Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οι κοπέλες στην έξω ζωή δεν κάνουν ποτέ εξετάσεις ενώ οι εκδιδόμενες κάνουν συχνά...
και μιλάς και μαζί τους πανάθεμά σε :confused:

(πάντα χωρίς να συνυπολογίζω τους εκθετικά μεγαλύτερους κινδύνους των εργαζόμενων)
Με αυτες που ειχα αλισβερησια ναι εκαναν εξετασεις και μια φορα ειχα παει μαζι της και την περιμενα στο αμαξι.
Βρες μου εσυ μια εξωτερικη να εχει κανει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
βρε παιδιά σόρρυ αν κάνω ηλίθια ερώτηση αλλά καλύτερα ηλίθια ερώτηση παρά να μείνω με την ηλίθια απορία. Παίζει αυτό με την μπλε Fanta όντως;
και αν παρεις ηλιθια απαντηση? μετα θα ξανα μεινεις με την ηλιθια ερωτηση και την ηλιθια απορια με μια ηλιθια απαντηση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
To να πας με ιερόδουλη -call girl χωρίς προφυλακτικό είναι σαν να περνάς ένα πολυσύχναστο δρόμο 4 λωρίδων (στον οποιο τα αυτοκινητα τρέχουν με 100 χιλιόμετρα την ώρα) με δεμένα τα μάτια. Οποτε η απάντηση μου είναι ΟΧΙ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
To να πας με ιερόδουλη -call girl χωρίς προφυλακτικό είναι σαν να περνάς ένα πολυσύχναστο δρόμο 4 λωρίδων (στον οποιο τα αυτοκινητα τρέχουν με 100 χιλιόμετρα την ώρα) με δεμένα τα μάτια. Οποτε η απάντηση μου είναι ΟΧΙ.
ε οχι...δε θεωρω οτι ειναι οι ιδιες πιθανοτητες. (ειδικα αν εννοεις για το aids)

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Υπερβολική η αναλογία αλλά το συμπέρασμα είναι σωστό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
θα ελεγα σε δρομο με 2 λωριδες και οχι πολυσυχναστο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
tnt πως και δεν έχεις γράψει έστω μία κριτική ?

Ρωτάω μόνο και μόνο από περιέργεια και καθόλου ειρωνικά.

Δεν πιστευω στις μπουρδελο-κριτικες αλλα θα γραψω. Θα ξεκινησω σημερα αλλα θα πρεπει
να γραψω 5 νομιζω. Δεν πολυαξιζει ουτε ο κοπος ετσι που ειναι η φαση εκτος αν γραψω καμια καλη
απο οταν ηταν ανοικτα για καυλα η καμια χαλια για να βοηθησω. Καλυτερα και τα δυο. :rockon:

Ορισμενοι δεν εχουν γαμησει ποτε κανονικα και πανε να εξιδανικευσουν το μπουρδελο.
Γιατι να τσακωνομαι; Ειμαι λιγο σταρατος στα πιστευω μου. Σε αφηνω λογω ασχολιας φιλε.

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
ε οχι...δε θεωρω οτι ειναι οι ιδιες πιθανοτητες. (ειδικα αν εννοεις για το aids)
Αids , σύφιλη , κονδυλώματα κ.τ.λ
Προσωπικά δεν παιζω με πιθανότητες όταν αυτες εχουν να κάνουν με το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής ενός ανθρώπου : την υγεία.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Να εξομολογηθώ και εγώ την ιστορία μου.

Στο Κολ. 30 πάνω με εξαιρετικά δημοφιλή κ εμφανίσιμη κορασίδα με χαρακτηριστικό λαστιχωτό μουνί είχε πέσει αρκετό μπαλαμούτι στα προκαταρκτικά.
Στοματικό εκατέρωθεν και τρίψιμο της μαλαπέρδας ανάμεσα στο μουνί κ τα πόδια.
"Έλα" μου λέει και στήνεται στα 4. Εγώ με την ψωλή ξεσκούφωτη και μπροστά μου το πεδίο ελεύθερο (;). Το σκέφτομαι, τον τρίβω πάνω στο μουνί κ την κωλοτρυπίδα της (αυτή να αναστενάζει και καλά από ηδονή) και...

...βάζω την καπότα και την γαμάω (κανονικά εννοείται).

Είχα απορία μετά, ξέχασε ότι δεν φορούσα καπότα (πέρασε λίγη ώρα που ήταν στα 4 κ την περιποιούμουν) ή ήθελε ακάποτο (για την συγκεκριμένη δεν είχα ακούσει κάτι);

Δεν ξαναπήγα μαζί της γιατί πολύ σύντομα σταμάτησε το επάγγελμα όπως γνωστοποιήθηκε. Τί λέτε;

Να σημειώσω ότι ευτυχώς που δεν το έκανα θα είχα καραφλιάσει από το άγχος κ "ωριμάζοντας" έχω γίνει πολύ προσεκτικότερος με τις κοπέλες.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Ωραια η πλακα , εχω γελασει κι εγω με Fanta κλπ, αλλα χωρις να ειμαι γιατρος να πω 1-2 πραγματακια :
1. Η λογικη "οι καθημερινες κοπελες δεν εξεταζονται ποτε, αρα ειναι πιο safe να γαμας ακαποτα πουτανες" ειναι περα για περα ατοπη.
2. Δυστυχως ισχυει οτι πολλες κοπελες που γαμαμε για γκομενες, κουβαλανε πολλα σμν χωρις να το ξερουν, κυριως κονδυλωματα. Αυτα τους τα κολλαμε εμεις , και πιθανον να ειναι θανατηφορα για αυτες, αφου καποια στελεχη τους ευθυνονται για καρκινο του τραχηλου της μητρας.
3. Τα περισσοτερα σμν δεν θα μας σκοτωσουν, αλλα αν τα αφησεις χωρις θεραπεια (και ειναι πολλοι μπουρτζοβλαχοι που δεν πανε ουτε στο γιατρο), μπορει να σου δημιουργησουν σοβαρα προβληματα, απο υπογονιμοτητα, στειροτητα, εως καρκινο (ηπατιτιδα) και φυσικα οπως ειπαμε, καρκινο και στις γυναικες.
4. Νομιζω πως κατα ενα μικρο ποσοστο ισχυει το οτι αν χυσεις μεσα, αυξανονται λιγο παραπανω οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι, και αυτο οφειλεται στις συσπασεις που κανει το πεος κατα την εκσπερματιση, καθως και στο οτι εκεινη την ωρα η ουρηθρα ανοιγει περισσοτερο και εχει "τραυματιστει" κιολας απο την τριβη.
5. Αν εχεις καποιο "ελαφρυ " σμν, πχ χλαμυδια, αυξανονται πολυ οι πιθανοτητες να τσιμπησεις hiv καθως τα σμν αυτα δημιουργουν τις "πληγες"στο δερμα και την ουρηθρα, απο οπου εισερχεται ο ιος πιο ευκολα.

Δεν το παιζω ηθικος, ατυχηματα γινονται παντα (σπασιματα καποτας κλπ), αλλα καλο ειναι να εχουμε στο μυαλο μας 5 πραγματακια για τα σμν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Στο Κολ. 30 πάνω με εξαιρετικά δημοφιλή κ εμφανίσιμη κορασίδα με χαρακτηριστικό λαστιχωτό μουνί είχε πέσει αρκετό μπαλαμούτι στα προκαταρκτικά.
"Έλα" μου λέει και στήνεται στα 4. Εγώ με την ψωλή ξεσκούφωτη και μπροστά μου το πεδίο ελεύθερο (;). Το σκέφτομαι, τον τρίβω πάνω στο μουνί κ την κωλοτρυπίδα της (αυτή να αναστενάζει και καλά από ηδονή) και...

Είχα απορία μετά, ξέχασε ότι δεν φορούσα καπότα (πέρασε λίγη ώρα που ήταν στα 4 κ την περιποιούμουν) ή ήθελε ακάποτο (για την συγκεκριμένη δεν είχα ακούσει κάτι);

Δεν ξαναπήγα μαζί της γιατί πολύ σύντομα σταμάτησε το επάγγελμα όπως γνωστοποιήθηκε. Τί λέτε;

Να σημειώσω ότι ευτυχώς που δεν το έκανα θα είχα καραφλιάσει από το άγχος κ "ωριμάζοντας" έχω γίνει πολύ προσεκτικότερος με τις κοπέλες.
εχεις καμια σχεση με τον γιωργο τον μπουκα?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
αντε να πω και εγω......οπως λεει και ο Φιλος Tnt με ιεροδουλη που " την ξερω χρονια και την εχω πελωρια αναγκη".....δεν το σχεδιασα...προεκυψε πανω στην καυλα......στο πισοκωλητο.....της τον ετριβα ακαποτα στα κωλομερια και μπηκε....μαλλον το θελαμε και οι δυο υποσυνειδητα....γιατι και εκεινη ελιωσε απο την καυλα και εγω......ηταν και η πρωτη φορα στα τοσα χρονια που εγινε....σιγουρα δεν ηταν και το καλυτερο αλλα ευτυχως και οι δυο ειμαστε ..καθαροι.....σε αλλη περιπτωση εργαζομενη του χωρου ....ανεξαρτητη.... σε επισκεψη και σε σταση ανασκελα εκεινη μου ανοιξε την αγκαλια της και μαλλον....ισως κανω και λαθος.....με την σταση της μου εδειχνε να πεσω πανω της...αλλα δεν .....βαλαμε προφυλαξη....Καλα να περνατε Κυριοι.....

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Eπιστροφη απο ακαποτα γαμησια (τρι-τρυπο) με (γνωστο μου) εξωθεσμικο θηλυκο.
Διαρκεια μαζι με προκατ: 3 ωρες περιπου χωρις ρολοι σε αργο-γρηγορο ρυθμο.
Ποιοτητα: 10/10 κι ας ημασταν κουρασμενοι γενικοτερα.
Παροχη: τα παντα ολα εκατερωθεν.
Στυλ: βρωμοχυδαιο pse με δροσερες στιγμες gfe.

Μολις χτυπησα 1 κιλο γιαουρτι με 1/2 κιλο φρουτα μπας και συνελθω.

Επειτα απο προταση-απορια ενος και μονο μελους, ακολουθει πιο μετα παλαια κριτικη
προ κορονοπουστα στην χωρα με πορνιδιο Μεταξουργειου.
Οταν μαζεψω 5 θα τις στειλω στον αρχηγο Αντισθενη για να τις κοτσαρει.
Αφου ακομα δεν ανοιξαν τα μπουρδελα κι ολες οι πουτανες τωρα
ειναι σχεδον σακατεμενες ας γραψω (και) καμια κριτικη.
Αν θελει να την βαλει απο τωρα ο Αντισθενης, τον ευχαριστω θερμα.
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα αξιοπιστιας. Αυτος ομως ξερει καλυτερα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τιτλος κριτικης: "αορατη στο πληθος"

Εποχη προ κορονοπουστα. Τριτη βαρδια Μεταξουργειο. Βραδινη δροσουλα στεγνωνει πολλα
συναισθηματα αγωνιας να βρεις να γαμησεις και ολα μοιαζουν κβαντομηχανικα.
Η Χριστινα στον οροφο Λεωνιδου 28 δεν ειναι πια εκει και μαλλον δεν θα ειναι.
Εφυγε εδω και καιρο κι εγκλωβιστηκε προσπαθωντας να επιστρεψει. Η μονη ειναι;
Μελαχρινη, συμπαθητικο προσωπο με γλυκες ατελειες που απεχουν φυσικα του golden ratio 1,618
( https://www.goldennumber.net/ ) αλλα την κανουν αρεστη. Σενιο κορμι.
1,70 με πεδιλο, αερατη, ηρεμη δυναμη, βυζι 2αρι φυσικο στητο λεμονατο, νεανικος κωλος γαμαουα
που δεν νοικιαζει, σουφριτσα ροζ γαρυφαλλο στενη-στενοτατη και γενικως ενα πολυ ωραιο συνολο.
Απλο προγραμμα αλλα ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ξερεις οτι ισως σου δωσει αυτο το κατι
χωρις να χρειαστει να το παρεις. Αρα δεν εκανα εγω κατι παρακατω. Απλως βοηθησα.
Ας γραψω τα βασικα.
Υποσχεση ξεκαθαρη...τα 10 ευρω εισοδου ειναι αστεια τιμη.
Περισσοτερο αστειο ειναι τα 10-15 λεπτα για τετοιο πακετο. Το λιγοτερο τριπλασιασμος.
Μπηκα στο δωματιο. Καθαρο σε ολα του, το μαγαζι ειναι απο τα πιο σοβαρα στην περιοχη.
Γδυθηκα και σωριαστηκα στο κρεβατι. Σουμιες αστερι. Οποτε θα γαμησουμε ανθρωπινα.
Συγκεντρωση στον πουτσο. Χαρωπη εικονα μελατου προς ανυψωση. Αυτο που θελουμε ολοι.
"Μεινε εκει, μεινε εκει" προσταζει ο εγκεφαλος. Θα ερθει το μωρο να συνεχισει.
Σε λιγα λεπτα να κι η Χριστινα, ευγενικη, χαμογελαστη, απλη, δροσερη.
Αυτο εμενα μου φτανει. Αρκει. Αφησα το κρεβατι και υπουλη επιθεση με τακτ.
Φιλι απλο με χαδι στα μαλλια. Ψιθυροι στον χωρο. Εκει ξεροκαταπια. Δεν ηταν προσποιηση.
Ηταν...τι ηταν; αρχαρια ηταν! Λουσμενη με κρεμα μαλλιων. Ατσα το πουτανι!
Δεκτικη αυτη, κτητικος εγω, εβαλα γλωσσα να ψαξω! Κλεισιμο ματιων της και τσιτωμα
σπονδυλικης στηλης...αχα...αματουρι! Επιβεβαιωση, αναδιοργανωση και ελαφρια χαδια.
Αοριστα και ασυμμετρα. Δεχεται και ανταποδιδει. Πιανει χαμηλα κοιτωντας με. Σωστη. Τιμια.
Με εχει, την εχω. Ποιος η ποια θα ξεκινησει; περιστροφη παλαμης της στο καβλι.
Γλωσσοφιλων μουλωχτη επιθεση (μου) και καμια αποφυγη (της). Ματια σπιρτα που χτυπανε μηνιγγια.
Ακαριαια στυση σε χρονο dt και χουφτωμα (της) στις μπαλες μου. Αρχιζω να σκεφτομαι βρωμικα.
Λαιμοι, γλωσσες, φιλια, αστραπες και βροντες. Δεν φανταζομαι, κανω, σερνω και σερνομαι.
Σκυψιμο της λικνιστικο με συνοδεια προστυχου χαμογελου.
"Βαλτο κοριτσι μου" σκεφτηκα...και ναι...το πηρε στομα και γκρεμισε το προγραμμα!
Για κατι τετοια ζουμε ρε μαγκες στην πορνεια, για improvisation.
Στρωτη πιπα χωρις ρουφομπαλο, χωρις προσπαθεια ντιπ -για ντιπ- θροουτ αλλα ντομπρα.
Αρπαγη θηραματος και παμε κρεβατι. Γλωσσα μου ανεμοτρατα περναει κοιλιακη της χωρα
και παιρνει οτι βρισκει μεχρι που φτανει στο...χαχα...ναι εκει ντε!
Μυρωδατο ανευ μουνοτζελ. Μουνι φουξια λιγο πιο φωτεινο απο το ροζ.
Γλυκο με μουνοχειλα φτερα πεταλουδας κι οχι μιλφομορταδελες.
Σπερνω γρηγορα φιλια και σλουρπ...πλησιαζει ο θερισμος, γιατι ρε πουστη μου στο μπουρδελο;
χαθηκε σε σπιτι που λεει κι ο καλλιτεχνης Καρλ στην ενημερωση;
σταρατο πουτσοτριψιμο στο μουνι της χωρις ιχνος ντροπης η δισταγμου.
Κι υστερα...υστερα, υστερα, μα δεν υπαρχει υστερα...δεν περιγραφω λεμε!
Θυμαμαι οτι μετα απο ενα λεπτο δεχτηκα κιτρινη καρτα με αισθησιακο βλεμμα
και υποδειξη καποτας. Εφορεθη ταχεως και η Χριστινα σαν αμαζονα καβαλησε
κι οδηγησε την κουρσα. Χαχα...μπορει να μπουκαρα πριν (;) σαν διαρρηκτης
αλλα τωρα κυριος ο tnt.
Βασανιστικο περασμα αριστερου χεριου της απο τα μαλλια της ενω φιλιομασταν και μαρσαρισμα
σαν να απολογειται που αλλαξαμε ροτα. Δεκτο και καρφωμα μεχρι ριζα.
Βογγητα και οι μπαλες τιγκαρουν, μουνι τρεμει και γαντζωνει τον πουτσο
σαν μεγγενη. Πως να αντεξεις ετσι; σαρωτικο φιλι μου, αποδοχη της
τα δυο σε ενα με τρεμουλο, κεραυνος, κοφτης, σιωπη. Εκει δεν μιλας. Σιωπας.
Συμπερασμα: αν η αλλη ειναι αματεουρ και χασει (η θελει να χασει) το τοπι
ισως... θες να "παιξεις" σαν τον Fernando Redondo.
Ιδανικη συναντηση. Σπανια τυπισσα που πηγα πολλες φορες να βρω μετα
αλλα δυστυχως δεν βρηκα. Μου κανει εντυπωση που περασε στο ντουκου στην ενημερωση.
Η μηπως απλα δεν αναφερθηκε;;;

246bf0bc2ee9dffdbb2f54784d10214f.gif

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Το εγραψα με μεγαλη χαρα.
Ειμαι απο αυτους που πανε για να περασουν παρα πολυ καλα αλλα φυσικα αυτο δεν γινεται.
Οποτε αν βρισκουμε τετοιες, αισθανομαστε πολυ χαρουμενοι.

Και φυσικα ατυχοι οταν φευγουν...

:dunno:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Απο Ο το ονομα η απο Ι; η μηπως τιποτα απο αυτα;

δεν μου ερχεται αλλη στο μυαλο τωρα που να ταιριαζει στην περιγραφη (και μονο).

Αν θες λες.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Το εγραψα με μεγαλη χαρα.
Ειμαι απο αυτους που πανε για να περασουν παρα πολυ καλα αλλα φυσικα αυτο δεν γινεται.
Οποτε αν βρισκουμε τετοιες, αισθανομαστε πολυ χαρουμενοι.

Και φυσικα ατυχοι οταν φευγουν...

:dunno:
Σίγουρα αν κ αυτό ξεφεύγει από το πλαίσιο του "μπουρδέλου".

Παρόμοια εμπειρία και κυρίως συναίσθημα μου είχε τύχει κ εμένα με μία Βενεζουελάνα, δύο φορές την συνάντησα κ μετά εξαφανίστηκε, πίσω στην πατρίδα της όπως είχε πει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom