Λοιπόν ξεκινάω, μιας και οι κοπέλες που αναφέρω έχουν σταματήσει όλες και έτσι δεν εκθέτω καμία:
Άννα, από Φυλής 136. Το 2010 την γαμούσα συνέχεια ακάποτα, αφού νόμιζε ότι ήμουν αστυνομικός, χωρίς να της έχω πει εγώ κάτι τέτοιο. Είχα φάει σκάλωμα και υπήρχαν μέρες που πήγαινα δύο φορές. Παντρεύτηκε και σταμάτησε την δουλειά.
Όλγα, από Φωκαίας 24. Είχα διαβάσει ότι ήταν ρομαντική κοπέλα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, την γάμησα μερικές φορές ακάποτα. Σκοτώθηκε πρόπερσι, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της, όντας μεθυσμένη.
Ιωάννα, από Λιοσίων 73Α. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση, την γάμησα ακάποτα και την κρέμπιασα δύο φορές, σε ιεραποστολική στάση. Σταμάτησε να δουλεύει και γύρισε πίσω στην πατρίδα της.
Τζασμίν, από Φυλής 65Α & 65Β. Είχα διαβάσει ότι γαμιόταν ακάποτα και με αρκετή προσπάθεια και μπόλικο ψηστήρι, κατάφερα να την γαμήσω μερικές φορές χωρίς προφυλακτικό. Τις δύο, μάλιστα, την κρέμπιασα σε στάση πισωκολλητό. Σταμάτησε να δουλεύει και αγνοείται η τύχη της.
Υπήρχαν και άλλες δύο: Μία νεαρή που ψάρεψα από αγγελία στο internet, το 2015, και της τα έριξα όλα μέσα, σε ιεραποστολική στάση και μία 17χρονη, που επίσης ψάρεψα από αγγελία και την ξέσκισα ακάποτα, το 2015. Η τελευταία έγινε ένα από τα κορυφαία call girl. Αν και έχει σταματήσει, κάποιοι αποτυχημένοι συνεχίζουν να σφάζονται στο νήμα της.
Αυτά τα ολίγα. 21 χρόνια στις πουτάνες, ήταν φυσική εξέλιξη να γίνουν τα παραπάνω σκηνικά.