Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
παιζει δικε μου καθολου απιθανο.παλαιοτερα πριν κανα χρονο ισςσ και παραπανω ηξερα καποοια που δουλευε σε στουντιο και επερνε χρισ καποτα.
με καποιους θα το εκανε,οχι με ολους?και εγω εχω βρει σε στουντιο κλειστα προφυλακτικα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δηλαδή τί πρότεινε; Κάτι που κανείς δεν ήθελε;

Υπάρχει και τυποποιημένη υπηρεσία στο λεξιλόγιο των punters: Cum in Deep (CID), δηλαδή γαμήσι και χύσιμο μέσα, χωρίς καπότα.
Και για να μην λέμε ότι το κάνουν τελευταίες, ορίστε ένα παράδειγμα:
Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι αληθινή, νομίζω είχε reference στο TER.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Υπάρχει και τυποποιημένη υπηρεσία στο λεξιλόγιο των punters: Cum in Deep (CID), δηλαδή γαμήσι και χύσιμο μέσα, χωρίς καπότα.
τι τιμη να εχει αληθεια η monica mattos? :think: :think:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
γινονται αυτα,γαμησι και χυσιμο μεσα χωρις καποτα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Και για να μην λέμε ότι το κάνουν τελευταίες, ορίστε ένα παράδειγμα: ]

Η Μόνικα τα κάνει ΟΛΑ και συμφέρει! www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144454.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144454.0[/url] (Σελ.2) :o

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ρε αυτη γαμηθηκε με αλογο χωρις καποτα

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.074
Πόντοι
3.425
Αν και πολλα χρονια πουτανιαρης...οχι δεν μου ετυχε ποτε ουτε το επιδιωξα να πω την αληθεια

Οι γιατροι του site να μας πουν για το ελευθερο στοματικο εχει κρυβει κινδυνους

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν γαμηθηκε, μια πίπα πήρε. Πως κάνετε έτσι;
Το δήλωσε κιόλας, η κακομοίρα, ότι μετάνιωσε.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
[quote author=mpozanis  link=topic=122683.msg4333113#msg4333113 date=1359926083]
τουλαχιστον η πουτανες που ειναι νομιμες περνανε και 1 φορα τιν βδομαδα απο εξετασεις ενω η γκομενες που εχουμε τις εχει παρει η μισι πολη και δεν το ξερουμε δεν μας πειραζει
[/quote]
Μακάρι αλλά δεν το νομίζω...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλησπέρα,

επειδή διαβάζω άπειρες μαλακίες σ αυτό το θρεντ θα παραθέσω την άποψη μου.

οκ να μη πάτε με πουτάνες ακάποτα (και συμφωνώ κι εγώ και ενοείται δε το κανα και δε θα το κάνω ποτέ και για κανένα λόγο.) Όμως μη κάνουμε και σαν υστερικά γιατί με κάτι τσουλιά που γνωρίζουμε τη πρώτη βδομάδα, κι ακάποτα κάνουμε και τα πάντα όλα κάνουμε. Μη πω και τις γκόμενες που έχουμε δε ξέρουμε τι κουβαλάνε απ το παρελθόν και το (κρυφό-ύποπτο παρόν τους ;))
Σωστός...

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
με κάτι τσουλιά που γνωρίζουμε τη πρώτη βδομάδα, κι ακάποτα κάνουμε και τα πάντα όλα κάνουμε.

Μια  :jerking: δεν δικαιολογεί άλλες 5...........
Προσωπικά με ακάποτο πρώτη φορά πήγα με γκόμενα παρθένα (ναι ρε υπάρχουν ακόμη  :rockon: ). Τη δεύτερη φορά ήταν η επόμενη (πάλι παρθένα 22 χρονών, νόμιζα πως με έχει πιάσει κατάρα  :headbang: :headbang: )
Ε η τρίτη μου ακάποτη ήταν 24 χρονών και αφού έπεσα σε παρθένα  :think: :uglystupid: την πατρεύτηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρίτωσε το κακό  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δικε μου επικινδυνα σπορ αυτα και ειδικα με οτι βλεπουμε να παιζει καθε μερα στην πιατσα θελει πολυ φιλαγμα και να μασ κανει κουμαντο το πανω κεφαλι και οχι το κατς

εννοειτε οτι δεν το εκανα εσκεμενα , μετα απο ουισκια ημασταν... αλλα και παλι αφου την γλυτωσα ετσι τι να λεμε.... Λαχειο 100%

Απο τοτε ποτε ξανα και πανε τωρα κοντα στα 3 χρονια.

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Αν και πολλα χρονια πουτανιαρης...οχι δεν μου ετυχε ποτε ουτε το επιδιωξα να πω την αληθεια

Οι γιατροι του site να μας πουν για το ελευθερο στοματικο εχει κρυβει κινδυνους

Έχει απειροελάχιστο για HIV (εκτός αν κάνεις γλυφομούνι σε φορέα πουτάνα με περίοδο και τα καταπίνεις   :s&m_1: )
Αλλά έχει άλλα ωραία, όπως π.χ. να γεμίσει η πούτσα σου έρπη. Να σε τρώει και να μη μπορείς να ξύσεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Υπαρχει και μια κατηγορια που πραγματικα, μπορει και να μην το ξερει, αλλα και καποιοι αλλοι που γνωριζουν..
Τι εννοω?
Καποιες ειναι γνωστο οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις ενω κανουν το επαγγελμα εν γνωση των "κεραταδων", καποιες μαλιστα εχουν κανει και παιδια με καποιον "κερατα"...
Καποια αλλη κοπελα του χωρου, μου εκμηστηρευτηκε οτι τα εχει φτιαξει με καποιον χωρισμενο και με παιδι, χωρις αυτος να γνωριζει κατι, ουτε αυτος ουτε το περιβαλλον εχει παρει χαμπαρι οτι κανει το επαγγελμα αυτο οπως αυτη ισχυριζεται τουλαχιστον σε εμενα και μαλιστα τα κανουν ολα ακαποτα απο ο,τι μου ειπε ενω στη δουλεια της ειναι αυστηρα ακομα και εναντιον του ακαποτου τσιμπουκιου...
Του εδειξε μαλιστα και καποιες απο τις εξετασεις της για AIDS...
Μπορει και να μου ειπε ψεμματα, φανταστειτε ομως και να ειναι ολα αυτα αληθεια...
Αρα?
Ποιος μπορει να κοιμαται ησυχος?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
εμενα 2 φορες με διαφορετικες πουτανες εσπασε το προφυλακτικο χωρις να το καταλαβω και οταν πηγα να αλλαξω σταση το κοιταει η πουτανα και βλεπει οτι ειχε σπασει.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εμενα 2 φορες με διαφορετικες πουτανες εσπασε το προφυλακτικο χωρις να το καταλαβω και οταν πηγα να αλλαξω σταση το κοιταει η πουτανα και βλεπει οτι ειχε σπασει.

Και τι εκανες μετα τη συνεδρια φιλε καρακαπσουρη τα επαιξες απ΄το αγχος αν ειχες κολησει τιποτα και πλακωθηκες στις εξετασεις,κτλ..;;;???

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Και τι εκανες μετα τη συνεδρια φιλε καρακαπσουρη τα επαιξες απ΄το αγχος αν ειχες κολησει τιποτα και πλακωθηκες στις εξετασεις,κτλ..;;;???
δεν εκανα τπτ,μου ειπε και η κοπελα οτι κανει εξετασεις,εγω της ζητησα να μου δειξει τα χαρτια απο τις εξετασεις,μου τα εδειξε ηταν οκ.παντως περισσοτερες πιθανοτητες να κολησουμε κατι απο μια οποιαδηποτε κοπελα παρα απο πουτανα που αν κανει 2 φορες το μηνα εξετασεις τοτε ξερει αν ειναι καθαρη η αν εχει κολησει κατι,ενω μια απλη κοπελα δεν εχει χαμπαρι αν ειναι καθαρη η αν εχει κολησει κατι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μια φορα ηταν μια που δεν εκανε στοματικο γιατι ημουν τερμα καυλωμενος και μετα το χαμουρεμα  μου στηθηκε και περιμενε  :jerking:

της λεω   ''προφυλακτικο? ''

μου λεει ''ναι μωρο μου οριστε'' και μου το δινει να το βαλω εγω  :jerking: προφανως χωρις να τη νοιαζει ιδιαιτερα αν θα το εβαζα/εσκιζα (οπως κανουν πολλοι μαλακες) κτλ

ηταν σχετικα προσφατα στη φυλης αλλα δε θυμαμαι ποιο ηταν,μονο οτι ηταν απο την πλευρα του βενζιναδικου.

και λεω τωρα μα καλα ποσο βλαμμενη μπορει να ηταν?  :jerking:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Ή απλά δεν ης καιγεται καρφί αν έχεις ή δεν έχεις τίποτε.
Το γιατί σκέψου το, ο βρεγμένος τη φοβάται τη βροχή? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom