Επισκέπτης
Πακιστανέ εραστή!!Εσείς στο Πακιστάν μόνο ακά πάτε..! ;)ωραίο θεματάκι
Πακιστανέ εραστή!!Εσείς στο Πακιστάν μόνο ακά πάτε..! ;)ωραίο θεματάκι
Αν δεν νιώσεις δερματάκι δεν το ευχαριστιέσαι! χαχαχ(πλακίζω)ωραίο θεματάκι
Πακιστανέ εραστή!!Εσείς στο Πακιστάν μόνο ακά πάτε..! ;)
Αν δεν νιώσεις δερματάκι δεν το ευχαριστιέσαι! χαχαχ(πλακίζω)
Χαχα άλλοι πληρώνουνε τα μαλλιοκέφαλα τους για να τις γαμήσουν ακα και σε άλλους το κάνουν από μόνες τους!!(Νεκρική ευχή..) χαχαχαχναι ναι δώσε κι άλλα στηχεία...
Χαχα άλλοι πληρώνουνε τα μαλλιοκέφαλα τους για να τις γαμήσουν ακα και σε άλλους το κάνουν από μόνες τους!!(Νεκρική ευχή..) χαχαχαχ
Μπορώ να σου πω πολλά..αλλά δεν έχει νόημα.. εκτός και αν αλλάκσεις κουστούμι σάρκας..ελπίζω να κατάλαβες... ;) :$ :$για πες και κάνα ονοματάκι...
μπα τύπε πέρα από στοματικό ούτε για πλάκα να τον ακουμπήσω ακα..... ;)
Εγώ ήμουνα 17 η κοπέλα 15-16 2008 Ελληνίδα καμάκι στα Γκούντις μέσα.. το 1 μου σεξουαλικό νόσημα..Ουρολοίμωξη απλή..Το θέμα είναι να είσαι προσεκτικός εσύ τώρα τελευταία οι εργαζόμενες φίλες μας είναι πιο καθαρές απ τις ελλεινήδες που συναντάμε και γαμάμε.. ;) από 14 ετών μεταφέρουν παράσημα οι λατρεμένες κόρες μας..αφου ολες οι πουτανες πανε με καποτα...γιατι να φοβομστε να παμε χωρις?ποσες ελληνιδες σας εχουν ζητησει να βαλετε καποτα??και ποσες αλλοδαπες?
Εγώ ήμουνα 17 η κοπέλα 15-16 2008 Ελληνίδα καμάκι στα Γκούντις μέσα.. το 1 μου σεξουαλικό νόσημα..Ουρολοίμωξη απλή..Το θέμα είναι να είσαι προσεκτικός εσύ τώρα τελευταία οι εργαζόμενες φίλες μας είναι πιο καθαρές απ τις ελλεινήδες που συναντάμε και γαμάμε.. ;) από 14 ετών μεταφέρουν παράσημα οι λατρεμένες κόρες μας..
καλη αρχη εκανες τυπεΕγώ ήμουνα 17 η κοπέλα 15-16 2008 Ελληνίδα καμάκι στα Γκούντις μέσα.. το 1 μου σεξουαλικό νόσημα..Ουρολοίμωξη απλή..Το θέμα είναι να είσαι προσεκτικός εσύ τώρα τελευταία οι εργαζόμενες φίλες μας είναι πιο καθαρές απ τις ελλεινήδες που συναντάμε και γαμάμε.. ;) από 14 ετών μεταφέρουν παράσημα οι λατρεμένες κόρες μας..
χαχαχ α ρε απόλυτε λιώνω με τις απαντήσεις σου..είσαι παλικάρι απτά λίγα..χαχαχ από τα 14 τους γαμιούνται με το κάθε βρομιάρη κάθε εθνικότητας έτσι όπως γίναμε λογικό δεν είναι να γίνουμε υπόνομος..?<3καλη αρχη εκανες τυπε
την βρηκες παρθενα την 15χρονη?
πουταναρια τυπε :Sχαχαχ α ρε απόλυτε λιώνω με τις απαντήσεις σου..είσαι παλικάρι απτά λίγα..χαχαχ από τα 14 τους γαμιούνται με το κάθε βρομιάρη κάθε εθνικότητας έτσι όπως γίναμε λογικό δεν είναι να γίνουμε υπόνομος..?<3
Στον καθένα διαφορετικά έχει....δεν εχει και μεγαλη διαφορα το ακαποτο με το αν εχεις φορεσει προφυλακτικο.το ιδιο πραγμα ειναι στην ευχαριστηση απλως με σκουφο εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Εγώ ήμουνα 17 η κοπέλα 15-16 2008 Ελληνίδα καμάκι στα Γκούντις μέσα..
οταν εσκασε το λοβερδοπογκρομ στις οροθετικες ειχε γεμισει το κεελπνο απτο 50ριδες+ με οικογενειες που σκασαν μυτη να εξεταστουν :S
http://[URL unfurl="true"]www.eklogika.gr/uploads/files/laliotis_kostas_3.jpg[/img[/URL]]Η γενιά του Πολυτεχνείου. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι.
ερε σταθη ψαλτη εισαι τιτανομεγιστος