Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
316
Πόντοι
26
δεν εχει και μεγαλη διαφορα το ακαποτο με το αν εχεις φορεσει προφυλακτικο.το ιδιο πραγμα ειναι στην ευχαριστηση απλως με σκουφο εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Εχεις γαμησει ποτε χωρις καποτα; :humpleg:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειδα προσφατα τον φιλο ενος φιλου με ενα κοριτσακι καμποσων μηνων και μια σχετικα ευτραφη κοπελα...
Δεν ηξερα αν ειχε παντρευτει, ειχα καμποσο καιρο  να τον δω και δεν ειχα ρωτησει τον φιλο μου για αυτον που ειχε σχετικα ψιλοχαθει τωρα που το σκεφτομαι...
Σε καποια φαση τον πετυχαινω με τον φιλο και του λεω, ρε τυπε, σε ειδα με ενα κοριτσακι, δικο σου ειναι?ΠΟτε προλαβες?
Βασικα δεν το καταλαβα ουτε εγω μου απανταει, τα ειχαμε και απο τον πρωτο μηνα μου ζητησε να το κανουμε χωρις προφυλακτικο :uglystupid:...
Βασικα τελειωνα εξω μου ειπε, μεχρι που ενα πρωι μου λεει η τυπισσα, ειμαι 5,5 μηνων εγκυος :S :S :S...
Ρε μεγαλε, δεν καταλαβες τιποτα του λεω, 5,5 μηνων, πας καλα?
Μου λεει, "ρε φιλε ειχε ηδη κοιλια η κοπελα και δεν ειδα καποια διαφορα, ουτε εμετους εκανε μπροστα μου, ουτε τιποτα", βασικα δεν τον ρωτησα αν καταλαβε οτι της ειχε κοπει η περιοδος, αλλα που να το καταλαβει και αυτο...
Τεςπα ο τυπος βρεθηκε παντρεμενος με παιδι και απο δουλεια σκατα και τωρα καθεται και κλαιει τη μοιρα του και φυσικα μονο με καποτα, δεν ξανακανει λεει την ιδια μαλακια..
Ε του ειπα και εγω, "το παιδακι ηρθε στον κοσμο οπως ηρθε, κοιταξε να ειναι καλα και εσυ κτυπα που και που το κεφαλι σου σε κανα τοιχο, δε σου φταινε οι αλλοι, αλλα βασικα ουτε και ο καθε τοιχος"...

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
...έχω πάει με καπότα.. χωρίς πουτάνα!

Stories

Νέο!

Stories