Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Επισκέπτης
ωραίο θεματάκι
Makis_Triantafilopoulos.jpg

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πακιστανέ εραστή!!Εσείς στο Πακιστάν μόνο ακά πάτε..! :2funny: :2funny: ;) :fuck1:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
αφου ολες οι πουτανες πανε με καποτα...γιατι να φοβομστε να παμε χωρις?ποσες ελληνιδες σας εχουν ζητησει να βαλετε καποτα??και ποσες αλλοδαπες?

Επισκέπτης
αφου ολες οι πουτανες πανε με καποτα...γιατι να φοβομστε να παμε χωρις?ποσες ελληνιδες σας εχουν ζητησει να βαλετε καποτα??και ποσες αλλοδαπες?
Εγώ ήμουνα 17 η κοπέλα 15-16 2008 Ελληνίδα καμάκι στα Γκούντις μέσα.. το 1 μου σεξουαλικό νόσημα..Ουρολοίμωξη απλή..Το θέμα είναι να είσαι προσεκτικός εσύ τώρα τελευταία οι εργαζόμενες φίλες μας είναι πιο καθαρές απ τις ελλεινήδες που συναντάμε και γαμάμε.. ;) από 14 ετών μεταφέρουν παράσημα οι λατρεμένες κόρες μας.. :s&m_1: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγώ ήμουνα 17 η κοπέλα 15-16 2008 Ελληνίδα καμάκι στα Γκούντις μέσα.. το 1 μου σεξουαλικό νόσημα..Ουρολοίμωξη απλή..Το θέμα είναι να είσαι προσεκτικός εσύ τώρα τελευταία οι εργαζόμενες φίλες μας είναι πιο καθαρές απ τις ελλεινήδες που συναντάμε και γαμάμε.. ;) από 14 ετών μεταφέρουν παράσημα οι λατρεμένες κόρες μας.. :s&m_1: :2funny:

μα οι ηλίθιες πιτσιρίκες παρτουζόνονται στο χαλαρό με τον καθένα ακα...όλα μέσα χαλαρά.
οι επαγγελματίες είναι άλλη ιστορία...δεν είναι ηλίθιες σε αντίθεση με την κάθε μια που θα ψωνήσεις από το μπαρ η από την παρέα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλη αρχη εκανες τυπε :grin:
την βρηκες παρθενα την 15χρονη? :think:

Επισκέπτης
καλη αρχη εκανες τυπε :grin:
την βρηκες παρθενα την 15χρονη? :think:
χαχαχ α ρε απόλυτε λιώνω με τις απαντήσεις σου..είσαι παλικάρι απτά λίγα..χαχαχ από τα 14 τους γαμιούνται με το κάθε βρομιάρη κάθε εθνικότητας έτσι όπως γίναμε λογικό δεν είναι να γίνουμε υπόνομος..?<3  :huh:  :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχ α ρε απόλυτε λιώνω με τις απαντήσεις σου..είσαι παλικάρι απτά λίγα..χαχαχ από τα 14 τους γαμιούνται με το κάθε βρομιάρη κάθε εθνικότητας έτσι όπως γίναμε λογικό δεν είναι να γίνουμε υπόνομος..?<3  :huh:  :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:
πουταναρια τυπε :S

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
δεν εχει και μεγαλη διαφορα το ακαποτο με το αν εχεις φορεσει προφυλακτικο.το ιδιο πραγμα ειναι στην ευχαριστηση απλως με σκουφο εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
οταν εσκασε το λοβερδοπογκρομ στις οροθετικες ειχε γεμισει το κεελπνο απτο 50ριδες+ με οικογενειες που σκασαν μυτη να εξεταστουν :S

Η γενιά του Πολυτεχνείου. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom