Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο δεν πιανεται........Απο αρρωστειεs κινδυνοs μηδεν
Ποτε  ο γαμοs με το καλο??   :grin:
ποτε.. γαμαει αλλος εδω και μερικα χρονακια :grin:  :grin: Απλα τοτε γαμουσα χωρις καποτα τωρα στα κωλομπαρα εχω κανει το πουλι μου κουκουλοφορο :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οχι ρε παιδιά, ένας φίλος μου ρώτησε, εξυπηρέτηση κάνω.

Αχαχαχαχαχαχα μπας και σε λενε Λεονταρη???  :2funny: :2funny:

Στην Ρωσία οι κοπέλες στους οίκους ανοχής κάνουν ακαποτο?

Ακαποτα ψαχνεις στα σιγουρα και δεν εχει σημασια που!

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, όμως και αν θέλεις, και αν πλερώνεις, ΚΑΜΜΙΑ πουτάνα δεν αφήνει ακάποτο, ούτε της πιάτσας. Ακόμα και τα γυφτάκια έχουν καπότες στη μπανάνα ή το βυζί.

Επίσης διορθώστε με αν κάνω λάθος, οι μόνες πουτάνες που συνήθως αφήνουν ακάποτο σεξ είναι οι γκόμενες, και αυτές όχι πάντα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, όμως και αν θέλεις, και αν πλερώνεις, ΚΑΜΜΙΑ πουτάνα δεν αφήνει ακάποτο, ούτε της πιάτσας. Ακόμα και τα γυφτάκια έχουν καπότες στη μπανάνα ή το βυζί.

Επίσης διορθώστε με αν κάνω λάθος, οι μόνες πουτάνες που συνήθως αφήνουν ακάποτο σεξ είναι οι γκόμενες, και αυτές όχι πάντα.

Τύπε πολύ σωστά τα γράφεις, είναι ιερός και απαράβατος κανόνας, αν πας να γαμήσεις ακάποτα πέφτει κεραυνός και σου καίει το πέος.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

Ωραια να σε διορθωσω λοιπον, κανεις λαθος.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ωραια να σε διορθωσω λοιπον, κανεις λαθος.

Όχι πως δεν το ψιλοπερίμενα, αλλά μή γίνεσαι σπαρτιάτης. Ανέλυσε, κάνε τον κόπο, το καλό!

Όχι, σκορπιός, χαχαχα (γι' αυτό και καίγομαι να βρω τρύπα, και δεν φτάνω γιατί δεν βρίσκω εύκολα/οικονομικά/τακτικά). Πέρα από την πλάκα, μόνο μια πρώην μου κάθησε για σεξ χωρίς καπότα. Εμπειρίες πολλές δεν έχω, παρθένος δεν είμαι, αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Γυφτάκι στην πιάτσα απαιτεί καπότα, κορίτσι με θεια που έχει κομμωτήριο, μάνα που έχει ταβέρνα και πατέρα με λεφτά, κάθεται στο έτσι στο σκότωμα, όλα τα τρώει. Και ξέρεις πως πάνε αυτά... Για να τό 'κανε σε μένα, θα τό 'χει κάνει και σε άλλους πολλούς, που θα ήταν καλύτεροι από μένα. Όπως ο Κώστας, ο Χρήστος, ο ντυμένος με unisex ρούχα από τη σχολή της, σύμφωνα με τους οποίους πάντα ήταν τεχνήτρα και στα πνευστά, πολύ μελωδία λέμε... Αλλά στο αίσθημα διακοσμητικό χαϊβάνι δεν κάνουνε στοματικό οι "κυρίες", μόνο στους γύρω.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
επαγγελματιας πουτανα
ερασιτεχνιδα πουτανα

το ιδιο ειναι τυπε :grin:
τοτε απολυτε στην λιστα συμπεριλαμβανονται ολες οι γυναικες του κοσμου ! ή ειναι επαγγελματιες πουτανες ή ερασιτεχνιδες πουτανακια ???

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τύπε πολύ σωστά τα γράφεις, είναι ιερός και απαράβατος κανόνας, αν πας να γαμήσεις ακάποτα πέφτει κεραυνός και σου καίει το πέος.
και τα λεγομενα free lancer πουτανακια-γκομενακια αφηνουν ακαποτα....  αυτες που δεν το εχουν κατα κυριο λογο επαγγελμα απλα πηδιουνται μερικες φορες για κανενα φραγκο εαν κατσει και με οποιον θελουν !

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όχι πως δεν το ψιλοπερίμενα, αλλά μή γίνεσαι σπαρτιάτης. Ανέλυσε, κάνε τον κόπο, το καλό!

Όχι, σκορπιός, χαχαχα (γι' αυτό και καίγομαι να βρω τρύπα, και δεν φτάνω γιατί δεν βρίσκω εύκολα/οικονομικά/τακτικά). Πέρα από την πλάκα, μόνο μια πρώην μου κάθησε για σεξ χωρίς καπότα. Εμπειρίες πολλές δεν έχω, παρθένος δεν είμαι, αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Γυφτάκι στην πιάτσα απαιτεί καπότα, κορίτσι με θεια που έχει κομμωτήριο, μάνα που έχει ταβέρνα και πατέρα με λεφτά, κάθεται στο έτσι στο σκότωμα, όλα τα τρώει. Και ξέρεις πως πάνε αυτά... Για να τό 'κανε σε μένα, θα τό 'χει κάνει και σε άλλους πολλούς, που θα ήταν καλύτεροι από μένα. Όπως ο Κώστας, ο Χρήστος, ο ντυμένος με unisex ρούχα από τη σχολή της, σύμφωνα με τους οποίους πάντα ήταν τεχνήτρα και στα πνευστά, πολύ μελωδία λέμε... Αλλά στο αίσθημα διακοσμητικό χαϊβάνι δεν κάνουνε στοματικό οι "κυρίες", μόνο στους γύρω.
αστα να πανε φιλε...σχεδον ολες χωρις λαστιχο τον τρωνε...και μετα πρεπει να εχεις στο νου σου στις πουτανες σου λενε...εχω τωρα μια βλαμενη που την χυνει καθε τοσο ενας γνωστος στο στομα αφου την εχει ξεκωλιασει...και οσο βλεπω το αγαπητικο πιρφοροσκυλο της να τη γλωσσοφιλαει τοσο μου ανακατευονται τα αντερα :S...πρεπει να τους δεις στο φεισμπουκ για να καταλαβεις ποσο ερωτευμενοι ειναι :jerking: :jerking: :jerking:

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αστα να πανε φιλε...σχεδον ολες χωρις λαστιχο τον τρωνε...και μετα πρεπει να εχεις στο νου σου στις πουτανες σου λενε...εχω τωρα μια βλαμενη που την χυνει καθε τοσο ενας γνωστος στο στομα αφου την εχει ξεκωλιασει...και οσο βλεπω το αγαπητικο πιρφοροσκυλο της να τη γλωσσοφιλαει τοσο μου ανακατευονται τα αντερα :S...πρεπει να τους δεις στο φεισμπουκ για να καταλαβεις ποσο ερωτευμενοι ειναι :jerking: :jerking: :jerking:

Να χαρείς, μή λινκάρεις. Οι φωτογραφίες δεν λένε ψέμματα, οι φωτογράφοι όμως πολλά. Άσε που είναι μικρός ο κόσμος. Και χώρια το χρυσό ρητό, μην κάνεις στους άλλους ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν αυτοί. Κι εμένα με φωτογράφησαν με εκείνη την απροσάρμοστη, και κάθισα ο μαλάκας. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε.

Κι επειδή την είχα ψυλλιαστεί πως τέτοιες μπίχλες έφτιαχνε κι η πρώην μου (τί ψυλλιαστεί, όλοι είχαν να λένε για τα εσώρουχα και τις επιδόσεις της, κι ο γκόμενος από τη δουλειά πουτάνα την ανέβαζε πουτάνα την κατέβαζε, τη μαλάκω), κατέφυγα σε κινέζικα γιατροσόφια για ανοσοποίηση και μελλοντική ανοσία. Ένας από τους λόγους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom