Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Από ότι κτλβ μόνο εγώ έκανα φουλ ακαπωτο; όλοι οι άλλοι από βλάβη καποτας; κανένας δν έχει να μοιραστεί μια ίδια ιστορία με μένα;
Από ότι κτλβ μόνο εγώ έκανα φουλ ακαπωτο; όλοι οι άλλοι από βλάβη καποτας; κανένας δν έχει να μοιραστεί μια ίδια ιστορία με μένα;
είναι σκληροί καριόληδες μην τους βλέπεις έτσι. Κανένα συναίσθημα για όμορφο έρωτα, μόνο σεξ.Από ότι κτλβ μόνο εγώ έκανα φουλ ακαπωτο; όλοι οι άλλοι από βλάβη καποτας; κανένας δν έχει να μοιραστεί μια ίδια ιστορία με μένα;
Δεν έζησαν για να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας τυπεΑπό ότι κτλβ μόνο εγώ έκανα φουλ ακαπωτο; όλοι οι άλλοι από βλάβη καποτας; κανένας δν έχει να μοιραστεί μια ίδια ιστορία με μένα;
ΣωστοστΔεν έζησαν για να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας τυπε
Φαίνεται ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια λεβεντιά με εσάς
μήπως την έβαζες φεύγοντας?Ε τότε τι το ανοίξατε το thread; βάλτε σε ποιον έσπασε η καποτα. Σε μένα πάντως δν έχει σπάσει πότε όταν εβαζα
Όπως γνωρίζεις μετά πάντα κατουρας. Η την βάζεις και τν βγάζεις η δν τν βάζεις πότε. Θα μ πει κάποιος πόσο χρεώνεται το ακαποτο; και χυνεις μέσα η όχι; να υπολογίσω πόσα γλίτωσα. Κτλβ ότι δν το λένε από έξω. Μάλλον αν παρακαλέσεις σου λέει τιμή ή άλλη η extraδακι κρυφό. Απλά από περιέργεια. Μν μου πείτε με την περιέργεια θα μεινωμήπως την έβαζες φεύγοντας?
τσακαλε εμενα με ρωτησε μελος να του διηγηθω την ιστορια την τελευταια.αν ειδες το πρωτο σκελος μιλαω για εργαζομενη με την οποια ημουν.ο ένας γράφει για ακάποτα τσιμπούκια και με μαλώνει κιόλας, ο άλλος γράφει για τη γκόμενα από το χωριό, ο άλλος γράφει για παντρεμένη που γάμησε.
Τελικά τον τίτλο ποιός τον διαβάζει? καίω εγκέφαλο
προς θεού ρε πλάκες κάνουμετσακαλε εμενα με ρωτησε μελος να του διηγηθω την ιστορια την τελευταια.αν ειδες το πρωτο σκελος μιλαω για εργαζομενη με την οποια ημουν.
συγνωμη οπως και να εχει αν κουρασα.δεν το ηθελα.
οκ αλανι.προς θεού ρε πλάκες κάνουμε
Ε τότε τι το ανοίξατε το thread; βάλτε σε ποιον έσπασε η καποτα. Σε μένα πάντως δν έχει σπάσει πότε όταν εβαζα
Φαίνεται ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια λεβεντιά με εσάς.
Ατσάλινη καποτα φοράς;Ε τότε τι το ανοίξατε το thread; βάλτε σε ποιον έσπασε η καποτα. Σε μένα πάντως δν έχει σπάσει πότε όταν εβαζα
Εμπλουτισμένη με ραδιενέργεια.Ατσάλινη καποτα φοράς;
Δεν έχω ακούσει να ΜΗΝ έχει τύχει έστω μια φορά να σπάσει σε όποιον βάζει καποτα.
Δικός μ είσαι κι εσύ. Σήμερα έμαθα από πουτανα ότι μερικοί μαλακές το βγάζουν στο doggy style. Τουλάχιστον να εξετάζονται ότι δν εσουν κάτι πριν και μετά όταν πάνε να το ξανακανουνμου εχει συμβει 2 φορες, μπορω να πω σχεδον με τον ιδιο τροπο. απιστευτη χημεια με την γκομενα. πεσιμο στο κρεβατι facetoface με γλωσσοφυλα και παθος και απλα μπηκε μεσα.
rest is history. ευτυχως δεν κολλησα με καμια τπτ