Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν εκανα τπτ,μου ειπε και η κοπελα οτι κανει εξετασεις,εγω της ζητησα να μου δειξει τα χαρτια απο τις εξετασεις,μου τα εδειξε ηταν οκ.παντως περισσοτερες πιθανοτητες να κολησουμε κατι απο μια οποιαδηποτε κοπελα παρα απο πουτανα που αν κανει 2 φορες το μηνα εξετασεις τοτε ξερει αν ειναι καθαρη η αν εχει κολησει κατι,ενω μια απλη κοπελα δεν εχει χαμπαρι αν ειναι καθαρη η αν εχει κολησει κατι.

Ισως εχεις καποιο δικιο και να'χει καποια λογικη αυτη η θεωρια φιλε καρακαπσουρη το ιδιο πιστευουν και πολλοι αλλοι αρκει η πουτανα που θα σου τυχει να μην ειναι εντελως τελειωμενη χωρις στον ηλιο μοιρα αλλα να νοιαζεται και η ιδια λιγο εστω για την υγεια και υγιεινη της...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μια φορα ηταν μια που δεν εκανε στοματικο γιατι ημουν τερμα καυλωμενος και μετα το χαμουρεμα  μου στηθηκε και περιμενε  :jerking:

της λεω   ''προφυλακτικο? ''

μου λεει ''ναι μωρο μου οριστε'' και μου το δινει να το βαλω εγω  :jerking: προφανως χωρις να τη νοιαζει ιδιαιτερα αν θα το εβαζα/εσκιζα (οπως κανουν πολλοι μαλακες) κτλ

ηταν σχετικα προσφατα στη φυλης αλλα δε θυμαμαι ποιο ηταν,μονο οτι ηταν απο την πλευρα του βενζιναδικου.

και λεω τωρα μα καλα ποσο βλαμμενη μπορει να ηταν?  :jerking:

τι εννοεις φιλε σπερες οτι δεν ηθελε να σου κανει στοματικο επειδη ησουν τερμα καυλωμενος ποιος ηταν ο λογος για αυτο οτι βαριοταν αφορητα αφου το στοματικο το κανουν συνηθως στην αρχη για να σου σηκωθει αλλα επειδη ησουν τερμα ηδη φοβοταν οτι θα τελειωσεις στη πιπα καθως ησουν ηδη ετοιμος...ακομα και αυτο να φοβοταν ομως δεν εχει λογικη να αρνηθει αφου αν τελειωνες στη πιπα θα ξεμπερδευε γρηγοροτερα θα σε ξεπεταγε χωρις να χρειαζεται να κουραστει για μαμισι... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:
εκτος αν προσφερε ελευθερο στοματικο και εσυ ηθελες τετοιο οποτε λογικα ισως φοβοταν οτι θα τελειωσεις στο στομα της... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:!!!!!

Παρεπιπτοντως εχω προσεξει εδω και καιρο το τρελο μουνακι στο αβαταρι σου μπορεις να μου πεις ποια ειναι μοντελο,πορνοσταρ,κτλ  ποιο ειναι το ονοματακι της... :huh: :think: :S???

Ευχαριστω!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι εννοεις φιλε σπερες οτι δεν ηθελε να σου κανει στοματικο επειδη ησουν τερμα καυλωμενος ποιος ηταν ο λογος για αυτο οτι βαριοταν αφορητα αφου το στοματικο το κανουν συνηθως στην αρχη για να σου σηκωθει αλλα επειδη ησουν τερμα ηδη φοβοταν οτι θα τελειωσεις στη πιπα καθως ησουν ηδη ετοιμος...ακομα και αυτο να φοβοταν ομως δεν εχει λογικη να αρνηθει αφου αν τελειωνες στη πιπα θα ξεμπερδευε γρηγοροτερα θα σε ξεπεταγε χωρις να χρειαζεται να κουραστει για μαμισι... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:
εκτος αν προσφερε ελευθερο στοματικο και εσυ ηθελες τετοιο οποτε λογικα ισως φοβοταν οτι θα τελειωσεις στο στομα της... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:!!!!!

Παρεπιπτοντως εχω προσεξει εδω και καιρο το τρελο μουνακι στο αβαταρι σου μπορεις να μου πεις ποια ειναι μοντελο,πορνοσταρ,κτλ  ποιο ειναι το ονοματακι της... :huh: :think: :S???

Ευχαριστω!
φιλε εχω καμμια 10ρια χρονια που παω στα σπιτια οποτε ξερω πολυ καλα οτι θελουν να σε τελειωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται  :2funny:

το περιστατικο το ανεφερα γιατι αυτο ειναι το θεμα του θρεντ,για κανεναν αλλο λογο.τοσο απλα.

και για να σου απαντησω,δε μου εκανε πιπα γιατι οπως ειπα ημουν τερμα καυλωμενος και απλως επεσε λιγο χαμουρεμα και αμεσως στηθηκε και περιμενε  :jerking:

τωρα γιατι το εκανε αυτο δεν ξερω.εννοειται οτι ΔΕΝ δεχομαι ελευθερα στοματικα ,το θεμα ειναι οτι η τυπισσα προφανως δεν νοιαζοτανε.τωρα για ποιο λογο δεν ξερω.

η κοπελα στο αβαταρ ποσρνοσταρ ειναι ,lenka gaborova

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
φιλε εχω καμμια 10ρια χρονια που παω στα σπιτια οποτε ξερω πολυ καλα οτι θελουν να σε τελειωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται  :2funny:

το περιστατικο το ανεφερα γιατι αυτο ειναι το θεμα του θρεντ,για κανεναν αλλο λογο.τοσο απλα.

και για να σου απαντησω,δε μου εκανε πιπα γιατι οπως ειπα ημουν τερμα καυλωμενος και απλως επεσε λιγο χαμουρεμα και αμεσως στηθηκε και περιμενε  :jerking:

τωρα γιατι το εκανε αυτο δεν ξερω.εννοειται οτι ΔΕΝ δεχομαι ελευθερα στοματικα ,το θεμα ειναι οτι η τυπισσα προφανως δεν νοιαζοτανε.τωρα για ποιο λογο δεν ξερω.

η κοπελα στο αβαταρ ποσρνοσταρ ειναι ,lenka gaborova

Σε ευχαριστω για το ονομα της πορνοσταρ φιλε μου κ εγω τοσα χρονακια περιπου εχω που πρωτοξεκινησα να παγαινω στα σπιτακια οποτε ημεθα σειρουλες... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη συνεχεια φιλε ;) :) :rockon:!!!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
μια φορα ηταν μια που δεν εκανε στοματικο γιατι ημουν τερμα καυλωμενος και μετα το χαμουρεμα  μου στηθηκε και περιμενε  :jerking:

της λεω   ''προφυλακτικο? ''

μου λεει ''ναι μωρο μου οριστε'' και μου το δινει να το βαλω εγω  :jerking: προφανως χωρις να τη νοιαζει ιδιαιτερα αν θα το εβαζα/εσκιζα (οπως κανουν πολλοι μαλακες) κτλ

ηταν σχετικα προσφατα στη φυλης αλλα δε θυμαμαι ποιο ηταν,μονο οτι ηταν απο την πλευρα του βενζιναδικου.

και λεω τωρα μα καλα ποσο βλαμμενη μπορει να ηταν?  :jerking:
παντως λεγονται πολλα κατα καιρους εδω μεσα,οτι μερικες κοπελες γαμιουνται ακαποτα με καποιους που ειναι συχνοι πελατες.το ζηταν οι πελατες και αν αρεσουν στις κοπελες εμφανισιακα και φαινοντε καθαροι το κανουν χωρις καποτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εκανα τπτ,μου ειπε και η κοπελα οτι κανει εξετασεις,εγω της ζητησα να μου δειξει τα χαρτια απο τις εξετασεις,μου τα εδειξε ηταν οκ.
ε ενταξει τυπε
αφου σου εδειξε τα χαρτια της μην ανησυχεις

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ε ενταξει τυπε
αφου σου εδειξε τα χαρτια της μην ανησυχεις
Γεια σου ρε απολυτε :2funny: Ειτε εχει ειτε δεν εχει τι παει να πει?Ακαποτο γαμησι σε πουτανα ειναι εγκλημα θεριζουν τα αφροδισια στις μερες μας. :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
παντως λεγονται πολλα κατα καιρους εδω μεσα,οτι μερικες κοπελες γαμιουνται ακαποτα με καποιους που ειναι συχνοι πελατες.το ζηταν οι πελατες και αν αρεσουν στις κοπελες εμφανισιακα και φαινοντε καθαροι το κανουν χωρις καποτα
Για να το ζητησει πελατης αυτο πρεπει να ειναι τρελος !!!!!!!!

Πανω στο χαμουρεμα και την καυλα, αν υπαρχει μια στοιχειωδης χημεια, η κοπελα μπορει να περιμενει να "μπει" ο πελατης χωρις προφυλαξη και χωρις να του πει τιποτα.......
Μπορει και η κοπελα να ειναι τερμα καμμενη και να το επιδιωκει με πλαγιους τροπους επιτηδευμενα και με τετοιον τροπο, ωστε να υπαρχει και δικαιολογια απο μερους της !!!!!!

Γιαυτο παιδες επειδη μια φορα ζουμε και η ζωη ειναι πολυ γλυκια, παρολες τις δυσκολιες της, διοτι εχει και ανατροπες ....... ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σου ρε απολυτε :2funny: Ειτε εχει ειτε δεν εχει τι παει να πει?Ακαποτο γαμησι σε πουτανα ειναι εγκλημα θεριζουν τα αφροδισια στις μερες μας. :S
τυπε καλα δεν κανει να μην ανησυχει?
λες και στην ελλαδα μπορει να παιξει πλαστογραφια ή να τα τσεπωνουν οι γιατροι και να βαζουν υπογραφες στο ετσι
οπως ακουμε τετοιες περιπτωσεις
αλλα σιγα μην γινονται αυτα στην ελλαδα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μητσο εχεις γαμησει ποτε χωρις καποτα? :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
λες και στην ελλαδα μπορει να παιξει πλαστογραφια ή να τα τσεπωνουν οι γιατροι και να βαζουν υπογραφες στο ετσι
Ναι η χωρα της νομιτοτητας,δεν χρειαζεται να φοβομαστε τιποτα :headbang: :headbang:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686

Ο Μαστερ 21 εχει πάει με καποτα ,...χωρίς πουτάνα !  :2funny: :2funny:
Και χωρίς γυναίκα στο κρεββάτι ,...αυτοδύναμος !  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι ρε,ούτε εγώ ανησυχώ..... :2funny:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι