You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τύποι τι γίνετε με τα παράνομα εξτραδάκια?που πήγανε οι ακάποτοι καταδρομείς? συνταγές μάρη φάντες κ ρομαντισμοί? πως θα μαθαίνουμε τις ρομαντικές κορασίδες?
Κάποιοι από τους ακάποτους καταδρομείς αναπαύονται σε τόπο χλοερό με νεκρική σιγή!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Μην το λες παίκτη... Οι κρεμπιέδες πέφτουν με την αράδα στην πιάτσα! Η fanta με ανθρακικό να είναι καλά!
ρε σεις αφηστε τα αυτα παλι γυρισαμε στα παλια με τα ακα
θα πρεπει να κλειδωθει το νημα λογο οτι παρασυρει πολυ κοσμο σε τετοιες πρακτικες
αυτοι που ειναι ακαποτοι καβαλαριδες ειναι εν γνωση τους
το να γραφονται εδω ολα αυτα δεν εχουν κανενα οφελος παρα μονο κακο κανουν
διοτι παρασυρονται νεαρα ατομα που σκεφτονται με το κατω κεφαλι
Επισκέπτης
Μην το λες παίκτη... Οι κρεμπιέδες πέφτουν με την αράδα στην πιάτσα! Η fanta με ανθρακικό να είναι καλά!
Γιατί δεν τους καλείς σε προσκλητήριο να δούμε πόσοι από αυτούς είναι ακόμα ζωντανοί;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
να ανασυρετε το αλλο θεμα:εχετε παει με καποτα χωρις πουτανα.
πιο καλο ηταν
Υπηρχε τετοιο?,
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.705
- Πόντοι
- 3.656
Μας εχουν ληψει οι ακα καβαλαρηδες τυποι :S
τυπε σταματησαν να γαμανε ακαποτα οι χυστες απο τοτε που ο ερωτιαρης σταμτησε να φερνει τον καφε του :S :S :S
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 6.515
τυπε σταματησαν να γαμανε ακαποτα οι χυστες απο τοτε που ο ερωτιαρης σταμτησε να φερνει τον καφε του :S :S :S
Στα περιπτερα εχει ομως φαντες τυπε :S
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Γιατί δεν τους καλείς σε προσκλητήριο να δούμε πόσοι από αυτούς είναι ακόμα ζωντανοί;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
Τύποι ήμουν και εγώ ένας ταπεινός μοναχικός ταξιδιώτης στα σκοτεινά μονοπάτια του ρομαντισμού..ευτυχώς όμως τα έκοψα μαχαίρι λόγω μετανάστευσης στο εξτερικό πριν παρασημοφορεθώ.
Πολλές από τις ρομαντικές κορασίδες που είχα βρει θα δουλεύουν ακόμα οπότε σίγουρα και άλλοι θα πολεμάνε στα μπαρουτοκαπνισμένα πεδία των παράνομων εξτραδακίων ζωσμένοι με φάντες και μυστικές συνταγές.
Gtp_user
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 419
- Πόντοι
- 290
Ως κανόνα στα cg πάει πάντα πίπα ακάποτη, στα studioκόριτσα ανάλογα την περίπτωση, στα απλά μπουρδελάκια πάντα με καπότα. Για γαμήσι ακάποτο ποτέ ανεξαρτήτως κατηγορίας
Τώρα η αλήθεια είναι οτι και από πίπα μπορείς να κολλήσεις μέχρι και aids οπότε ένα ρίσκο υπάρχει... Προσωπικά όποτε ξυρίζω μπάλες και γενικά κάτω περιοχή δεν πέρνω τίποτα εκείνη την μέρα αλλά δεν ξέρω τι να πω και πάλι μαλακία παίζει να γίνει
Τώρα η αλήθεια είναι οτι και από πίπα μπορείς να κολλήσεις μέχρι και aids οπότε ένα ρίσκο υπάρχει... Προσωπικά όποτε ξυρίζω μπάλες και γενικά κάτω περιοχή δεν πέρνω τίποτα εκείνη την μέρα αλλά δεν ξέρω τι να πω και πάλι μαλακία παίζει να γίνει
Η νεα, πολυμορφικη FANTA κυκλοφορησε ....
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
να ανασυρετε το αλλο θεμα:εχετε παει με καποτα χωρις πουτανα.
πιο καλο ηταν
Έλα ρε , υπήρχε τέτοιο θρεντ ;
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Κατά το παρελθόν (τέλος δεκαετίας 80 και αρχές 90) όταν ήμουν νέος και απερισκεπτος το επιδίωκα και το πετύχαινα πολλές φορές. Τώρα πλέον όχι,αν και ο πειρασμός και οι προσφορές από διάφορες υπάρχουν.
arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
τι παίζει με τη φαντα? Στο ερώτημα η απάντηση είναι όχι. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι κάποιοι ενώ φορούν προφυλακτικό δίνουν γλωσσοφιλα σε κοπέλες της δουλειάς και τους κάνουν στοματικό σεξ κάτι που είναι επίσης πολύ επικίνδυνο ακόμα και για aids. Και μετά γυρνούν σπίτι και φιλούν και τα μικρά παιδιά τους. Επικίνδυνες καταστάσεις..Μην το λες παίκτη... Οι κρεμπιέδες πέφτουν με την αράδα στην πιάτσα! Η fanta με ανθρακικό να είναι καλά!
Επισκέπτης
2 φορες. Η πρωτη σε μπουρδελο στην Πατρα τελη δεκαετιας του '80 με μια χοντρη πουτανα. Δεν θυμαμαι ποσο ηταν το αντιτιμο τοτε, αλλα θυμαμαι πως με εξτρα χρεωση 500 ή 1000 δρχ. μου προτεινε ακα γαμησι.
Η δευτερη ηταν το 1992 σ΄ενα απο τα ξενοδοχεια που ηταν στα περιξ της οδου Αθηνας, με μια πιτσιρικα Αλβανιδουλα. Μαλλον ηταν η πρωτη της μερα γιατι ουτε προκαταρτικα εκανε ουτε πιπα, απλα τον επαιξε λιγο, ανοιξε ποδια και της τον εχωσα ακα.
Ευτυχως στην μεχρι τωρα σταδιοδρομια μου δεν κολησα κατι εκτος απο μουνοψηρες. Δεν κανω ποτε γλυφομουνι σε πουτανα, ουτε δινω γλωσσοφιλα, αλλα γουσταρω ακα τσιμπουκι.
Η δευτερη ηταν το 1992 σ΄ενα απο τα ξενοδοχεια που ηταν στα περιξ της οδου Αθηνας, με μια πιτσιρικα Αλβανιδουλα. Μαλλον ηταν η πρωτη της μερα γιατι ουτε προκαταρτικα εκανε ουτε πιπα, απλα τον επαιξε λιγο, ανοιξε ποδια και της τον εχωσα ακα.
Ευτυχως στην μεχρι τωρα σταδιοδρομια μου δεν κολησα κατι εκτος απο μουνοψηρες. Δεν κανω ποτε γλυφομουνι σε πουτανα, ουτε δινω γλωσσοφιλα, αλλα γουσταρω ακα τσιμπουκι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις