Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

IvanTheGreat

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2019
Κριτικές
107
Like
5.691
Πόντοι
24.130
καθονται ολοι οι νέοι και ανοιγουν κουβεντα για μία κατάσταση που το ιατρικό team του bou.com εχει δωσει λύση εδω και αρκετά χρόνια.

Περίπτερο αμέσως μετά και Fanta μπλε και καθάρισες

καρφωθηκατε ολοι οι νιουμπιδες
βρε παιδιά σόρρυ αν κάνω ηλίθια ερώτηση αλλά καλύτερα ηλίθια ερώτηση παρά να μείνω με την ηλίθια απορία. Παίζει αυτό με την μπλε Fanta όντως;

IvanTheGreat

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2019
Κριτικές
107
Like
5.691
Πόντοι
24.130
καλά...
ο μύθος μπου λέει για κόκκινη
η ιατρική κοινότητα θα γελούσε με μια τέτοια δήλωση...

ελπίζω να σε κάλυψα

πάντως αν ρωτήσεις κάποιος πολύ παλιός μπορέι να σου διηγηθεί όλη την ιστορία της φάντα :confused:
έγινε αδελφέ :) ευχαριστώ

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
βρε παιδιά σόρρυ αν κάνω ηλίθια ερώτηση αλλά καλύτερα ηλίθια ερώτηση παρά να μείνω με την ηλίθια απορία. Παίζει αυτό με την μπλε Fanta όντως;
Η επιστημονική ομάδα του bou όταν συνεδρίασε πριν χρόνια για το θέμα αυτό έδωσε σαφείς οδηγίες και απεφάνθη ότι η κόκκινη φαντα σύμφωνα πάντα και με επιστημονικές μελέτες και δείγματα που έγιναν παγκοσμιος από εθελοντές σώζει ζωές!!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ηταν τρολοθεμα που πηρε διαστασεις. Κανεις δεν το περιμενε.
Πρωτοσυζητηθηκαν τα πορτοκαλια σε κοινη παρεα απο καποιον.
Οτι με αυτα, καταπολεμονται ολα.

sta-11-lepta-Ispanou-paragogou-portokalia-696x442.jpg

Μετα, για να μην στυβονται πορτοκαλια και κουραζεται ο καρπος
επεσε η ιδεα της κλασσικης φαντα. Αποδοτικη το ιδιο, πιο ευκολη χρηση.

fanta-orange.jpg

Στην παρεα εγιναν συζητησεις και θεωρηθηκε καλη η εναλλαγη με την μπλε σπανια φαντα
γνωστη ως σοκατα διοτι το μυστικο της κοκκινης ειχε μαθευτει.
Εξισου λειτουργικη αν και πιο σπανια αλλα δεν τσουλησε στο φορουμ ποτε.

φάντα-σοκάτα-έλντερ-novyy-urengoy-ρωσία-νοεμβρίου-αλουμινένιο-κουτί-από-fanta-165657126.jpg

Τελικα επικρατησε η κοκκινη φαντα και για να τιμηθει ο χαμος της φαντα σοκατα
επετραπη να χρησιμοποιειται η μπλε φαντα για πιο ελαφρες παθησεις.

souvlakicoffeeart-product-fantablue300-416x416.jpg

Βεβαια σαν την κοκκινη φαντα τιποτα...

:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εφόσον γίνει σχέση εννοείται ότι υπάρχει και ελεύθερο.
πιστεύει κανείς ότι οι εκδιδόμενες με τη σχέση ή τον γκόμενο δεν κάνουν ελεύθερα?
εννοείται και είναι λογικό. και καθόλου μεμπτό...
Και παλι σου λεω μιας και λες οτι δεν καταλαβα.
Το ελευθερο στην σχεση ειναι επικίνδυνο,αν δεν εχουν προηγηθει εξετάσεις, αυτες τις καθαρες κοπελες που νομιζεις οτι ειναι εχουν κανει ακαποτα με διαφορους πριν απο σενα και πολλες κουβαλανε αφροδισια,οποτε πας εσυ βουτάς αφροδησιο και ψαχνεσαι.

Θα μου πεις αν η ιεροδουλη παει ακα θα κολλησει και σου λεω ναι θα κολλησει και θα φανει στην εξέταση που θα ζητησεις.
Εγω απλα δεν παω ακα με ιεροδουλες μονο με γνωστές μου που ξερω οτι προσεχουν και εχοντας δει εξετασεις πριν.
Για να ειστε σίγουροι εξετασεις σμν με οποιαδηποτε πατε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το ελευθερο στην σχεση ειναι επικίνδυνο,αν δεν εχουν προηγηθει εξετάσεις, αυτες τις καθαρες κοπελες που νομιζεις οτι ειναι εχουν κανει ακαποτα με διαφορους πριν απο σενα και πολλες κουβαλανε αφροδισια,οποτε πας εσυ βουτάς αφροδησιο και ψαχνεσαι.

Θα μου πεις αν η ιεροδουλη παει ακα θα κολλησει και σου λεω ναι θα κολλησει και θα φανει στην εξέταση που θα ζητησεις.
Εγω απλα δεν παω ακα με ιεροδουλες μονο με γνωστές μου που ξερω οτι προσεχουν και εχοντας δει εξετασεις πριν.

Οι εξετασεις δειχνουν μεχρι και την στιγμη που τις εκανε το ατομο.
Και για να ξερεις, ουτε αυτο ισχυει γιατι αν μια (γενικως) γυναικα γαμηθει
π.χ Δευτερα, κολλησει κατι και κανει εξετασεις Παρασκευη, δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει κατι.
Τα κονδυλωματα ας πουμε, μπορει να θελουν και μηνες.
Το ιδιο ισχυει και στον ανδρα.
Σε πουτανες, γκομενες, ανδρες, μικρους, μεγαλους, γριες, τραβελια, κουλους, τυφλους
πουστηδες, κροσακια, αναπηρους, δικεφαλους, σιαμαιους, τερατα, δεινοσαυρους
(ενταξει το γαμησα) :2funny: ισχυει το ιδιο πραγμα.
Η βαζεις καποτα λοιπον για πολυ καιρο η πας ετσι κι οτι γινει.
Κατσε κανε κι εξετασεις, φαε και σκορδο σαν τους γερους. :2funny:

Αυτα που λες δεν υπαρχουν. Ειναι η προσπαθεια σου να θεοποιησεις τις πουτανες.
Κατσε καντο αλλα μεσα σου ξερεις οτι ειναι μουφα.

:hi:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Δεν πας με πουτανες;
Και τι κάνεις εδώ μέσα; ??

Μάζεψε τα και τράβα σε άλλη παραλία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι εξετασεις δειχνουν μεχρι και την στιγμη που τις εκανε το ατομο.
Και για να ξερεις, ουτε αυτο ισχυει γιατι αν μια (γενικως) γυναικα γαμηθει
π.χ Δευτερα, κολλησει κατι και κανει εξετασεις Παρασκευη, δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει κατι.
Τα κονδυλωματα ας πουμε, μπορει να θελουν και μηνες.
Το ιδιο ισχυει και στον ανδρα.
Σε πουτανες, γκομενες, ανδρες, μικρους, μεγαλους, γριες, τραβελια, κουλους, τυφλους
πουστηδες, κροσακια, αναπηρους, δικεφαλους, σιαμαιους, τερατα, δεινοσαυρους
(ενταξει το γαμησα) :2funny: ισχυει το ιδιο πραγμα.
Η βαζεις καποτα λοιπον για πολυ καιρο η πας ετσι κι οτι γινει.
Κατσε κανε κι εξετασεις, φαε και σκορδο σαν τους γερους. :2funny:

Αυτα που λες δεν υπαρχουν. Ειναι η προσπαθεια σου να θεοποιησεις τις πουτανες.
Κατσε καντο αλλα μεσα σου ξερεις οτι ειναι μουφα.

Τοτε δεν υπαρχει κατα τ λεγομενα σου ασφαλες σεξ.
Θα συμφωνησω αλλα τι ειναι πιο ασφαλες ειναι το ζητούμενο.
Να πας με μια γκομενα που θα εχει πηδηθει με 10 πριν χωρις κανεις να εχει κανει εξετασεις η να πας με μια ιεροδουλη η οποια εξετάζεται τακτικα.
Τωρα αν εχει κολλησει μια βδομαδα πριν και δεν εχει φανει στις εξετασεις παιζει αλλα σε πολυ μικρο ποσοστο.
Εσεις που πατε με εξωτερικες για να ειστε ασφαλεις βαλτε τες να κανουν εξετασεις πρωτου τις πηδησετε ακα.
Γνωστος μου δερματολογος αφροδισιολογος κατα 80% των πελατων του σε γυναικες εως 40 ετων του ερχονται με σμν και τις στελνει για εξετασεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Εννοείται ρε τυπε ξέρεις ποσοι αθρωποι έχουν σωθεί;

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Εννοείται ρε τυπε ξέρεις πιστοί αθρωποι έχουν σωθεί;

Δεν ντρέπεστε ;;;

Δεν έχετε πάνω ούτε ίχνος τσίπας ;;;

Γιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο σε ένα τόσο επικίνδυνο θέμα ;;;

Η FANTA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν στρατό και είχα πάει να γαμησω στην Αλεξανδρούπολη και σαν να εξαφανίστηκε η καποτα μέσα στο μουνι της τυπισσας. Μου πήγε το σκατο στη καλτσα αλλά ευτυχώς τη γλίτωσα. Έκτοτε έχει ξανασυμβεί τη ίδιο 1-2 φορές αλλά ευτυχώς λέγω την σκαπουλάραμε

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Ναι αλλά έχει παρενέργειες :2funny:

HoneyVoskos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Κριτικές
175
Like
27.906
Πόντοι
32.548
Ποτέ και ούτε το έχω σκεφτεί ,δέν μπορούμε να φανταστούμε τι κουβαλά η η καθεμιά τους

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Σύμφωνα με τελευταία έρευνα των Πανεπιστημίων Οξφόρδης, Χάρβαρντ, UCLA & ΤΕΙ Τρικάλων, η σωστή δόση είναι 40ml μπλέ Fanta και 60 ml κόκκινη Fanta. Πρέπει να ανακατευτεί 14 φορές και να το πιείτε αμέσως. Προσοχή όμως χρειάζεται και δεύτερη δόση μετά από 21 μέρες. Ενώ αν έχετε κάνει και γλυφομούνι, πρέπει απαραίτητα να ρευτείτε εντός 3 λεπτών μετά την 1η δόση μπλε/κόκκινης Fanta, εκτός αν κατά το γλυφομούνι φοράγατε μάσκα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τοτε δεν υπαρχει κατα τ λεγομενα σου ασφαλες σεξ.
Θα συμφωνησω αλλα τι ειναι πιο ασφαλες ειναι το ζητούμενο.
Να πας με μια γκομενα που θα εχει πηδηθει με 10 πριν χωρις κανεις να εχει κανει εξετασεις η να πας με μια ιεροδουλη η οποια εξετάζεται τακτικα.
Τωρα αν εχει κολλησει μια βδομαδα πριν και δεν εχει φανει στις εξετασεις παιζει αλλα σε πολυ μικρο ποσοστο.
Εσεις που πατε με εξωτερικες για να ειστε ασφαλεις βαλτε τες να κανουν εξετασεις πρωτου τις πηδησετε ακα.
Γνωστος μου δερματολογος αφροδισιολογος κατα 80% των πελατων του σε γυναικες εως 40 ετων του ερχονται με σμν και τις στελνει για εξετασεις.

Εννοειται οτι δεν υπαρχει ασφαλες σεξ.
Να σημειωσω οτι με τις πουτανες δεν εισαι καθολου σιγουρος διοτι γαμιουνται καθε 10-15 λεπτα
οποτε τι εξετασεις μου λες; ασε που οταν τους πεις φερτες, οι περισσοτερες σε κοιτουν
σαν εξωγηινο. :2funny: Μαλιστα, αν τυχει και παω οταν (κι αν βεβαια) ανοιξουν, θα ζηταω εξετασεις
και σου λεω απο τωρα οτι δεν θα τις δειχνουν η θα μου λενε φερε τις δικες σου. :dunno:
Ασε που και να εχουν, θα κρυβουν το ονομα η θα ειναι μουφα η γραμμενα ολα με μολυβι
για να τα σβηνουν-γραφουν οπως θελουν. Εγω αυτα ειχα παρατηρησει οταν ζητουσα. :jerking:
Τωρα...αν τα εχουν αλλαξει, αλλο καπελο.
Αλλα και παλι, οι εξετασεις δεν θα ειναι προ τεταρτου (γαμιουνται αβερτα)
οπου και τοτε ακομα να τις εκαναν μπροστα μου :2funny: παλι δεν φαινονται ολα επι τοπου.
Το σιγουρο ειναι οτι θα εχω μαζι τις δικες μου, θα ζηταω επιμονα εξετασεις
και ταυτοτητα/διαβατηριο, διοτι θα εχω κι εγω μαζι ταυτοτητα
η αλλιως θα παρουσιαζω καποιες υπο το ονοματεπωνυμο Ανδρεας Χατζηπουτσοτριγκος :2funny:
και θα τους λεω παρτε τες!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.841
Πόντοι
46.423
Να σημειωσω οτι με τις πουτανες δεν εισαι καθολου σιγουρος διοτι γαμιουνται καθε 10-15 λεπτα
οποτε τι εξετασεις μου λες; ασε που οταν τους πεις φερτες, οι περισσοτερες σε κοιτουν
σαν εξωγηινο. :2funny: Μαλιστα, αν τυχει και παω οταν (κι αν βεβαια) ανοιξουν, θα ζηταω εξετασεις
και σου λεω απο τωρα οτι δεν θα τις δειχνουν η θα μου λενε φερε τις δικες σου. :dunno:
Ασε που και να εχουν, θα κρυβουν το ονομα η θα ειναι μουφα η γραμμενα ολα με μολυβι
για να τα σβηνουν-γραφουν οπως θελουν. Εγω αυτα ειχα παρατηρησει οταν ζητουσα. :jerking:
οπου και τοτε ακομα να τις εκαναν μπροστα μου :2funny: παλι δεν φαινονται ολα επι τοπου.
η αλλιως θα παρουσιαζω καποιες υπο το ονοματεπωνυμο Ανδρεας Χατζηπουτσοτριγκος :2funny:

tnt πως και δεν έχεις γράψει έστω μία κριτική ?

Ρωτάω μόνο και μόνο από περιέργεια και καθόλου ειρωνικά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν πας με πουτανες;
Και τι κάνεις εδώ μέσα; ??

Μάζεψε τα και τράβα σε άλλη παραλία.

Φαντασου τοτε να πας με εξωτερικη που δεν εχει κανει ποτε στη ζωη της εξετασεις?
Φαντάσου τι μπορει να κουβαλαει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom