You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
μωρη λιλα του κερατα να σε αρχισω στις κλωτσιες και στα μπουκετα να στρωσεις?Εγω παιρνω 30 χρονια τσιμπουκια χωρις καποτα και δεν επαθα τιποτα.
Λουγκριδη το σαιτ δεν ειναι για γαμιαδες με την οπισθεν
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν κατάλαβα καλά... συγνώμη τι τον βρίζεται όλοι... μπορεί να είναι αποκρουστικό ή όχ αυτό που βλέπουμε αλλά δεν αίζει τέτοιας συμπεριφοράς.μωρη λιλα του κερατα να σε αρχισω στις κλωτσιες και στα μπουκετα να στρωσεις?
Λουγκριδη το σαιτ δεν ειναι για γαμιαδες με την οπισθεν
μήπως οι μοντς πρέπει να πάρουν θέση και να μην κάθονται να βλέπουν και μάλλον και να γελάνε... έλεος επιτέλους.
δεν υποστηρίζω κανέναν για κάποιον ιδιαίτερο λόγο απλώς λέω αυτό που μου φαίνεται σωστό ότι πρέπει να γίνει.
αν σε κάποιον δεν αρέσει το περιεχόμενο μπορεί κάλλιστα να το κοιτάξει μια φορά και μετά να μην ξανα ασχοληθεί.
υπάρχει και το ρεπορτ κουμπί... αν θυμάσαι καλά...
άντρες είμαστε σε άλλα πράγματα όχι στο να δέρνουμε αδερφες ...
φιλικά
(έτυχε σε εσένα να κανω quote .μπορεί να ήταν άλλος)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εγω παντακαι ειδικα με πουτανα που κανει πιατσα
το χω σε κακο , να μη γαμαω πουτανες απο το δρομο, ακαποτα
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
LIONTARI28.... ελα πες την αληθεια...και ειδικα με πουτανα που κανει πιατσα
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξερεις εσυ που εβαλες το θεμα κανεναν που να εχει παει με πουτανα χωρις καποτα?
Αν υπαρχει τετοιος,βγαλτον καμια φωτογραφια να τον δουμε...
Αν υπαρχει τετοιος,βγαλτον καμια φωτογραφια να τον δουμε...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παιδια οπωσδηποτε τις νιγηριανες και τις ασιατισες της ευριππιδου ΠΑΝΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ
μη λεμε μαλακιες τωρα, τι διαλο φλωροι ειμαστε? ...
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φιλος μου απο δω μέσα είχε πάει πριν κάπου 5 χρόνια με μια Ρωσίδα σε μπουρδέλο και δεν του χε βάλει σωστά το προφυλακτικό και έσπασε.Πάνω στην κάβλα όμως δεν το κατάλαβε και την πηδουσε με σπασμένο προφυλακτικό και έχυσε μέσα της.
Τρελάθηκε ειδικά που είδε την γκόμενα να μην ανησυχεί και έκανε εξετάσεις μετά από 3 μήνες που βγήκαν αρνητικές και έκανε και μετά απο 10 μήνες να ναι σίγουρος ότι δεν άρπαξε καμια ηπατίτιδα.
Βασικά καλό είναι να βάζεις μόνος σου το προφυλακτικό και ακόμα καλύτερα να υπάρχει κάνα λιπαντικό όπως το ΚΥ jelly ή το Durex play ώστε να μειώνονται στο ελάχιστο οι τριβές και οι πιθανότητες να σπάσει.
Σε στούντιο είναι συνήθως οργανωμένες και τα χουν όλα οπότε δεν υπάρχει θέμα..Σε μπουρδέλα είναι το θέμα.
Πάντως με μια κοπέλα της δουλειάς που μιλάγαμε παλιά μου χε πει ότι στα 2 χρόνια που έκανε τη δουλειά της έσπασε το προφυλακτικό 4 φορές!!!
Τρελάθηκε ειδικά που είδε την γκόμενα να μην ανησυχεί και έκανε εξετάσεις μετά από 3 μήνες που βγήκαν αρνητικές και έκανε και μετά απο 10 μήνες να ναι σίγουρος ότι δεν άρπαξε καμια ηπατίτιδα.
Βασικά καλό είναι να βάζεις μόνος σου το προφυλακτικό και ακόμα καλύτερα να υπάρχει κάνα λιπαντικό όπως το ΚΥ jelly ή το Durex play ώστε να μειώνονται στο ελάχιστο οι τριβές και οι πιθανότητες να σπάσει.
Σε στούντιο είναι συνήθως οργανωμένες και τα χουν όλα οπότε δεν υπάρχει θέμα..Σε μπουρδέλα είναι το θέμα.
Πάντως με μια κοπέλα της δουλειάς που μιλάγαμε παλιά μου χε πει ότι στα 2 χρόνια που έκανε τη δουλειά της έσπασε το προφυλακτικό 4 φορές!!!
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 36
Ρε φιλε...Το πρώτο πραγμα που σκεφτηκα κι εγω οταν ειδα τον τιτλο του thread ηταν αυτο...Με προλαβες....Την καριολα...της εδωσα και χαρα να γαμηθει χωρις σακουλαναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
γιατι πειραζει στα δοντια ?εχω ενα φιλο πιατσοβιο που οταν παει πολλες φορες με την πουτανα στο τελος κανει ακαπωτο.Τωρα το πως ζει ειναιαλλο θεμα.Και να φανταστειτε ειναι και οδοντιατρος
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
παιδια οπωσδηποτε τις νιγηριανες και τις ασιατισες της ευριππιδου ΠΑΝΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εγω πηγαινα συνηθως ακαποτα με μαυρες νιγηριανες απο τον κωλο.
Οταν ζουσα βεβαια.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγω πηγαινα συνηθως ακαποτα με μαυρες νιγηριανες απο τον κωλο.
Οταν ζουσα βεβαια.
Ξέρεις όμως φίλε ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες που πληρώνουν τα κερατά τους τέτοιες για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό;;Μια από αυτές σε δημοσιογράφο που έκανε έρευνα στους δρόμους στην Αθηνάς και αλλού του είπε ότι πολλοί τους προσφέραν πολλά λεφτά για να το κάνουν χωρίς..
Όπως είπε ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής κάμποσες τις ξεγελάνε τα κυκλώματα και τις φέρνουν τάχα να δουλέψουν ως καθαρίστριες.Μόλις έρχονται όμως οι Σομαλοί νταβατζήδες του λένε ότι έχουν χρέος 20000 ευρώ και θα πρέπει να δουλέψουν πόρνες για να τα βγάλουν.
Ο ανθρώπινος πόνος έχει πολλές μορφές..Όμως η μεγαλύτερη πουτάνα είναι η ελληνική πολιτεία που αφήνει τέτοια κυκλώματα να δρουν.
Επιπροσθέτως πολλές από αυτές είναι επιθετικές.Κάποιοι φουκαράδες που έτυχε να περνάνε από τους δρόμους τους και δε σταμάτησαν είτε δέχτηκαν επίθεση,σε άλλον από βίντεο στο youtube μια μαύρη του έσπασε με το τακούνι της το παράθυρο και σε έναν παλιό μου συμφοιτητή επειδή δε σταμάτησε του χτύπησε με μια ομπρέλα το πίσω μέρος και του σπασε το φανάρι.
Έλεος έτσι;;γαμώ την αστυνομία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118