Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eδω δεν παω με αδεσποτες γκομενες χωρις προφυλακτικο

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Giovana  σε ποιο μαγαζι δουλευεις?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
τα ποστ δεν τα εχει γραψει ρουμανα που να χτυπαει τον κωλο της κατω
Επαυξάνω και κάνω raise 1000 ευρώ.
Ας μου φέρει κάποιος μπροστά μου τη Ρουμάνα που θα τη βάλω να γράψει σε πληκτρολόγιο και θα βγάλει τέτοια Ελλήνικος, και θα του δώσω ένα χιλιάρικο.

(Θα κρατήσω τη Ρουμάνα όμως).

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ερ Έχετε πάει με πουτάνα χωρίς καπότα;

Οχι αλλα εχω πάει με καπότα χωρίς πουτάνα  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Όποιος θέλει να πάει στον άλλο κόσμο ευτυχισμένος, ας το κάνει.

Μα δεν θα πεθανεις γρηγορα - αν κολλήσεις κατι και πεθάνεις από αυτο μαλλον αρρωστος θα πεθάνεις δλδ ταλαιπωρημενος και μετανιωμένος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα σας! Δεν θα έμπαινα ποτέ να γράψω εδώ αν και σας διαβάζω συχνά, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω διάλογο με πελάτες σε δημόσιο φόρουμ, αφού για αυτό που κάνω γνωρίζω πολύ καλά πως συνεχώς θα δέχομαι κριτικές και σχόλια, είτε το κάνω καλά είτε όχι. Όταν όμως διαβάζω τέτοια ψέματα που γράφονται για εμένα και τον τρόπο που δουλεύω κοντεύω να εκραγώ!!!!! Όσοι είναι πελάτες μου χρόνια και με ξέρουν, γνωρίζουν πως πάνω από όλα προσέχω την υγεία μου και κάνω κάθε 15 ημέρες εξετάσεις και κατα καιρούς τις δημοσιεύω κιόλας. Από την στιγμή που δουλεύω σε αυτό τον χώρο δεν έχω λόγο να ρισκάρω για κανένα που θέλει να παίξει με την υγεία μου και την υγεία όσων πηγαίνουν μαζί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος πόλεμος στο πρόσωπό μου και να χρειάζεται να μπαίνω να απολογούμαι για κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ με την θέληση και συγκατάθεσή μου. Να σου θυμήσω λοπόν αφού το θέλεις, πως για τότε που αναφέρεσαι το προφυλακτικό δυστυχώς έσπασε και επειδή το κατάλαβες αργά όταν τελειώσαμε είχες τρελαθεί; Τι μπορούσα να κάνω εγω εκείνη την στιγμή; Να σου θυμήσω μήπως, πως ήρθες ξανά μια άλλη μέρα και μου ζήτησες πάλι σεξ χωρίς προφυλακτικό με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όταν εγώ στο αρνήθηκα σταμάτησες να έρχεσαι σε εμένα; Φυσικά μπορείς να γράψεις όσα ψέματα θέλεις και να πάρουν κάποιοι και το μέρος σου γιατί έχουν συμφέρον σε αυτό τον χώρο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια μανία μαζί μου. Το τηλέφωνό μου το έδινα μόνο σε άτομα που θεωρούσα σωστά απέναντί μου και εκτιμούσα σαν χαρακτήρες, αλλά μάλλον σε πειράζει που δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου τόσο καιρό που με έχεις τρελάνει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. Δεν εξηγείται αλλιώς... Τελικά κάποιοι θα παραμείνουν μια ζωή παιδάκια και δεν θα ωριμάσουν ποτέ.... Εγώ πάντως θα συνεχίσω να προσφέρω χαρά και απόλαυση σε όσους ξέρουν ποιά είμαι και πως δουλεύω τόσα χρόνια, παρά τον πόλεμο που μου γίνεται συνεχώς αφού κάνω όσο πιο επαγγελματικά μπορώ την δουλειά μου.... Καλό βράδυ να έχετε όλοι σας....  :-* Τζιοβάνα  :tits2:
δεν καταφερα να διαβασω το ποστ σου εχτες...

παντως να πω κατι, η ρωξανα/τζιοβανα δεν εισαι με καμια παναγια, η το διαβασε η ιδια  και εβαλε καποιον να απαντησει διοτη η ιδια δεν ξερει ελληνικα, η το εκανε με καποια google μεταφραση

τελοσπαντων, απο την στιγμη που η τζωρτζιαννα δεν ηξερα να γραψει καλα τα ελληνικα στα greeklish δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξερει να γραφει ελληνικα απταιστα..

η τζιοβανα ειχε η ιδια νικ και ηταν ονομασμενη ως ιεροδουλη και με ροζ γραματα αρα δεν επροκειτο για το ιδιο προσωπο..

Ψεματα δεν λεω εγω, αλλα εσυ που λες οτι σε επερνα συνεχεια τηλεφωνα , ουτε ζητησα ποτε να βγω μαζι της,ουτε την ενοχλησα ποτε εκτος δουλειας, απλα ημουν τακτικος πελατης της για αρκετο καιρο,χωρις να της δημιουργησω κανενα προβλημα .. δεν εκανα κανεναν πολεμο ουτε εχω σκοπο να χαλασω την δουλεια καποιας ιεροδουλης διοτη δεν εχω κανενα συμφερον ..

εκεινη η φορα ηταν η τελευταια που πηγα με την τζιοβαννα,και δεν ξαναπτησα ποτε σε στουντιο γενικα για δικους μου προσωπικους λογους και οχι οτι εγεινε αυτο το συμβαν

τελοσπαντων, τωρα μπαινεις εσυ ως εκπροσωπος της αλλης μετα απο 1.5 χρονο να με πεις παιδακι και ανορημο ενω εχω να παω με την τζιοβανα 1 χρονο και ...  

το θεμα κλεινει εδω...

μαλακας μεγαλος εγω φυσικα που το ανεφερα διοτη αυτο το σαιτ εχει περισσοτερα λαμογια και ρουφιανος και απο την μυστικη αστυνομια...

οπως επεισης δεν ζητησα ποτε να βγω μαζι της και ασε τα ψεματα και της μαλακιες που λες..  , και ουτε εχω σκοπο να βγω ποτε με ιεροδουλη...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Από τη στιγμή που δεν είμαστε παρόντες στο σκηνικό, δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη. Να τελειώνει η μαλακία με την κοπέλα και τον πελάτη.

(moderator για 1 post)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Από τη στιγμή που δεν είμαστε παρόντες στο σκηνικό, δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη. Να τελειώνει η μαλακία με την κοπέλα και τον πελάτη.

(moderator για 1 post)

πιθανων θα αναφερεσαι στην δικη μου περιπτωση...

ενταξει.. πες οτι συνεβη ενα συμβαν τοσο καιρο, αυτη μπαινει και διαβαζει συνεχεια το σαιτ, και καποιος μπηκε εκ μερους της μαλλον απο το το γκρισλαιντις να γραψει τα ψεματα του για μενα, οτι την παιρνω τηλεφωνα, οτι της ζητησα να βγουμε και χιλιες δυο παπαριες που δεν υσχιουν...εχω να μιλησω μαζι της απο την ημερα που γινε η μαλακια δηλαδη 1 χρονο και 4 μηνες..

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Καλά αυτό εννοείται ότι το έχει συντάξει το μήνυμα κάποιος από το κύκλωμα και όχι η Daniela. Να σε ρωτήσω όμως κάτι ρε Stam γιατί μπαίνεις στον κόπο να απολογηθεις τοσο εκτενώς?? Γράψε στ αρχίδια σου απαντήσεις και όλα. Εσύ ανέφερες την εμπειρία σου. Από εκεί και πέρα νοήμοντα όντα είμαστε καταλαβαίνουμε!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλά αυτό εννοείται ότι το έχει συντάξει το μήνυμα κάποιος από το κύκλωμα και όχι η Daniela. Να σε ρωτήσω όμως κάτι ρε Stam γιατί μπαίνεις στον κόπο να απολογηθεις τοσο εκτενώς?? Γράψε στ αρχίδια σου απαντήσεις και όλα. Εσύ ανέφερες την εμπειρία σου. Από εκεί και πέρα νοήμοντα όντα είμαστε καταλαβαίνουμε!!
δεν τρεχει κατι ρε μαστορα ..απλα ειναι μερικες φορες που λες τι γινεται εδω περα..

εγω ποτε δεν ειχα κατι με την ντανιελα, παντα την τιμουσα σαν ανθρωπο,δεν εγραψα ποτε κακη κριτικη για αυτην

τωρα οτι ειχε γινει ειχε γινει που λες αλλα βγαινει ο αλλος τωρα να σχολιασει το γεγονος μετα απο 1.5 χρονο..

εγεινε ρε φιλε τι θες να κανω εγω τωρα? Της αρεσα σαν ανθρωπος, σαν αντρας? ξερω γω?
εγω εκανα καποιες μικρες εξετασεις υστερα για καθε ενδεχομενο και ημουν οκ..

εγω γιαυτο το ανεφερα μετα απο τοσο καιρο γιατι αν το ειχα αναφερει την ιδια μερα θα χε γινει της τρελης.. εδω ενας παλια ειχε ανεβασει βιντεο απο τσαρκες που τραβαγε με το κινητο και του ειχαν ερθει μυνηματα απειλες για την ζωη του τι μου λες τωρα?

απλα ξαφνιαστηκα το πως ενημερωθηκε αμεσως ο κυκλος της για το ποστ μου, αυτη το πηρε οτι της χαλαω την δουλεια και ειπε τα χιλια ψεματα... της ζητησα εγω ακαποτο σεξ, την επρηξα στα τηλεφωνα ,ξαναπηγα και αλλη φορα..  :jerking:

οτι να ναι, ας τελειωσει εδω...

αντισθενη αν θες σβησε τα ποστο μου και φυσικα της ντανιελας...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Τωρα σοβαρα...υπαρχει ατομο εδω μεσα που ομολογει οτι εχει παει με πουτανα χωρις καποτα?  :S
Ειμαστε σοβαροι?  :idiot:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εγώ λέω ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...μπορεί εκείνη την ώρα να γουστάρει λίγο παραπάνω...και να γίνει το μοιράιο...και την επόμενη φορά να θες και να συνηδειτοποιήσει ότι μπορεί να σε φέρει σε κίνδυνο...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Εγώ λέω ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...μπορεί εκείνη την ώρα να γουστάρει λίγο παραπάνω...και να γίνει το μοιράιο...και την επόμενη φορά να θες και να συνηδειτοποιήσει ότι μπορεί να σε φέρει σε κίνδυνο...

Τι μπορει να συμβει στον καθενα ρε φιλαρακι?
Τι να γουσταρει λιγο παραπανω? Να γαμηθει με πουτανα χωρις καποτα?
Οσο καβλωμενος κι αν εισαι καποια πραγματα απλα ΔΕΝ τα κανεις.
Και αν ειναι νορμαλ και η πουτανα ΔΕΝ τα κανει ουτε και αυτη.
Και για την δικη της υγεια μιλαμε οχι μονο για την δικη μας(που να ξερει η καθε πουτανα τι εχει ο καθε πελατης)
Με αυτα δεν κανουμε μαλακιες. Εδω φοραμε καποτα οταν πρωτοπηδιομαστε με την γκομενα μας(και εξακολουθουμε να το κανουμε για ενα αλφα διαστημα μεχρι να τσεκαρουμε και οι δυο οτι ειμαστε οκ) και θα το κανουμε με πουτανα η οποια πριν απο εμας εχει παει με αλλους 20 πχ?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στην καύλα πάνω..δεν σκέφτονται όλοι. Αν το κάνεις εσύ μπράβο σου.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Στην καύλα πάνω..δεν σκέφτονται όλοι. Αν το κάνεις εσύ μπράβο σου.

Ρε φιλε αν δεν σκεφτεσαι την ζωη σου(λεμε τωρα αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις γι αυτο φορας την γαμημενη την καποτα) και την υγεια σου τοτε τι θα σκεφτεις? Ποια καυλα?
Μην καραφλιασω τωρα. Μονο εγω σκεφτομαι ετσι? Εσυ τι σκεφτεσαι ας πουμε?
Το χεις κανει?  :S

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φιλε αν δεν σκεφτεσαι την ζωη σου(λεμε τωρα αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις γι αυτο φορας την γαμημενη την καποτα) και την υγεια σου τοτε τι θα σκεφτεις? Ποια καυλα?
Μην καραφλιασω τωρα. Μονο εγω σκεφτομαι ετσι? Εσυ τι σκεφτεσαι ας πουμε?
Το χεις κανει?  :S

εδω ο μεσος ορος ειναι αποτυχημενοι που δεν βλεπονται οποτε το να πανε χωρις καποτα δεν αλαζει κατι στην ζωη τους, σε πουτανες θα γαμανε μια ζωη,οποτε τι ειχαμε τι χασαμε? καταλαβες?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το έχω κάνει με καριολάκι και με κόλλησε κονδυλώματα. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα, αλλά ότι ακόμα και η πουτάνα μπορεί κάποια φορά να γουστάρει και να γίνει το κακό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom