Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Το ιδιο σκηνικο μου το ειχε κανει η Νταιανα καποτε στην Αλκιβιαδου μετα απο ρουφακωλαδα. Επισης εκεινη την εποχη μου ειχε τυχει σε φουλ ακαπελα με τσεχα απο ρεμουνδου, και με ρωσοφιλανδεζα απο αλκαμενους.

γνωστες ρομαντικιες αμφοτερες συναγωνιστη
δεν μας λες κατι νεο  :afro:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εχει σουξε παντως το νημα!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
γνωστες ρομαντικιες αμφοτερες συναγωνιστη
δεν μας λες κατι νεο  :afro:
Δηλαδη φιλε συναγωνιστη θελεις να πεις οτι και εσυ μπηκες στο ρινγκ σε αγωνα μαζι τους, χωρις γαντια του μποξ; (προαιρετικη  απαντηση)  :sunglasses:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εμενα παντως 1 φορα μου χει σπασει το κρανος :afro:

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
δεν έχω γαμήσει ακάποτα πουτάνα ευτυχώς … προ 15 ετίας σε φάση τεράστιας κάβλας εκατέρωθεν η μακαρίτισσα η Μάγια (από Στουρνάρη.. για τους πιο παλιούς το αναφέρω.. που μετά δεχόταν κόσμο πιο πριβέ σε ένα διαμερισματάκι κάπου στο Μοσχάτο) είχε στηθεί στα όρθια και μου έβαλε τον πούτσο μέσα στο μουνί της … της έριξα 2-3 πουτσιές έτσι ακάποτα και μετά συνειδητοποίησα τι γίνεται .. ευτυχώς...  και έβαλα καπότα για να συνεχίσουμε   

Αληθεια τωρα εφυγε η Μαγια?

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Αληθεια τωρα εφυγε η Μαγια?
Δυστυχώς ναι, πέθανε πριν χρόνια. Πολύ συμπαθής, εξαιρετική σε όλα, ιδίως στο μασάζ και στην φιλοξενία, αλλά το σκηνικό που ανέφερε ο φίλος με την Μάγια μάλλον δεν ήταν ασυνήθιστο. Εγώ συγκρατήθηκα τελευταία στιγμή, ένας Θεός ξέρει πως...

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
939
Πόντοι
86
Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο...Πόσο τραγικός πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με πουτάνα χωρίς καπότα??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Δυστυχώς ναι, πέθανε πριν χρόνια. Πολύ συμπαθής, εξαιρετική σε όλα, ιδίως στο μασάζ και στην φιλοξενία, αλλά το σκηνικό που ανέφερε ο φίλος με την Μάγια μάλλον δεν ήταν ασυνήθιστο. Εγώ συγκρατήθηκα τελευταία στιγμή, ένας Θεός ξέρει πως...
Από τα κορυφαία μιλφονια πριν από καμμιά 15αρια+ χρόνια.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο...Πόσο τραγικός πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με πουτάνα χωρίς καπότα??

Εδω καποιοι δε θα λεγανε οχι να παντρευτουνε πουτανα τυπε  :S :S :S

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.880
Πόντοι
4.766
Εγώ λέω ότι όσοι είναι παντρεμενοι ή έχουν γκόμενα γενικά και πηγαίνουν μια στις τόσες με ιερόδουλη απλά για αλλαγή και να βγάλουν γούστα
φοβούνται να κάνουν ακαταποτο τσιμπούκι ή σεξ ενώ όσοι η σεξουαλική μας ζωή βασίζεται σε ιερόδουλες τότες ούτε καν το σκεφτόμαστε και το προχωράμε αυθόρμητα χωρίς φόβους  :heavymetalbig:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εγώ λέω ότι όσοι είναι παντρεμενοι ή έχουν γκόμενα γενικά και πηγαίνουν μια στις τόσες με ιερόδουλη απλά για αλλαγή και να βγάλουν γούστα
φοβούνται να κάνουν ακαταποτο τσιμπούκι ή σεξ ενώ όσοι η σεξουαλική μας ζωή βασίζεται σε ιερόδουλες τότες ούτε καν το σκεφτόμαστε και το προχωράμε αυθόρμητα χωρίς φόβους  :heavymetalbig:
Σύντροφε εσύ είσαι αδερφός δικός μου..
ετσι είναι έχεις απόλυτο δίκιο,
αυτό που γράφεις εγώ το υποστηρίζω χρόνια κ προσπαθώ να το εξηγήσω κ δεν το παραδέχονται..δεν πειράζει όμως το σέβομαι.
Εχει μια λογικη.. ο παντρεμένος κ αυτός που έχει γκόμενα δεν είναι στερημενος στο ακαποτο ενώ η δεύτερη κατηγορία που αναφέρεις είναι.
Υπάρχει κ η άλλη κατηγορία ακόμα που δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα.. αυτοι που ποτέ στην ζωή τους δεν το έκαναν ακάποτα, υπάρχουν πολλοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ η δεν έκαναν ποτέ σχέση με γκόμενα όχι επειδή είναι ληψει σε κάτι αλλά επειδή φοβόταν την ευθύνη μιας σχέσης η δίσταζαν να προσεγγίσουν μια κοπελιά.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
αυτό που γράφεις εγώ το υποστηρίζω χρόνια κ προσπαθώ να το εξηγήσω κ δεν το παραδέχονται..δεν πειράζει όμως το σέβομαι.
Εχει μια λογικη.. ο παντρεμένος κ αυτός που έχει γκόμενα δεν είναι στερημενος στο ακαποτο ενώ η δεύτερη κατηγορία που αναφέρεις είναι.
Υπάρχει κ η άλλη κατηγορία ακόμα που δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα.. αυτοι που ποτέ στην ζωή τους δεν το έκαναν ακάποτα, υπάρχουν πολλοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ η δεν έκαναν ποτέ σχέση με γκόμενα όχι επειδή είναι ληψει σε κάτι αλλά επειδή φοβόταν την ευθύνη μιας σχέσης η δίσταζαν να προσεγγίσουν μια κοπελιά.
Συμφωνώ και προσυπογράφω

MegaloAlani

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
41
Πόντοι
0

Απλά respect.  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Τα είπες όλα. Έτσι είναι η κοινωνία σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Η τουλάχιστον. έτσι πιστεύω κι εγώ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Εδω καποιοι δε θα λεγανε οχι να παντρευτουνε πουτανα τυπε  :S :S :S
εδώ κάποιοι τις έχουν παντρευτεί ήδη εδώ και χρόνια με παπά και με κουμπάρα