Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σε όλες τις κατηγορίες πέφτει άκα. Στο υπογράφω. Δεν είναι κάτι φοβερό. Σε μια νορμάλ ζωή θα το συναντήσεις με γκόμενες. Αυτοί που κυριολεκτικά δαιμονίζονται για αυτό είναι όσοι τους λείπει απελπιστικά. Εδώ μέσαΠολυ πιθανό
Εγω μιλάω για κατηγορία 150+.
Σε πολλους δε νομίζω να εχουν συμβει . Μην κοιτας τι δηλώνουν εδω μεσα ο καθένας. Η παπατζα παει συννεφο!
Είμαι σε θέση να σου πω οτι εχω λάβει δεκάδες pm για να πω ποιες και πως απο επιφανή μελη εδω μεσα. Μερικοί γινονται και κολλητοι για να μαθουν και να πανε. Ωστόσο δεν μπορουν.
Ολοι αυτο ζητούν αλλα πιστεψε με λίγοι το πέρνουν και ας δηλώνουν διαφορα. Οι βίζιτες που είναι εμπειρες δισταζουν διότι φοβούνται μην τουσ χαλάσεις το PH στο κόλπο και παθουν κολπίτιδα. Πρέπει απο πριν να προετοιμαστουν για να είναι σίγουρες. Ετσι το κρατουν για τις καλυτερες περιπτωσεις πελατων που θα τους τύχουν και φυσικα δεν το κανουν ολες.
στο σάιτ το δηλώνω επίσημα και βάση όσων διαβάζω ότι πολλοί δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα. Γενικώς μιλάω
για σεξ. Για μένα κι αν θες τσεκαρέ το μιας που ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, οι μόνες που παίρνεις άκα πιο χαλαρά κι εννοώ να τύχει στην πράξη (όχι πάρε και φέρε γιατί αυτό έχει κινδύνους και ξενέρωμα αν το περιμένεις) είναι οι αρχάριες που τα ορμέμφυτά τους είναι πολύ χαμηλά και δίνουν παροχή. Μόλις παλιώσουν, καληνύχτα.