Οταν το βρεις θα θελει κωδικο που θα εχεις ξεχασει;Το εχω σε usb.
Δεν ξερω που ειναι το usb.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Αναμφιβολα κορυφαια-ιστορικα ποστ με περιγραφες που εκοβαν την ανασα.
Αγριες πιπες, δολοφονικα ντιπ-θροουτ, δυναμικα γαμησια και ποταμια σπερματος.
Στο συγκεκριμενο νημα, κρινοταν ο γαμιας κι οχι οι πουτανες οπως εχουμε συνηθισει.
Το κοινο ζητουσε τα χειροτερα των χειροτερων και ολα ειχαν γινει ενα μεγαλο κουβαρι.
Μεγαλες στιγμες μεχρι που η παραταξη των τριπλοκαποτακηδων, επιτεθηκε με οπλο
την ηθικη και την ταχα προστασια του σαιτ (τελικα οι σωτηρες ειναι παντου)
και με συνεχομενες πιεσεις στον σθεναρο Αντισθεναρο (ε ναι, γλυφω λιγο το αφεντικο)
τον οδηγησαν στην "εξαφανιση¨" του νηματος.
Να ξερετε οτι στα ξενα σαιτ, δεν παιζει τετοιο πραγμα διοτι τα μελη ειναι υπευθυνα
για τις πραξεις τους και δεν ερχεται ποτε σε δυσκολη θεση ο αντμιν.
Αντε μην βρισω βραδιατικα κι εχω να παω εκκλησια το πρωι (με περιορισμο κι αυτο).
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Kαπου εκει στη Διδυμου το εβαλα δυο ττρεις ποντους σε καποια κυρια, δυο τρεις φορες σε καποιες στην Κολωνου 27
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ετσι αρχισα και γω..με 2-3 ποντους στην αρχη μετα λεω "ρε δε γαμιεται"Kαπου εκει στη Διδυμου το εβαλα δυο ττρεις ποντους σε καποια κυρια, δυο τρεις φορες σε καποιες στην Κολωνου 27
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
ετσι αρχισα και γω..με 2-3 ποντους στην αρχη μετα λεω "ρε δε γαμιε
Οταν ο πουτσος ακουμπαει τα χχειλη του μουνιου σταμαυαει το μυαλό.ετσι αρχισα και γω..με 2-3 ποντους στην αρχη μετα λεω "ρε δε γαμιεται"
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ναι ρε γμτ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
στο μονο που προσεχω οσον αφορα το ακαποτο,ειναι η αλλη να ειναι καινουργια η σχετικα καινουργια. Αυτες που εχουν γραψει χρονια στο ντουνια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
ισως οι εκδιδομενες να ειναι πιο καθαρες απο τις σπιτισιεςναι ρε γμτ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Θελω να πιστευω οτι τσεκαρονται.θυμαμαι μια φορα ειχα γαμησει μια στη φωκαιας ηταν νεο αιμα...αφου εκανα τη κουτσουκελα,της λεω μετα "δεν μ λες παιζει να εχεις κανει καμια εξεταση? " ναι μ λεει κατσε να σου δειξω..και ερχεται και μ φερνει γενικες αιματος.Τις λεω τι ειναι αυτο? μ λεει εξετασεις .. ρε τι να τον κανω τον αιματοκριτη και το σιδηρο της λεωισως οι εκδιδομενες να ειναι πιο καθαρες απο τις σπιτισιες
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Θελω να πιστευω οτι τσεκαρονται.θυμαμαι μια φορα ειχα γαμησει μια στη φωκαιας ηταν νεο αιμα...αφου εκανα τη κουτσουκελα,της λεω μετα "δεν μ λες παιζει να εχεις κανει καμια εξεταση? " ναι μ λεει κατσε να σου δειξω..και ερχεται και μ φερνει γενικες αιματος.Τις λεω τι ειναι αυτο? μ λεει εξετασεις .. ρε τι να τον κανω τον αιματοκριτη και το σιδηρο της λεω
Να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Καθε φορα που καποιος περναει δωματιο, η πουτανα οφειλει να ξεκινα μια ασφαλης διαδικασια
καποιου λιγου χρονου για να εξυπηρετησει τον καποιον. Πρεπει να εχει σωστη ψυχολογια
η να εχει φροντισει να αναισθητοποιησει το μουνι της κτλ.
Ενδεχεται ομως να φτιαχτει, να σε θελει πελατακι η απλα να αφησει να γινει κατι χωρις λογο.
Τοσοι και τοσοι περνουν. Ειναι πολυ πιιθανο να γινεται κατι με καποιον.
Ετυχε να ησουν εσυ εκεινη την μερα. Ετυχε. Μπορει κι αλλος μετα απο Χ χρονο.
Πολλοι νομιζουν οτι ειναι οι πραγματικα "εκλεκτοι".
Αυτο συμβαινει σπανια. Η εμπειρη πουτανα θα ξεφυγει η θα χυσει οταν θελει εκεινη.
Η απειρη πουτανα δεν μπορει να το ελεγξει αν κανει λαθος και γαμιεται πιο φυσιολογικα
αν φτασει εκει.
Για τον αιματοκριτη και τον σιδηρο, αποκομισες σημαντικες πληροφοριες.
Εμαθες αν καπνιζει και αν τρωει π.χ σπανακι και φακες. Λιγο το χεις;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Kαπου εκει στη Διδυμου το εβαλα δυο ττρεις ποντους σε καποια κυρια, δυο τρεις φορες σε καποιες στην Κολωνου 27
Μυστη μου, στο Κολωνου 27; εισαι σιγουρος; σε λιγο θα πεις και για τον οροφο.
Μα πως ειναι δυνατον; σε αυτο το μπουρδελο ποτε δεν εχει ακουστει κατι.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
καλα πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να νομιζει οτι θα γαμηθει ακαποτα μονο μαζι του.Απλα τουλαχιστον θα το κανω με σχετικα νεες κοπελες που ξερω οτι αν γαμιουνται ακαποτα δε θα εχουν προλαβει να το κανουν μεΝα βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Καθε φορα που καποιος περναει δωματιο, η πουτανα οφειλει να ξεκινα μια ασφαλης διαδικασια
καποιου λιγου χρονου για να εξυπηρετησει τον καποιον. Πρεπει να εχει σωστη ψυχολογια
η να εχει φροντισει να αναισθητοποιησει το μουνι της κτλ.
Ενδεχεται ομως να φτιαχτει, να σε θελει πελατακι η απλα να αφησει να γινει κατι χωρις λογο.
Τοσοι και τοσοι περνουν. Ειναι πολυ πιιθανο να γινεται κατι με καποιον.
Ετυχε να ησουν εσυ εκεινη την μερα. Ετυχε. Μπορει κι αλλος μετα απο Χ χρονο.
Πολλοι νομιζουν οτι ειναι οι πραγματικα "εκλεκτοι".
Αυτο συμβαινει σπανια. Η εμπειρη πουτανα θα ξεφυγει η θα χυσει οταν θελει εκεινη.
Η απειρη πουτανα δεν μπορει να το ελεγξει αν κανει λαθος και γαμιεται πιο φυσιολογικα
αν φτασει εκει.
Για τον αιματοκριτη και τον σιδηρο, αποκομισες σημαντικες πληροφοριες.
Εμαθες αν καπνιζει και αν τρωει π.χ σπανακι και φακες. Λιγο το χεις;
αλλους 50 αυτο.Παντα σε σπιτακι,και ποτε σε αλανιαρες εξω η σε call girl
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Δεν αντεχω αλλο την αγαπουλιστικη σου ιδεολογια,θελω να ξερναω καθε φορα που λες ασυναρτησιες.εφόσον γίνει σχέση εννοείται ότι υπάρχει και ελεύθερο.
πιστεύει κανείς ότι οι εκδιδόμενες με τη σχέση ή τον γκόμενο δεν κάνουν ελεύθερα?
εννοείται και είναι λογικό. και καθόλου μεμπτό...
Εγω ειχα στανταρακια ιεροδουλες ως πελατακι βεβαια και ηξερα οτι η κοπελα δεν κανει ταρζανιες και πηγαινα ακα,βεβαια την ηξερα με ηξερε και βγαιναμε και για καφε εξω οπως και οτι ηταν προβλεπε στις εξετάσεις της.
Με γκομενες εξωτερικες που ειχα ποτε δεν πηγαινα ακαποτα γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσαν,και μια μου ειχε πρηξει τα παπαρια οτι ηθελε να γαμηθει χωρις καποτα και της ειπα κανε εξετασεις για σμν και μετα και παρεξηγηθηκε.
Ολες οι εξωτερικες με τις προηγουμενες σχεσεις τους οι περισσοτερες γαμιουνται ακαποτα,οποτε αν ειχε 5 10 20 γκομενους ολους τους εχει παρει ακαποτα και δεν εχει κανει ποτε εξετασεις.
Ενω οι ιεροδουλες καθε 15 κανουν αλλα και παλι μονο με στανταρακια και να τις ξερει καποιος καλα και οτι κανουν εξετασεις.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.280
- Πόντοι
- 4.546
Σε αυτό συμφωνώ. Πρώτα η ασφάλεια! Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, αλλά καλώς ή κακώς, δεν ξέρεις το παρελθόν του συντρόφου σου, εκτός και αν είσαι κασκαντέρ και στα παπάρια σου όλαΜε γκομενες εξωτερικες που ειχα ποτε δεν πηγαινα ακαποτα γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσαν,και μια μου ειχε πρηξει τα παπαρια οτι ηθελε να γαμηθει χωρις καποτα και της ειπα κανε εξετασεις για σμν
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.280
- Πόντοι
- 4.546
Συνήθισέ το, υπάρχουμε και εμείςΔεν αντεχω αλλο την αγαπουλιστικη σου ιδεολογια
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μπατμαν δεν με πειραζει αυτο να υπαρχεται.Συνήθισέ το, υπάρχουμε και εμείς
Ο προμοτορας ομως μου κωλοτριβεται επιτηδες για να τον πηδηξω,ας κανει οτι θελει στη ζωη του αλλα να θελει να πεισει το κοινο οτι το δικο του ειναι το σωστο αυτο μου τη σπαει.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.341
- Πόντοι
- 27.261
μου εχει τυχει να μου μουνοτριψουν το παπαρι μου, 2 παλιες τρελες μουνες στανταρακια μου κιολας, αλλα μεχρι εκει. φοβηθηκα λιγο κιολας να πω την αληθεια μου, αλλα τις αφησα να κανουν παιχνιδι.
σορρυ που χαλαω το σερι των μεγαλογαμιαδων λοιπον, αλλα ΟΧΙ.
σορρυ που χαλαω το σερι των μεγαλογαμιαδων λοιπον, αλλα ΟΧΙ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις