να ρωτησω εσεις οι σχεσακιδες που γαματε ακα και το εχετε για φυσικο επακολουθο της σχεσης .... και οι γκομενες κανουν κουτσουκελες πλεον... μονο λιγοτερες πιθανοτητες εχετε να αρπαξετε κατι .
Όλα έχουν την λογική τους.
Την γκόμενα την έχεις γκόμενα επειδή την γουστάρεις όπως και την γυναίκα σου.
Ισχύει και αντίστροφα. Από την στιγμή λοιπόν που γουστάρετε ο ένας τον άλλον, δεν είναι επακόλουθο αλλά προαπαιτούμενο.
Βέβαια δεν αυγοκόβεις αβερτα αλλά μόνο όταν κι οι δυο θέλετε το επόμενο βήμα.
Επίσης αν το γκομενάκι δίνει κώλο εξυπακούεται ότι ξεκινάς έρευνα λίγων φορών με καπότα για να δεις τι ρόλο παίζει και μετά βαρας κανονικά. Ασε που το επιδιώκεις.
Η ηδονή ακάποτου πρωκτικού με τελείωμα είναι τουλάχιστον 3-4 φορές πανω. Εγώ χλιμιντριζω από καυλα. Δεν συγκρίνεται καν. Βέβαια αν το κάνεις έστω και μία φορά μαγκωνει το μυαλό και μαγκώνει πολύ άσχημα. Μιλαμε για τρελλή πρέζα και θες συνέχεια.
Με την πουτάνα δεν είναι ότι σιχαίνεσαι εκτός αν είναι ναυάγιο αλλά δεδομένου ότι γνωρίζεις πως γαμιέται αβερτα, ξέρεις και γνωρίζεις ήδη οτι μεσα στα τόσα γαμησια δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πάρει ακαποτα και μάλιστα πολλές φορές στην καριέρα της. Αυτά τώρα ότι όλες γαμιούνται μόνο με καποτα ας τα πουν
σε κανέναν μαλάκα.
Τον κάνουν τον μαλάκα εις γνώσιν τους πιστεύω καποιοι επειδή ορισμένες διαβάζουν και το παίζουν βαρυ πεπονι
αν γράψουν με αναποδο τιμονι
και τον ξέρουν.
Εγώ έχω γνωρισει λίγες στην ζωή μου που πάνω στο γαμήσι ή στην τρέλλα της στιγμής ή του άγχους ή τι στον πούτσο τις πιάνει, τον μασανε μέχρι την ρίζα. Και σε πληροφορω τα υγρά γκολακια (αυτό δεν το δέχομαι με τίποτα) στο πλεκτό είναι συχνά γιατί παίρνουν χάπια κάργα χωριά ένα σωρό σκατά. Έτσι λένε, εγώ δεν ξέρω.
Το σωστό είναι όμως εκεί να μην πηγαίνεις χωρις καποτα γιατί το θέμα είναι ιδεολογικό. Δεν γουσταρει γιατί δουλεύει άρα στον πουτσο σου όλη η φαση.
Τώρα αν σκάσει και κανένα περίεργο αμόρε καμία φορά το τσεκαρεις και βαρας οπως πολλοί πού ξέρουμε και δήθεν ξαφνιαζόμαστε αλλά το σωστό είναι όχι.