Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Είχα πάει προ πολλών ετών σε ένα μπουρδέλο στη Φυλής.Έρχεται η πουτάνα στο δωμάτιο και μόλις μπαίνει διαπιστώνει ότι δεν είχε καπότα.Ευτυχώς είχα εγώ όμως και χρησιμοποίησα τη δική μου.Άρα "έχω πάει σε πουτάνα χωρίς καπότα". :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρά τώρα.Μεγαλύτερη μαλακία δεν μπορεί να κάνει κάποιος.Εδώ ακόμα και σε γκόμενες που γνώριζα,για ένα διάστημα 2-3 μηνών πάντα έβαζα καπότα.Μία είχε παρεξηγηθεί λέγοντάς μου "νομίζεις ότι είμαι πουτάνα;" και της είχα απαντήσει "ποια η διαφορά;".Τελικά δεν την ξαναείδα!!!Αν δεν ξέρεις πολύ καλά μια γυναίκα,και το παρόν και το παρελθόν της ρισκάρεις να αρπάξεις παράσημο.Δεν αξίζει ρε μάγκες.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Άρα "έχω πάει σε πουτάνα χωρίς καπότα". :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω δεν έχω πάει, έχω γυρίσει όμως.

Είχα μια καπότα στην τσέπη μου, πήγα στην πουτάνα, έβαλα την καπότα, και πήδηξα την πουτάνα.
Μετά γύρισα σπίτι.
Όταν γύριζα, δεν είχα πια καπότα, γιατί την είχα χρησιμοποιήσει.

Άρα "Γύρισα από πουτάνα χωρίς καπότα"  :headbang:  :2funny:  :jerking:  :uglystupid:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
είπαμε...καβλωμένοι είμαστε...όχι μαλάκες...γιατί να ρισκάρεις τη ζωή σου...δε ξέρεις που θα σε πετύχει η αναποδιά! ;)

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
138
Πόντοι
1
Ειλικρινά μερικές φορές δεν καταλαβαίνω την σημασία κάποιων θεμάτων.
Προς τι η ερώτηση ?
Για να δούμε πόσοι βλάκες υπάρχουν?
Η για να περνά η ώρα?

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.083
Πόντοι
2.560
...άμα βλέπεις ότι σε γουστάρει το κοριτσάκι όμως και γίνεται παιχνίδι σαν να είναι η γκομενίτσα σου σου περνάει από το μυαλό και πάρα πολύ μάλιστα...!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:!
Παραδεχτείτε το κύριοι!Ναι μεν είναι θέμα ασφάλειας και υγείας αμφοτέρων αλλά είναι πειρασμός!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.083
Πόντοι
2.560
...περνά η ώρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
138
Πόντοι
1
Οκτώβριος
Ετσι το δέχομαι
Είναι μια λυση

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
138
Πόντοι
1
Εντάξει
Ετσι το δέχομαι
Είναι μια λυση

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Το έχω κάνει με καριολάκι και με κόλλησε κονδυλώματα. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα, αλλά ότι ακόμα και η πουτάνα μπορεί κάποια φορά να γουστάρει και να γίνει το κακό.

Αλλοίμονο ειδικά άμα αμφότεροι σκέπτωνται σαν  :zombie:  :grin: !

Giovana

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
δεν καταφερα να διαβασω το ποστ σου εχτες...

παντως να πω κατι, η ρωξανα/τζιοβανα δεν εισαι με καμια παναγια, η το διαβασε η ιδια  και εβαλε καποιον να απαντησει διοτη η ιδια δεν ξερει ελληνικα, η το εκανε με καποια google μεταφραση

τελοσπαντων, απο την στιγμη που η τζωρτζιαννα δεν ηξερα να γραψει καλα τα ελληνικα στα greeklish δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξερει να γραφει ελληνικα απταιστα..

η τζιοβανα ειχε η ιδια νικ και ηταν ονομασμενη ως ιεροδουλη και με ροζ γραματα αρα δεν επροκειτο για το ιδιο προσωπο..

Ψεματα δεν λεω εγω, αλλα εσυ που λες οτι σε επερνα συνεχεια τηλεφωνα , ουτε ζητησα ποτε να βγω μαζι της,ουτε την ενοχλησα ποτε εκτος δουλειας, απλα ημουν τακτικος πελατης της για αρκετο καιρο,χωρις να της δημιουργησω κανενα προβλημα .. δεν εκανα κανεναν πολεμο ουτε εχω σκοπο να χαλασω την δουλεια καποιας ιεροδουλης διοτη δεν εχω κανενα συμφερον ..

εκεινη η φορα ηταν η τελευταια που πηγα με την τζιοβαννα,και δεν ξαναπτησα ποτε σε στουντιο γενικα για δικους μου προσωπικους λογους και οχι οτι εγεινε αυτο το συμβαν

τελοσπαντων, τωρα μπαινεις εσυ ως εκπροσωπος της αλλης μετα απο 1.5 χρονο να με πεις παιδακι και ανορημο ενω εχω να παω με την τζιοβανα 1 χρονο και ... 

το θεμα κλεινει εδω...

μαλακας μεγαλος εγω φυσικα που το ανεφερα διοτη αυτο το σαιτ εχει περισσοτερα λαμογια και ρουφιανος και απο την μυστικη αστυνομια...

οπως επεισης δεν ζητησα ποτε να βγω μαζι της και ασε τα ψεματα και της μαλακιες που λες..  , και ουτε εχω σκοπο να βγω ποτε με ιεροδουλη...

Καλησπέρα αγάπες μου! Καταρχάς να σου δώσω συγχαρητήρια που κατάφερες να γράψεις τόσες πολλές ασυναρτησίες, ψέματα και βλακείες μέσα σε ένα μόνο ποστ! Πραγματικά θέλει μεγάλη προσπάθεια και με έκανες και γέλασα με αυτά που λες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν ξέρω γιατί πρέπει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου αλλά έτσι για την ιστορία απλά να πω 2-3 πραγματάκια... Όπως όλοι διαβάσαν εκτός από εσένα, στο πρώτο μου πόστ, δεν μπαίνω στο φόρουμ όχι επειδή δεν μου αρέσει αλλά για τον λόγο που εξήγησα. Και όπως είπα μπήκα μόνο και μόνο για να απαντήσω στα ψέματα που είπες για τον τρόπο που δουλεύω. Και μετά από 5 χρόνια να έγραφε κάποιος τέτοιες αθλιότητες και ψέματα, τότε θα έμπαινα πάλι για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί σέβομαι την υγεία μου και την υγεία των πελατών μου. Φυσικά το ότι είμαι από την Ρουμανία δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να καταλάβω ελληνικά ή να γράψω ελληνικά με ή χωρίς βοήθεια. Δεν νομίζω πως θα δώσω λογαριασμό αν γράφω μόνη μου ή όχι σε κανέναν. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει... Εξάλλου αν έγραφα στα Ρουμάνικα τα ίδια θα έλεγα απλά δεν θα με καταλάβαινε κανείς τότε.  :huh: Τώρα για το αν είχα λογαριασμό ή όχι πάλι δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Αυτά που γράφω θα διαβάσει κάποιος και θα κρίνει και όχι αν μπήκα με παλιό ή νέο λογαριασμό.  :jerking: Μιας και όμως σε καίει τόσο το θέμα του λογαριασμού δεν μου στέλνεις το link του παλιού μου προφίλ για να μπώ γιατί δεν το θυμάμαι; Όποιος έχει μυαλό πάλι θα καταλάβει τι θέλω να πω... Και τέλος για να μην κουράζω άλλο, εγώ όπως είδες δεν ζήτησα να διαγραφεί τίποτα και από κανέναν moderator ή admin, γιατί θέλω να φαίνονται αυτά που γράφω αλλά κυρίως αυτά που γράφεις εσύ για τις κοπέλες που επισκέφτεσαι ώστε να έχουν τον νού τους και οι υπόλοιπες για τις πρακτικές που εφαρμόζεις. Όποιος πάλι έχει μυαλό θα καταλάβει και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα... Καλό βράδυ σε όλα μου τα αγόρια που με σκέφτονται και πραγματικά με τιμούν!  :) :) :) :) Μου φτιάχνετε την διάθεση όταν σας βλέπω να περνάτε καλά μαζί μου και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη και να περνάμε υπέροχες στιγμές! Φιλάκιαααααα!!!!!  :tits2:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τζοβάνα, εμένα δε μου απάντησες...

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Απάντηση στο original thread:
Είσαι μαλάκας και άξιος  :s&m_3:.
Όχι, δεν έχω πάει ποτέ σε πουτάνα χωρίσς καπότα και δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει αυτό το thread. Αλλά επειδή λέγονται πολλές μαλακίες καλό είναι να ξεκαθαρίζονται ορισμένα πράγματα, στο κάτω κάτω το forum το διαβάζουν και πολλοί μικροί και δεν ξέρεις τι μαλακία μπορεί να πάνε να κάνουν άμα παίρνουν θάρρος από τέτοιες μαλακίες.
1 - Δεν υπάρχει κανένα γιατροσόφι το οποίο να σε προφυλάσει 100% από μετάδοση HIV από σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη. Όποιος έχει ανακαλύψει κάτι τέτοιο ας το βγάλει δημόσια και μετά να περάσει να παραλάβει το Nobel ιατρικής.
2 - Ένας που πηδάει πουτάνες χωρίς καπότα το κάνει συστηματικά είτε α) είναι ηλίθιος ή β) ήδη είναι φορέας οπότε δεν του καίγεται καρφί. Τα ίδια ισχύουν και για την πουτάνα.
3 - Μια πουτάνα που θα δεχθεί να την πηδήξεις χωρίς καπότα (για οποιονδήποτε λόγο, extra λεφτά, απειλές.......), δεν το κάνει επειδή σε ερωτεύτηκε, πάει να πει πως δέχεται να την πηδήξει ο οποιοσδήποτε χωρίς καπότα για τους ίδιους λόγους.
4 - Οι πιθανότητες μετάδοσης είναι όντως μικρές (αναλόγως της συγκέντρωσης του ιού στα υγρά και στο αίμα κτλ). ΑΛΛΑ πολλαπλασίασε τη μικρή πιθανότητα με το πόσες φορές κάποιος που γαμάει χωρίς καπότα κάνει σεξ μέσα σε ένα χρόνο και ο αριθμός βγαίνει άνετα κοντά στο 100%.
5 - Υπάρχουν χιλιες δυό άλλες ασθένειες εκτός από HIV που περνάνε χωρίς καπότα, μερικές αρκετά επικίνδυνες (π.χ. ηπατίτηδες).

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
εχω παει κατα λαθος χωρις να το ξερω εχει σπασει αλλα ευτυχος ολλα οκ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω δεν έχω πάει, έχω γυρίσει όμως.

Είχα μια καπότα στην τσέπη μου, πήγα στην πουτάνα, έβαλα την καπότα, και πήδηξα την πουτάνα.
Μετά γύρισα σπίτι.
Όταν γύριζα, δεν είχα πια καπότα, γιατί την είχα χρησιμοποιήσει.

Άρα "Γύρισα από πουτάνα χωρίς καπότα"  :headbang:  :2funny:  :jerking:  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
.. μπορείς να κάνεις και το άλλο...
να πας με καπότα χωρίς πουτάνα...;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Τωρα σοβαρα...υπαρχει ατομο εδω μεσα που ομολογει οτι εχει παει με πουτανα χωρις καποτα?  :S
Ειμαστε σοβαροι?  :idiot:

To να μην το ομολογεί κανείς είναι άλλο πράγμα και άλλο το να μην το κάνει κανείς κι ακόμα περισσότερο να μην το επιζητεί κανείς!  ;)

Διότι επειδή στο παρελθόν ήξερα πολύ καλά κάποιες "κυρίες" της "δουλειάς" είχα μάθει (και όχι μόνο από μία πηγή!) πως ένα 20-30% των πελατών το ζητάνε αυτό, προσφέροντας μάλιστα και περισσότερα χρήματα. Το αν αυτές το δέχτηκαν ή όχι είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να έχω σίγουρη άποψη.

Και εν τέλει, κάποιο γνωστό και διάσημο πουτανάκι εν Ρουμανίας ανήκον γνωστό σε γραφείο, είχαμε μάθει πως το πρότεινε Η ΙΔΙΑ αυτό το πράγμα, πάλι με αντίστοιχη έξτρα χρέωση. Δηλαδή τί πρότεινε; Κάτι που κανείς δεν ήθελε;

Πόση υποκρισία, θεέ μου;!  

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Και εν τέλει, κάποιο γνωστό και διάσημο πουτανάκι εν Ρουμανίας ανήκον γνωστό σε γραφείο, είχαμε μάθει πως το πρότεινε Η ΙΔΙΑ αυτό το πράγμα, πάλι με αντίστοιχη έξτρα χρέωση. Δηλαδή τί πρότεινε; Κάτι που κανείς δεν ήθελε;

Πόση υποκρισία, θεέ μου;!  
Για να το πρότεινε πάει να πεί πως είναι κάτι το οποίο -δυστυχώς- το ζητάνε πολλοί. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Για να το πρότεινε πάει να πεί πως είναι κάτι το οποίο -δυστυχώς- το ζητάνε πολλοί. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειναι παρα πολλοι αυτοι που ειναι δημοσιοι κινδυνοι ας μην ξεχναμε τι εγεινε στιν αθηνα πριν λιγους μηνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom