Τυπε μην αφήνεις κάτι για αυΡιο όταν μπορείς να το πεις σήμερα ξεκινά είμαστε όλο αυτιά
οκ φιλε οτι πεις.αφορα ελληνιδα-αμερικανα την οποια ειχα γνωρισει στο χωριο στο οποιο διατηρει η οικογενεια μου εξοχικη κατοικια.
πανε πολλα χρονια πισω στα 18 μου.μεχρι τα 28 μου καθε καλοκαιρι χαλαρα χωρις ζορια πουτσα μπαλα και καρατε.το τελευταιο καλοκαιρι
λογω του οτι δεν μπορουσα να παραθερισω λογω δουλειας εμεινα αθηνα.αυτη μου ειχε πει οτι θα ερθει εγω εξηγηθηκα οτι διακοπες νιετ
ολα καλα μου λεει εγω θα παω μυκονο αλλα θα ερθω και να σε δω.συναντηθηκαμε τα ηπιαμε της ειπα για σεξ αρνηθηκε το δεχτηκα και την πηγαινα σπιτι της θειας της.φτανουμε την χαιρεταω της λεω μην χαθουμε.μου λεει ανεβα να κανουμε ενα τσιγαρο και φευγεις.ανεβαινω τσιγαρο μπυριτσα
και ξαφνικα χαμουρεμα.μου λεει σε θελω μεσα μου.οκ προφυλακτικα?δεν εχω μου λεει κοφτα.κατι με ετρωγε.δεν ξερω γιατι αλλα η συμπεριφορα της ηταν περιεργη ανησυχητικη.λεω παω να παρω.μου λεει ειναι ολα κλειστα εδω γυρω.ηλιουπολη καλοκαιρι αυγουστος 2008.φευγω βρισκω περιπτερο παιρνω καποτες γυρναω και την γαμαω οτι μπορεσα σε ενα δωματιο σαν εκκλησια γεματο εικονες.δεν μπορεσα σχεδον τιποτα χωρις λογο.
μου προτεινε να κοιμηθουμε μαζι αρνηθηκα ευγενικα λογω δουλειας ειχα πρωινο σηκωμα.εφυγα...περασε ενας χρονος χωρις επαφη.ξαφνικα ενα μεηλ απο αυτη.με ειδε στον υπνο της.της λεω ολα καλα εσυ πες μου.μου λεει συγνωμη.λεω γιατι.μου λεει εδω και δυο χρονια εχω hiv-aids.λοιπον εκεινη την ωρα αυτο που ενοιωσα δεν μπορει να αποτυπωθει σε μηνυμα.επισης μου ειπε να μην φοβαμαι και οτι δεν θα μου εκανε ποτε κακο.
δεν την κυνηγησα δεν ξερω γιατι μαλλον γιατι ειμαι καθαρος και ηρεμησα μαλλον.μοιραζομαι το μικρο προσωπικο θριλερ με σκοπο να βοηθησω
οσο το δυνατον πιο πολλα παιδια.μην εμπιστευεσται κανεναν και τιποτα αλανια.γαματε διχως ελεος αλλα προσεκτικα και με ασφαλεια.