stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ποια ειναι αυτη στην φωτο ρε?έχει τύχει πάρα πολλές φορές αλλά μόνο από φυλής ή από στούντιο...
ποια ειναι αυτη στην φωτο ρε?έχει τύχει πάρα πολλές φορές αλλά μόνο από φυλής ή από στούντιο...
ανταρε με ρε χαζέ ο Γιώργος είμαι γιατί έβγαλες την Ελένη απ τις φίλες σουποια ειναι αυτη στην φωτο ρε?
Αν μου επιτρέπεις, ας μη μιλάμε για τους άλλους, όλοι μας είμαστε ψιλο-χοντρομαλάκες στο θέμα αυτό! Μόνο να τον βάλεις ΜΕΣΑ γυμνό είναι το πρόβλημα; ΔΕΝ υπάρχει άντρας που πάει σε πληρωμένο και δεν τον έχει ακουμπήσει (τουλάχιστον) στο βρεγμένο μουνάκι! Πριν λίγο καιρό με παρακαλούσε πάνω στην κάβλα της γνωστή μασατζού της πόλης να της τον καρφώσω στο κωλί χωρίς καπέλο! Δεν το έκανα αλλά έτοιμος ήμουν.ένα ακόμη θέμα όπου περισσεύει η υποκρισία
όλοι είναι άσπιλοι και αμόλυντοι
σαν την Βάνα Μπάρμπα....
πάντως πολλά σιτιτούρια και call girls μου έχουν πει "όλοι ζητάνε χωρίς καπότα"...
δεν είναι εξωγήινοι αυτοί,εδώ μέσα βρίσκονται...
απο μεταξι οχι τυπε?έχει τύχει πάρα πολλές φορές αλλά μόνο από φυλής ή από στούντιο...
γεια σου απολυτεαπο μεταξι οχι τυπε?
τις σιχαινεσαι εκεινες ε?
γεια σου απολυτε
http://[URL unfurl="true"]www.riderfans.com/forum/images/smilies/highfive.gif[/img[/URL]]
[/quote]
τα σεβη μου στον αρχηγο του φορουμ :headbang3:
Αυτές είναι ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Γιατι δεν γινονται και γεροντικες μαλακιες?Ισα-Ισα που οι μεγαλοι κανουν τις πιο πολλες...Αυτές είναι ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑ.
μικρος τις πληρωνεις μια ζωηΓιατι δεν γινονται και γεροντικες μαλακιες?Ισα-Ισα που οι μεγαλοι κανουν τις πιο πολλες...
οταν εσκασε το λοβερδοπογκρομ στις οροθετικες ειχε γεμισει το κεελπνο απτο 50ριδες+ με οικογενειες που σκασαν μυτη να εξεταστουν :SΓιατι δεν γινονται και γεροντικες μαλακιες?Ισα-Ισα που οι μεγαλοι κανουν τις πιο πολλες...
Για μένα ΕΓΡΑΨΑ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟΓιατι δεν γινονται και γεροντικες μαλακιες?Ισα-Ισα που οι μεγαλοι κανουν τις πιο πολλες...
Ισχύει πολύ..όλοι έχουμε κάνει τις τρέλες μας και θα κάνουμε και άλλες όταν είσαι πιτσιρικάς όπως πολύ από μας δεν μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα...μικρος τις πληρωνεις μια ζωη
μεγαλος τουλαχιστον εχεις προλαβει να ζησεις
το χανε απωθημενο απο μικροι και τοτε τους βγηκεοταν εσκασε το λοβερδοπογκρομ στις οροθετικες ειχε γεμισει το κεελπνο απτο 50ριδες+ με οικογενειες που σκασαν μυτη να εξεταστουν :S
Ααα μπραβο, ετσι ειναι...οταν εσκασε το λοβερδοπογκρομ στις οροθετικες ειχε γεμισει το κεελπνο απτο 50ριδες+ με οικογενειες που σκασαν μυτη να εξεταστουν :S
τυπε τωρα τις εχουν σενιαρει λιγοτο χανε απωθημενο απο μικροι και τοτε τους βγηκε
σε αυτο εχεις δικιο απολυτετυπε τωρα τις εχουν σενιαρει λιγο
τοτε αν τις εβλεπες πως ηταν και μαλακας νασουν θα καταλαβαινες οτι ειναι αρρωστες
τι σκατα τοσο μαλακες ηταν :S
ωραίο θεματάκιΙσχύει πολύ..όλοι έχουμε κάνει τις τρέλες μας και θα κάνουμε και άλλες όταν είσαι πιτσιρικάς όπως πολύ από μας δεν μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα...