Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Επισκέπτης
ναι και δεν σταθηκα καθολου τυχερος..κολλησα αφροδισιο συγκεκριμενα ουρεαπλασμα και χρειαστηκε 2 μηνες αντιβιωση και τις τελευταιες 10 μερες ηταν σε ενεσεις! σημειωστε εδω οτι ημιουν νεαρος απειρος και η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο στο σαλονι!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτους που λενε οτι πηγαν με πουτανες και βιζιτες χωρις καποτα μη τους φοβασται και πολυ.Ενια στις δεκα θα λενε ψεματα και ο ενας που θα λεει αληθεια θα εχει πετυχει μια απο τις λιγες που θα το δεχονταν μαλλον. Να φοβασται ομως πολυ αυτους που τους σπανε τα προφιλακτικα και το περνουν αψιφηστα και δεν πανε να κανουν εξετασεις  ;)

Επισκέπτης
τραγουδακι αφιερωμενο σε οσους αρεσκονται στον αγοραιο ερωτα...υπεροχοι στιχοι..τελειο τραγουδι..

Επισκέπτης
Αυτους που λενε οτι πηγαν με πουτανες και βιζιτες χωρις καποτα μη τους φοβασται και πολυ.Ενια στις δεκα θα λενε ψεματα και ο ενας που θα λεει αληθεια θα εχει πετυχει μια απο τις λιγες που θα το δεχονταν μαλλον. Να φοβασται ομως πολυ αυτους που τους σπανε τα προφιλακτικα και το περνουν αψιφηστα και δεν πανε να κανουν εξετασεις  ;)
κανεις λαθος..υπαρχουν πολλοι και δυστυχως ενηλικες που πανε χωρις καποτα..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κανεις λαθος..υπαρχουν πολλοι και δυστυχως ενηλικες που πανε χωρις καποτα..

Σε μπουρδελα? Και το δεχοντε οι πουτανες ετσι αβιαστα? Εμενα μου φενετε λιγο τραβηγμενο ρε φιλε μου να το δεχοντε αυτο για ενα 20ρικο δεν ειναι?

Επισκέπτης
Σε μπουρδελα? Και το δεχοντε οι πουτανες ετσι αβιαστα? Εμενα μου φενετε λιγο τραβηγμενο ρε φιλε μου να το δεχοντε αυτο για ενα 20ρικο δεν ειναι?
οχι σε μπουρδελα..οι κοπελες στις πιατσες ομως το δεχονται με κανα 10αρικο παραπανω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οχι σε μπουρδελα..οι κοπελες στις πιατσες ομως το δεχονται με κανα 10αρικο παραπανω

Ε μα ενταξυ αν μιλαμε για ατομα που πανε χωρις καποτα με κοπελες απο το δρομο ξεροντας οτι ειναι μαλλον πρεζακια η απελπισμενες τοτε οι τυποι ειναι αυτοκτονερ.Δεν φταινε μονο αυτοι ομως.Φταιει οτι στην Ελλαδαρα η παιδια που εχουμε πανω σε αυτο ειναι πολυ χαμηλη εως και ανυπαρκτη.Εδω αλοι νομιζουν οτι ειτζ παθαινουν μονο οι γκει,αλλοι πιστευουν οτι αν δεν χυσουν στο μουνι δεν παθαινουν τιποτα και αλλοι δεν εχουν ακουσει ποτε για τα 100 υπολοιπα αφροδισια νοσηματα εκτος του ειτζ. Εκτος απο ελειψη μορφωσης ομως για να κανεις κατι τετειο θελει και χαμηλη νοημοσυνη.Δεν ξερω πως αλλιως να το πω...  :huh:

Επισκέπτης
Ε μα ενταξυ αν μιλαμε για ατομα που πανε χωρις καποτα με κοπελες απο το δρομο ξεροντας οτι ειναι μαλλον πρεζακια η απελπισμενες τοτε οι τυποι ειναι αυτοκτονερ.Δεν φταινε μονο αυτοι ομως.Φταιει οτι στην Ελλαδαρα η παιδια που εχουμε πανω σε αυτο ειναι πολυ χαμηλη εως και ανυπαρκτη.Εδω αλοι νομιζουν οτι ειτζ παθαινουν μονο οι γκει,αλλοι πιστευουν οτι αν δεν χυσουν στο μουνι δεν παθαινουν τιποτα και αλλοι δεν εχουν ακουσει ποτε για τα 100 υπολοιπα αφροδισια νοσηματα εκτος του ειτζ. Εκτος απο ελειψη μορφωσης ομως για να κανεις κατι τετειο θελει και χαμηλη νοημοσυνη.Δεν ξερω πως αλλιως να το πω...  :huh:
πολυ απλα φιλε μου προκειται για ατομα που δεν σεβονται τον εαυτο τους...ασε που μερικοι μπεκροπινουν και μετα δεν καταλαβαινουν τι κανουν..το προφυλακττικο θα σκεφτουν μετα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πολυ απλα φιλε μου προκειται για ατομα που δεν σεβονται τον εαυτο τους...ασε που μερικοι μπεκροπινουν και μετα δεν καταλαβαινουν τι κανουν..το προφυλακττικο θα σκεφτουν μετα?

Ισχυει.Αλλα παντα υπαρχει και το ενστικτο της αυτοσυντιρισης.Οκ να το καταλαβω να δοσουν ακαποτο τσιμπουκι πανω στην αδυναμια τους. Αλλα και να πιδηξουν ετσι αερα...πολυ χοντρο και επικυνδινο. Δεν πιστευω οτι ειναι μονο το ποτο.Αν ηταν μονο το ποτο...

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το ειχα παντα απορια:αντρας γαμαει αντρα.Γιατι μονο ο ενας ειναι πουστης; :huh:
κατι τεραστιοι φυλακισμενοι ξυρισμενα κεφαλια που γαμαν πουστρακια ειναι γκει;;
τι λες μωρη λιλα
εγω ειμαι κωλομπαρας και γουσταρω
μηπως θες να σε περασω και σενα ενα χερι;;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οχι ποτε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι λες μωρη λιλα
με τον αρη τι γινεται ρε μαλακα σε λιγο αρχιζει το πρωταθλημα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι λες μωρη λιλα

εσυ θα ησουν η γκομενα στη φυλακη αδυνατουλη τωρα τι μας τσαμπουνας  :boobies:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
45,5cm χερι και συνεχιζουμε...
παρε κανα προβιρον με νολβα να ξανανιωσεις
αντε παππου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
45,5cm χερι και συνεχιζουμε...
παρε κανα προβιρον με νολβα να ξανανιωσεις
αντε παππου...

θαρθω στο καζινο και θα ρωτησω εξω αν εισαι ο γαμαικανος θα σε κατουρησω στα ποδια

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
τι λες μωρη λιλα