dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κ δεν της το χα της Ντενισας...ωρε μπραβο...αφου ξεφυγα και απο αυτους τους σκοπελους ολα καλα..
η αλλη ηταν πυρηνικη βομβα...την επαιρνα τακτικα Εξηκιου.
κ δεν της το χα της Ντενισας...ωρε μπραβο...αφου ξεφυγα και απο αυτους τους σκοπελους ολα καλα..
Το ιδιο σκηνικο μου το ειχε κανει η Νταιανα καποτε στην Αλκιβιαδου μετα απο ρουφακωλαδα. Επισης εκεινη την εποχη μου ειχε τυχει σε φουλ ακαπελα με τσεχα απο ρεμουνδου, και με ρωσοφιλανδεζα απο αλκαμενους.
κ δεν της το χα της Ντενισας...ωρε μπραβο...
η αλλη ηταν πυρηνικη βομβα...την επαιρνα τακτικα Εξηκιου.
θενξ μαν..Βιοχημικες εξετασουλες αιματος μετα.. χωρις φοβο και παθος. Υπαρχει βεβαια η σχετικη αγωνια μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα
Δηλαδη φιλε συναγωνιστη θελεις να πεις οτι και εσυ μπηκες στο ρινγκ σε αγωνα μαζι τους, χωρις γαντια του μποξ; (προαιρετικη απαντηση)γνωστες ρομαντικιες αμφοτερες συναγωνιστη
δεν μας λες κατι νεο
δεν έχω γαμήσει ακάποτα πουτάνα ευτυχώς … προ 15 ετίας σε φάση τεράστιας κάβλας εκατέρωθεν η μακαρίτισσα η Μάγια (από Στουρνάρη.. για τους πιο παλιούς το αναφέρω.. που μετά δεχόταν κόσμο πιο πριβέ σε ένα διαμερισματάκι κάπου στο Μοσχάτο) είχε στηθεί στα όρθια και μου έβαλε τον πούτσο μέσα στο μουνί της … της έριξα 2-3 πουτσιές έτσι ακάποτα και μετά συνειδητοποίησα τι γίνεται .. ευτυχώς... και έβαλα καπότα για να συνεχίσουμε
Δυστυχώς ναι, πέθανε πριν χρόνια. Πολύ συμπαθής, εξαιρετική σε όλα, ιδίως στο μασάζ και στην φιλοξενία, αλλά το σκηνικό που ανέφερε ο φίλος με την Μάγια μάλλον δεν ήταν ασυνήθιστο. Εγώ συγκρατήθηκα τελευταία στιγμή, ένας Θεός ξέρει πως...Αληθεια τωρα εφυγε η Μαγια?
Αληθεια τωρα εφυγε η Μαγια?
Από τα κορυφαία μιλφονια πριν από καμμιά 15αρια+ χρόνια.Δυστυχώς ναι, πέθανε πριν χρόνια. Πολύ συμπαθής, εξαιρετική σε όλα, ιδίως στο μασάζ και στην φιλοξενία, αλλά το σκηνικό που ανέφερε ο φίλος με την Μάγια μάλλον δεν ήταν ασυνήθιστο. Εγώ συγκρατήθηκα τελευταία στιγμή, ένας Θεός ξέρει πως...
Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο...Πόσο τραγικός πρέπει να είναι κάποιος για να πάει με πουτάνα χωρίς καπότα??
γιατί όχι? νοικοκυρέςΕδω καποιοι δε θα λεγανε οχι να παντρευτουνε πουτανα τυπε :S :S :S
Σύντροφε εσύ είσαι αδερφός δικός μου..Εγώ λέω ότι όσοι είναι παντρεμενοι ή έχουν γκόμενα γενικά και πηγαίνουν μια στις τόσες με ιερόδουλη απλά για αλλαγή και να βγάλουν γούστα
φοβούνται να κάνουν ακαταποτο τσιμπούκι ή σεξ ενώ όσοι η σεξουαλική μας ζωή βασίζεται σε ιερόδουλες τότες ούτε καν το σκεφτόμαστε και το προχωράμε αυθόρμητα χωρίς φόβους
Συμφωνώ και προσυπογράφωΣύντροφε εσύ είσαι αδερφός δικός μου..
ετσι είναι έχεις απόλυτο δίκιο,
αυτό που γράφεις εγώ το υποστηρίζω χρόνια κ προσπαθώ να το εξηγήσω κ δεν το παραδέχονται..δεν πειράζει όμως το σέβομαι.
Εχει μια λογικη.. ο παντρεμένος κ αυτός που έχει γκόμενα δεν είναι στερημενος στο ακαποτο ενώ η δεύτερη κατηγορία που αναφέρεις είναι.
Υπάρχει κ η άλλη κατηγορία ακόμα που δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα.. αυτοι που ποτέ στην ζωή τους δεν το έκαναν ακάποτα, υπάρχουν πολλοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ η δεν έκαναν ποτέ σχέση με γκόμενα όχι επειδή είναι ληψει σε κάτι αλλά επειδή φοβόταν την ευθύνη μιας σχέσης η δίσταζαν να προσεγγίσουν μια κοπελιά.
Σύντροφε εσύ είσαι αδερφός δικός μου..
ετσι είναι έχεις απόλυτο δίκιο,
αυτό που γράφεις εγώ το υποστηρίζω χρόνια κ προσπαθώ να το εξηγήσω κ δεν το παραδέχονται..δεν πειράζει όμως το σέβομαι.
Εχει μια λογικη.. ο παντρεμένος κ αυτός που έχει γκόμενα δεν είναι στερημενος στο ακαποτο ενώ η δεύτερη κατηγορία που αναφέρεις είναι.
Υπάρχει κ η άλλη κατηγορία ακόμα που δεν μπορούν να αντισταθούν με τίποτα.. αυτοι που ποτέ στην ζωή τους δεν το έκαναν ακάποτα, υπάρχουν πολλοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ η δεν έκαναν ποτέ σχέση με γκόμενα όχι επειδή είναι ληψει σε κάτι αλλά επειδή φοβόταν την ευθύνη μιας σχέσης η δίσταζαν να προσεγγίσουν μια κοπελιά.
εδώ κάποιοι τις έχουν παντρευτεί ήδη εδώ και χρόνια με παπά και με κουμπάραΕδω καποιοι δε θα λεγανε οχι να παντρευτουνε πουτανα τυπε :S :S :S