυχώς αρκετές φορές.
Τώρα δε ξέρω αν είναι το ίδιο αλλά δυστυχώς δε μπορώ να κρατηθώ ιδίως σε μια στανταρακι που την είχα όταν πρώτο κατέβει στην Αθήνα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
2002-2009 επί εποχής βαρδάρη στα μπου της Θεσσαλονίκης πριν μεταφερθούν είχα ρίξει 4-5 κρεμπιέδες σε κάποιες ρομαντικές κοπέλες εκείνης της εποχής

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

Billys91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
252
Πόντοι
20
νομίζεις τύπε μου άκου την παρακάτω ιστορία

Το 2007 σε ένα μπουρδέλο των Σερρών στον δρόμο για τον Αι Γιάννη (όποιος γνωρίζει από Σέρρες θα καταλάβει) χτυπάω κουδούνι και μπαίνω μέσα στο μπου. Βλέπω την κοπέλα ήταν μια ωραία Ελληνίδα κοντά στα 50+ λέω την τσατσά θα περάσω στα ενδότερα. Δίνω 30 ευρώ και περνάω στο δωμάτιο (παρεπιπτόντως δεν υπήρχαν προγράμματα τότε 69, πιπα ακα κτλ.) Μπαίνω που λες ξεντύνομαι και ξαπλώνω στο κρεβάτι γυμνός με τον πούτσο σηκωμένο κάγκελο να περιμένω την κοπέλα. Πάνω στο κομοδίνο υπήρχε ένα σφραγισμένο προφυλακτικό μπαίνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα και λέει ωχ αμάν δεν πιστεύω να θέλεις και εσύ το ίδιο μου λέει η κοπέλα. Απαντάω τι εννοείς γίνε λίγο πιο σαφής. Μου λέει δεν πιστεύω να θέλεις και εσύ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Γιατί ξέχασε και καλά να πάρει το σφραγισμένο προφυλακτικό που ήταν πάνω στο κομοδίνο από τον προηγούμενο πελάτη. Απαντάω εγώ θέλω με την προυπόθεση να χύσω μέσα ειδάλλως όχι. Μου λέει χωρίς δεύτερη σκέψη οκ. Σε πληροφορώ ότι για 1,5 χρόνο είχα γίνει σταθερός πελάτης της πήγαινα μέρα παρά μέρα για να ρίξω κρεμπιέ στο μουνάκι της.
Ήσουν Ατρόμητος φίλε...
Το θέμα είναι πως το δέχεται και η κοπέλα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.338
Πόντοι
446
Αμα είσαι ευγενικός και ενταξει με την άλλη και ξέρει ότι είσαι καθαρός θα σε αφήσει να την φυστικώνεις ακάποτα μετά από κάποιο καιρό, γιατί σε εμπιστεύονται. Αυτό είχα καταλάβει με αρκετές που με εμπιστευόντουσαν και με αφήναν, μόνο μια φυστίκωσα ακάποτα γιατί η συγκεκριμένη έβγαινε στο κλαρι επιλεκτικά, ήτανε πολλή καλή γυναίκα και με άφηνε. 'Εκανα εξετάσεις και βγήκαν ολες καθαρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν έχεις ιδέα τη συχνότητα που σπάνε καποτες σε δελα. Πόσες φορές εγώ στον διάδρομο βλέπω κορασίδες να βγαίνουν από το δωμάτιο έντρομες από σπάσιμο καποτας για να πλυθούν και να σώσουν ότι σώζεται....

εδώ έχουν μείνει έγκυες εν' ώρα δουλειάς από πελάτη και κράτησαν το παιδί χωρίς ο πελάτης να γνωρίζει τίποτα. Αναφέρομαι σε κοπέλες που δούλευαν και δουλεύουν σε μπου και όχι call girls

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.987
Πόντοι
17.785
εδώ έχουν μείνει έγκυες εν' ώρα δουλειάς από πελάτη και κράτησαν το παιδί χωρίς ο πελάτης να γνωρίζει τίποτα. Αναφέρομαι σε κοπέλες που δούλευαν και δουλεύουν σε μπου και όχι call girls
Eχω τετοια εμπειρια με βιζιτα . Το εριξε βεβαια και με ενημερωσε μετά ζητωντας μου συγνωμη μαλιστα. Την ειδα αρκευες φορες ακομα αλλα εχω να την δω αρκετο καιρο.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.862
Πόντοι
1.436

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Να το πάω και ένα βήμα παρά πέρα, γνωρίζω τύπο κωλομπαρά που ήθελε διακαώς να αποκτήσει παιδί με κοπέλα του χώρου γιατί λόγο της ιδιαιτερότητας που έχει δεν μπορεί να παντρευτεί (κατηγορία ΑΜΕΑ με σύνταξη από το κράτος). Αφού έφαγε πολλά λεφτά σε κωλόμπαρα της περιοχής του πηδώντας ακα την κάθε τελειωμένη κωλομπαρού τελικά μια Ρουμάνα έμεινε έγκυος και κράτησε το παιδί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κούλης Ο Ακάποτος Καβαλάρης :grin:

υπερβολές

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Eχω τετοια εμπειρια με βιζιτα . Το εριξε βεβαια και με ενημερωσε μετά ζητωντας μου συγνωμη μαλιστα. Την ειδα αρκευες φορες ακομα αλλα εχω να την δω αρκετο καιρο.

ευτυχώς πάλι καλά γλύτωσες από μεγάλους μπελάδες

• Like
Αντιδράσεις: srek7

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.638
Πόντοι
27.636
θελω να πιστευω οτι ολα αυτα περι ακα με εκδιδομενες κοπελες τα λενε για χαβαλε ολοι....ειναι τρομακτικο!!!!!!!!!!...και για της κοπελες και για τους πελατες μην παρεξηγηθω.....

Μην είσαι τόσο σίγουρος.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.987
Πόντοι
17.785

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Δεν είναι και πολύ σπάνιος ο κρεμπιες στα μπουρδέλα. Τυχαίο μεν, ατυχές επίσης αλλά γίνεται. Άρα πολλοί εδώ μέσα που γλύφουν μουνια σε δελα μη νομίζουν ότι αυτή η παράξενη κρουστα είναι ζελέ. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο.... Θέλετε να γλυψετε μουνι ή ότι άλλο γουστάρετε σε μια κορασις, πάρτε μια call girl με επιβεβαιωμένη καθαριότητα κι επιμέλεια στις κριτικές της. Μη δίνετε μεγάλη δόση ρίσκου στους οίκους ανοχής γιατί μετά θα κλαίτε..... Τώρα βέβαια αν γουστάρετε τη δόση ρισκου, μαγκιά σας. Μη κλαιγεστε μετά όμως ότι κολλήσατε κάτι. Ενήλικες είστε όλοι. Πληροφορηθειτε σωστά και πράξτε. Και το κυριότερο: ΜΗ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΑΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΑΛΛΆ ΜΕΤΑ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΆΛΑΜΠΕ... ΈΠΑΙΞΕΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!
Τύπε μου έχει πει call girl ότι της είχε μείνει προφυλακτικό πελάτη μέσα στο μουνι για μέρες και δούλευε κανονικά. Μόλις άρχισε να πονάει το κατάλαβε...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201
Το έκανα από το 2013-2019, κυρίως στο Μεταξουργείο.
Δεν μπορώ με τίποτα να χύσω βάζοντας αυτές τις άθλιες κόκκινες καπότες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δικη της ιδεα οι κρεμπιεδες , 4 πιστολιες, ηθελε να νιώσει ζωντανη ως γυναικα

το επιδιώκουν και αυτές να μείνουν έγκυες για να γίνουν μάνες αν δουν κάποιον που δεν είναι ανένδωτος και δεν τον χαλάει στο να το ρίξει το μωρό ντε και καλά, λόγο του επαγγέλματος που ασκούν θεωρείται πολύ δύσκολο να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια με την κλασική μορφή που την ξέρουμε. Ειδικά τα τελευταία χρόνια τα call girls ανεξάρτητες και από γραφεία που δέχονται ακάποτους κρεμπιέδες αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Σ' αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η αγαπουλίαση των Ελλήνων με τις εκδιδόμενες

Τελευταία τροποποίηση:

Grothos Kriti

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Τωρα ποιες κανουν στην Αθηνα?
Θα ανέβω σύντομα αν ξέρετε βοηθηστε

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.987
Πόντοι
17.785
το επιδιώκουν και αυτές να μείνουν έγκυες και για να γίνουν μάνες αν δουν κάποιον που δεν είναι ανένδωτος και δεν τον χαλάει στο να το ρίξει το μωρό ντε και καλά, λόγο του επαγγέλματος που ασκούν θεωρείται πολύ δύσκολο να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια με την κλασική μορφή που την ξέρουμε. Ειδικά τα τελευταία χρόνια τα call girls ανεξάρτητες και από γραφεία που δέχονται ακάποτους κρεμπιέδες αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Σ' αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η αγαπουλίαση των Ελλήνων με τις εκδιδόμενες
Η δικια περιπτωση ειχε 2 already τι να το κανει το τρίτο?

Το αστειο ειναι οτι εχω και μια αλλη Ρουμανα αματουρα που μόνο κρεμπιε , τίποτε αλλο . 10 μήνες τώραδεν συνεβει κατι . Μαλιστα η κοπελα είνα η πιο αξιοπρεπεις κοπελα που γνωρισα στο χωρο . Με δικια της δουλεια , σπιτι σε καλη περιοχη , παιδι στο ιδιωτικο και ετσι . Αν δεν την παρω τηλ εγω σκεψου με περνει αυτη πότε να βρεθουμε.

Αβυσσος η ψυχη της γυναικας φιλε

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Σε στούντιο μου έχει τύχει 3 φορές να σπάσει καποτα και 1 να χύσω και μέσα. Ήταν λίγο ξενερα γιατί μόλις το κατάλαβαμε η γκόμενα έφυγε σφαίρα βρίζοντας. Call girl μόνο σε ένα bachelor party που είχα κανονίσει για ένα φίλο είχαν έρθει 3 κοπέλες η μία ήταν καυλιάρα φουλ και την είχα πάρει μονοτερμα και έριξα 2 ακα γαμησια και Κόλο με δικια μου πρωτοβουλία ούτε καν ρώτησα. Μόλις το κατάλαβαν οι άλλοι του παρτυ πλάκωσαν και αυτοί για ακα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom