tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Δεν νομιζω να ξενερωνε κανεις για κατι που προσφερουν αδρα τα 2/3 των επισκεπτων σε χρηματα στης ιεροδουλες για να το αποκτησουν,δηλαδη ακαποτο γαμησι,εσυ μπορει να εισαι σκληρος παικτης και θες δυσκολια ,με κουβεντα που εχω με αρκετες,περα απο τα πολλα λεφτα που πληρωνουν διαφοροι πελατες για σαδομαζοχιστικα,υπαρχουν και πελατες που πληρωνουν παρανομα μεσα στο δωματιο για ακαποτο γαμησι..Φυσικα παραδεχομαι το μονο σε μενα το ειχα σαν ψευδαισθηση,δεν μπορεις να ξερεις και να ξερω τι κανει μια εμφανισημη ιεροδουλη στα 20-30 ραντεβου την ημερα μεσα στο δωματιο στα αληθεια,η ξερω γω στα 30-40 ραντεβου μια βραδια σαββατου η παρασκευης..Μπορει εσενα και εμενα να μην δινει φιλια στο στομα και να παει στον διπλα και να δωσει γλωσοφυλλα μεχρι να σκασει,δεν εχει να κανει με τρολαρισμα εδω περα...Και αρκετοι απο το παρελθον εχουν παραδεχτει ακαποτα γαμησια και τσαμπα κιολας,και γνωστα μελη,τωρα τι ειναι αληθεια και τι τρολαρισμα δεν μπορω να ξερω...
Υγ ρε παιδια θυμαστε μια σακιρα απο φυλης με κατσαρα μαλλια? Αυτη ειχε την φημη για ακαποτα γαμησια με γνωστα μελη εδω μεσα,και εναν πολυ γνωστο,πως τον λεγανε μωρε...
Ούτε σκληρός ούτε μαλακός ειμαι.
Ούτε το κυνηγάω μπορώ να πω. Απλώς ξενερωνω με δηθενιλίκια εννοώντας το άμεσο κλικ χημείας. Δεν το τρώω αυτό.
Τρολάρισμα εννοώ σαν χιούμορ επειδή είπες ότι μόνο με εσένα. Και όσον αφορά τα cg εννοώ ότι άλλο είναι να είσαι cg player που τα παιδιά μιλάνε με καμιά διακοσαριά και δεν μπορούν να εκφραστούν εύκολα
Κι άλλο εμείς που οι δικές μας δεν έχουν (τοσους) λογαριασμούς.
Έτσι νομίζω από ότι έχω παρατηρήσει.
Δεν βλέπω μπουρδελιαρες...