Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κατι τεραστιοι φυλακισμενοι ξυρισμενα κεφαλια που γαμαν πουστρακια ειναι γκει;;
τι λες μωρη λιλα
εγω ειμαι κωλομπαρας και γουσταρω
μηπως θες να σε περασω και σενα ενα χερι;;
Καλα κανεις και γουσταρεις,δεν αλλαζει ομως κατι.
Γιατι θιχτηκες;Φοβασαι μηπως εισαι πουστης;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημερα τυποι μου , θα πω την προσωπικη μου εμπειρια....εχω παει 2 φορες χωρις καποτα....μια το 2009 οπου ρισκαρα αλλα τελικα ηταν πολυ καθαρη....[για την φυλης μειλαο παντα] μετα απο 10 μερες εξαφανηστηκε η συγκεκριμενη,....και την 2 φορα την ηξερα αρκετα καλα και μετα το 5μηνο αρχησαμε να πηδιομαστε ακαποτα οπου και παλυ πηγαν ολα καλα !  Αλλα δεν εχω σκοπο να το ξανακανω  :rockon:

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Ντάξει ρε μάγκες, καλές οι καπότες, καλό να προσέχουμε κτλπ. κτλπ. αλλά βλέπω κάτι παιδάκια εδώ μέσα που κάνουν σαν υστερικές καλόγριες (ίσως και χειρότερα από αυτές)...Σύμφωνοι, αν παίρνει ο άλλος το μαύρο τραβέλι απτον κώλο ακάποτα είναι άξιος της μοίρας του.

Αλλά έτσι που κάνετε σε λίγο θα φοβάστε να σας πιάσει η γυναίκα την πούτσα αν δεν έχει φορέσει γάντια...Έλεος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ντάξει ρε μάγκες, καλές οι καπότες, καλό να προσέχουμε κτλπ. κτλπ. αλλά βλέπω κάτι παιδάκια εδώ μέσα που κάνουν σαν υστερικές καλόγριες (ίσως και χειρότερα από αυτές)...Σύμφωνοι, αν παίρνει ο άλλος το μαύρο τραβέλι απτον κώλο ακάποτα είναι άξιος της μοίρας του.

Αλλά έτσι που κάνετε σε λίγο θα φοβάστε να σας πιάσει η γυναίκα την πούτσα αν δεν έχει φορέσει γάντια...Έλεος

Γαμάς πουτάνες ακάποτα? Θεός... :rockon: :rockon: :rockon:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Το αιντζ εμφανιστηκε το 1981. Στην Ελλάδα το 1986. Επομένως αρχες 80 καλώς έκαναν ακαποτο μαμισι.

Κι απ τα πρώτα θύματα ένα καλό φιλαράκι..ο Βασίλης..κατά κόσμον Μπίλυ Μπο..Να ναι καλά εκεί που είναι το παιδί..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
η Νανά από Καλύμνου πρέπει να κάνει απλό πρόγραμμα μέσα ...  :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Οσονούπω καταφθάνει η εποχή που από τον φόβο των ΣΜΝ θα γαμάνε καπότα χωρίς πουτάνα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

ε ενταξει οχι να γινουμε κ κωσταντινος κατακουζηνος!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.369
Πόντοι
2.356
Τώρα που γαμιέται όποια θέλει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, όπου δεν υπάρχουν κανόνες υγεινής και ασφαλείας όχι απλώς πρέπει να βάζεις καπότα αλλά να πάρεις και ολόσωμη καπότα για να σωθείς από κάτι κονδυλώματα που κουβαλάνε οι ιερόδουλες...χαχα..

Ελάχιστες είναι οι σωστές ιερόδουλες που ελέγχονται και που είναι νόμιμες και προσέχουν. Οι πιο πολλές απλώς το κάνουν για τα λεφτά και δεν προσέχουν καθόλου. ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν είναι μέρες του 90 ούτε καν του 2000...

ΥΓ Η φτώχεια, η ανύπαρκτη παιδεία και οι κακοί οικογενειακοί δεσμοί έχουν φέρει την κυριολεκτική αλλά και τη μεταφορική "πουτανοποίηση" της κοινωνίας μας. Σε κάθε επίπεδο, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το αιντζ εμφανιστηκε το 1981. Στην Ελλάδα το 1986. Επομένως αρχες 80 καλώς έκαναν ακαποτο μαμισι.
Όχι, οι τρεις πρώτοι θάνατοι (ομοφυλοφίλων) καταγράφηκαν στη Ν. Υόρκη το 1977.
Επομένως (αν συνυπολογίσουμε και την περίοδο επώασης) ο ιός πρωτοεμφανίστηκε μέσα δεκαετίας '70.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Εγω δεν εχω παει ποτε(ουτε προκειται),αλλα αρκετοι μπουφοι εδω μεσα εχουν παει για ακαποτο γαμησι  :jerking:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τι να κλάσει o ιός HIV μπροστά στον ακάποτο ιό ebola.

:zombie: :priest: :zombie: :priest: :zombie:

Συνημμένα

• ebola@.jpg
    ebola@.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 27

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μια φορα μονο με τανα, μετα απο συνεβρεσης που κρατησαν για 1 χρονο περιπου,και εν συνεχια την πηδαγα για 3 μηνες ακαποτα...χυσιμο μεσα κανονηκα, φυσικα ηταν πεντακαθαρη ουτε καν χλαμιδια δεν ειχε η τυπισσα και μπραβο της  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.447
Πόντοι
41.129
Μια φορα μονο με τανα, μετα απο συνεβρεσης που κρατησαν για 1 χρονο περιπου,και εν συνεχια την πηδαγα για 3 μηνες ακαποτα...χυσιμο μεσα κανονηκα, φυσικα ηταν πεντακαθαρη ουτε καν χλαμιδια δεν ειχε η τυπισσα και μπραβο της  :rockon:

εχυνες μεσα της μεσα της συνεχεια τοσο διαστημα και δεν την φουσκωσες ? επαιρνε τιποτα χαπια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom