Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δηλαδη,μας ταΐζει παραμυθι ο σταμ?γιατι αναφερει οτι δεν υπηρξε καν προφυλαξη....
Σωστος !!!!!
Με την ιδια λογικη και η Γιοβανα μπορει να λεει ψεμματα...

Αρα πιασε το αυγο και κουρευτο !!!!!!!!!!!!!

Giovana

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
ΟκΟκ !!!!!

Δεν χρειαζεται να απολογησαι τοσο λεπτομερως.... Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι εδω που τα λεμε μερικοι δεν θυμομαστε τι φαγαμε εχθες το μεσημερι θα θυμομαστε τι καναμε και με ποιον πριν 1,5 χρονο ?

Τελος παντων οκ καταλαβα ....

Χαίομαι που κατάλαβες αλλά είναι πολύ διαφορετικό για όσες κάνουν αυτή την "δουλειά".... Προσωπικά μπορώ και θυμάμαι ακόμα και πελάτες που έχουν να έρθουν μαζί μου πάνω από χρόννο...

δηλαδη,μας ταΐζει παραμυθι ο σταμ?γιατι αναφερει οτι δεν υπηρξε καν προφυλαξη....

Το τι προθέσεις έχει ο καθένας δεν μπορώ να ξέρω ούτε τι μπορεί περιμένει από εμένα όταν λέει ψέματα για τόσο σοβαρό θέμα που είναι η υγεία μου πρώτα και μετά των πελατών μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά αλλά δεν θέλω να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ έτσι όπως παρουσιάζονται... Προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελαφαντίνα με άλλα λόγια και δεν μου αρέσει.... χιχιχιχιχι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οσο και αντικαβλωτικο και ναναι, πρεπει να ειναι επιβεβλημενο το προφυλακτικο και για τουs δυο....Η ζωη συνεχιζεται και μετα το πηδημα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το τι προθέσεις έχει ο καθένας δεν μπορώ να ξέρω ούτε τι μπορεί περιμένει από εμένα όταν λέει ψέματα για τόσο σοβαρό θέμα που είναι η υγεία μου πρώτα και μετά των πελατών μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά αλλά δεν θέλω να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ έτσι όπως παρουσιάζονται... Προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελαφαντίνα με άλλα λόγια και δεν μου αρέσει.... χιχιχιχιχι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
οκ.κατανοητη. :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προσωπικά μπορώ και θυμάμαι ακόμα και πελάτες που έχουν να έρθουν μαζί μου πάνω από χρόννο...

Διακριτικοτητα καλη μου, διακριτικοτητα...... :grin: :grin: Να  αφηνειs τον εαυτο σου να ξεχναει

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Καλύτερα ελληνικά γράφει η Ρουμάνα πάντως από εσένα.

και οχι μόνο από αυτόν .

Πιο καλά ελληνικά από το 90% των χρηστών του φόρουμ και από ενα μεγάλο ποσοστο φιλόλογων που διδάσκουν στα σχολεία .

+1 για την σωστή  χρηση της ελληνικής γλώσσας οποιος και να εγραψε το ποστ .

Giovana

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
Διακριτικοτητα καλη μου, διακριτικοτητα...... :grin: :grin: Να  αφηνειs τον εαυτο σου να ξεχναει

Αφού μου μένετε αξέχαστοι  :fuck2: βρε αγάπη μου.... τι θες να κάνω; Δεν μπορώ να σας βγάλω από το μυαλό μου εύκολα... χιχιχιχιχ  :) :) :) :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χαίομαι που κατάλαβες αλλά είναι πολύ διαφορετικό για όσες κάνουν αυτή την "δουλειά".... Προσωπικά μπορώ και θυμάμαι ακόμα και πελάτες που έχουν να έρθουν μαζί μου πάνω από χρόννο...

Το τι προθέσεις έχει ο καθένας δεν μπορώ να ξέρω ούτε τι μπορεί περιμένει από εμένα όταν λέει ψέματα για τόσο σοβαρό θέμα που είναι η υγεία μου πρώτα και μετά των πελατών μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά αλλά δεν θέλω να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ έτσι όπως παρουσιάζονται... Προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελαφαντίνα με άλλα λόγια και δεν μου αρέσει.... χιχιχιχιχι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Οκ καταλαβα απολυτα τι λες !!!!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
1.τα ποστ δεν τα εχει γραψει ρουμανα που να χτυπαει τον κωλο της κατω
2.οι πουτανες εχουν απιστευτη μνημη
3.φοραμε καποτα .-

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Προφανώς και δεν γράφει η Ρουμάνα έτσι στα Ελληνικά, αλλά δεν είναι κακό βεβαίως να εκπροσωπείται αππό αυτόν που γράφει για αυτήν.
Τζοβάνα και εμένα μου είχε σπάσει η καπότα μαζι σου στο φυλης92 απο κωλο, αλλά ευτυχώς εκανε κρακ και το καταλαβαμε, οποτε δεν ειχαμε παρατραγουδα. Με εσας φυσικα κανεις δεν μπορει να ξερει τί συνεβη...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αφού μου μένετε αξέχαστοι  :fuck2: βρε αγάπη μου.... τι θες να κάνω; Δεν μπορώ να σας βγάλω από το μυαλό μου εύκολα... χιχιχιχιχ  :) :) :) :)
Δυο πραγματα μ αρεσουν στιs γυναικεs......Το βλεμμα τουs και.....η αμνησια τουs..........Ολα τ αλλα τα βρισκουμε :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Μαθαίνω γρήγορα..... Αν έχω και καλούς δασκάλους  :s&m_1:  :grin: :grin: :grin: :grin:
Βοηθάει και το spell-check ή κάποιος φίλος φαντάζομαι. Κρίμα που δεν βρεθήκαμε όσο ήσουν cg, το στούντιο δεν είναι για μένα. :kissass2:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ θεωρώ και το γαμήσι με καπότα πολύ επικίνδυνο όταν γίνεται με πουτάνα. Είναι ένας απ' τους λόγους που δεν πηγαίνω συχνά. :-

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όποιος θέλει να πάει στον άλλο κόσμο ευτυχισμένος, ας το κάνει.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τζοβάνα, μπορείς να θυμηθείς πελάτη από την πούτσα του; Αν εγώ έβαζα φωτογραφία της πούτσας μου και σε είχα επισκεφθεί παλιότερα, θα με αναγνώριζες;

Giovana

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
Όπως κάθε κοπέλα που δουλεύει καιρό στον χώρο αυτό θα έχει τέτοιου είδους άτυχα περιστατικά έτσι δυστυχώς είχα και εγώ όπως είπα και πιο πριν αλλά δεν μπορώ να προβλέψω και το απρόβλεπτο η πουτάνα.... χιχιχιχι. Πάντως χαίρομαι που δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές κάτι τέτοιο και πως υπάρχουν και ορισμένοι που λένε τα πράγματα όπως έχουν γίνει στην πραγματικότητα δίχως σάλτσες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας... Για όσους πάντως έχουν παράπονο πως δεν με γνώρισαν νωρίτερα δεν μπορώ παρά να τους περιμένω στους χώρους που δουλεύω τώρα και όταν νιώσουν άνετα με την ιδέα των στούντιο και το πάρουν απόφαση να με επισκεφτούν... Μέχρι τότε να με σκέφτεστε και να με φαντασιώνεστε μωρά μου  :tits2:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
2.οι πουτανες εχουν απιστευτη μνημη

Δεν ειναι τυχαιο οτι η φραση "ο ταδε ειναι μεγάλη πουτάνα" ειναι σαν να λες "ο ταδε ειναι πανεξυπνος"

και φατσες και γουστα πρέπει να θυμουνται οι κοπέλες .

ΥΓ Οποιος και να γραφει τα ποστ  δεν ειναι τακτικό μέλος στο φορουμ . Τοσο κατανοητο πόστ εχω να διαβασω χρόνια στο φόρουμ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όπως κάθε κοπέλα που δουλεύει καιρό στον χώρο αυτό θα έχει τέτοιου είδους άτυχα περιστατικά έτσι δυστυχώς είχα και εγώ όπως είπα και πιο πριν αλλά δεν μπορώ να προβλέψω και το απρόβλεπτο η πουτάνα.... χιχιχιχι. Πάντως χαίρομαι που δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές κάτι τέτοιο και πως υπάρχουν και ορισμένοι που λένε τα πράγματα όπως έχουν γίνει στην πραγματικότητα δίχως σάλτσες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας... Για όσους πάντως έχουν παράπονο πως δεν με γνώρισαν νωρίτερα δεν μπορώ παρά να τους περιμένω στους χώρους που δουλεύω τώρα και όταν νιώσουν άνετα με την ιδέα των στούντιο και το πάρουν απόφαση να με επισκεφτούν... Μέχρι τότε να με σκέφτεστε και να με φαντασιώνεστε μωρά μου  :tits2:
επρεπε να τον παντρευτεις τον σταμ κακως εχασες τοσο αξιολογο γαμπρο  :2funny: :2funny: :2funny:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ρε θα γκαστρωσετε καμια....τοσο ευκολα που στανε η καποτες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom