Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Ναι με την πρωην μου!

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εσυ πας στο αλλο ακρο τωρα.....

το εγγραφο αν εχει σφραγιδα και υπογραφη δεν ειναι πλασματικο

δεν εχει σημασια το τεστ μπορει να αφορα καποιον αλλον! ειδες πουθενα την ταυτοτητα της πουτανας και το ονομα της πανω στο χαρτι που γραφει οτι δεν εχει ΑΙDS? Και εσυ μπορεις να βρεις ενα χαρτι που γραφει οτι καποιος δεν εχει ΑΙDS τι σημαινει αφτο οτι δεν εχεις(σε περιπτωση που εισαι φορεας)???  ειδηκα αυτες οι επηχηρισεις που αποφερουνε τεραστιο τζιρο κλεβοντας την εφορια μπορουνε να βρουνε χιλιαδες πιστοποιητικα fake προκημενου να σε πησουνε για την πραματια τους (πουτανες στην προκειμενη περιπτωση)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
τοτε μην γραφεις οι υπόλοιποι δεν είμαστε μαλακες που ακολουθούμε τους κανόνες του site
δεν μπορεις να διαβασεις τη γραφω?που ειναι το προβλημα ρε μεγαλε.μηπως εισαι παππουλης και δεν καταλαβενεις?

Giovana

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
ναι .. μια φορα πριν περιπου 1 χρονο και 3 μηνες...

με την ρωξανα νυν τζιοβανα στην τριγγετοαλυσιδα

μετα απο πολλες συνευρεσεις μαζι της, η γκομενα ως ρουμανα και ως αγαπησιαρα τριβοταν καλα καλα στα προκαταρκτικα, τριβοταν καλα καλα που λετε ανεβηκε πανω μου , ετριβε το μουνι της στα ρχιδια μου μετα απο μια τρομερη πιπα εγω πεθενα να την γαμησω ζαλισμενος απο την καυλα μου υπεκηψα και παραδοθηκα σε αυτη, μετα απο μερικα δευτερα τσουπ το χωσε στο μουνι της χωρις το πλαστικο
η αισθηση υπεροχη , τετοιο γαμησι δεν ξαναριξα.. επειτα απο τοσο καιρο δεν εχω ξαναπαει, για λογους ασφαλειας δικους μου και δικους της ισως την τιμησω καποια στιγμη, δεν θα το αφησω ετσι,μετα οταν βγηκα απο το στουντιο ειχα χασει την γη απο τα ποδια μου,ειχα τρελαθει απο το ανχγος για αρκετο καιρο.. αυτη συνεχιζε να με επερνε τηλεφωνα να βγουμε,αλλα φοβηθηκα και ξεκοψα για πολλους λογους ...

Μετα απο 1 χρονο ειδα το αναλυτικο εξετασεων της στο γκρις λαιντις
οτι ειναι καθαρη και ηρεμησα εντελως..

Καλησπέρα σας! Δεν θα έμπαινα ποτέ να γράψω εδώ αν και σας διαβάζω συχνά, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω διάλογο με πελάτες σε δημόσιο φόρουμ, αφού για αυτό που κάνω γνωρίζω πολύ καλά πως συνεχώς θα δέχομαι κριτικές και σχόλια, είτε το κάνω καλά είτε όχι. Όταν όμως διαβάζω τέτοια ψέματα που γράφονται για εμένα και τον τρόπο που δουλεύω κοντεύω να εκραγώ!!!!! Όσοι είναι πελάτες μου χρόνια και με ξέρουν, γνωρίζουν πως πάνω από όλα προσέχω την υγεία μου και κάνω κάθε 15 ημέρες εξετάσεις και κατα καιρούς τις δημοσιεύω κιόλας. Από την στιγμή που δουλεύω σε αυτό τον χώρο δεν έχω λόγο να ρισκάρω για κανένα που θέλει να παίξει με την υγεία μου και την υγεία όσων πηγαίνουν μαζί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος πόλεμος στο πρόσωπό μου και να χρειάζεται να μπαίνω να απολογούμαι για κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ με την θέληση και συγκατάθεσή μου. Να σου θυμήσω λοπόν αφού το θέλεις, πως για τότε που αναφέρεσαι το προφυλακτικό δυστυχώς έσπασε και επειδή το κατάλαβες αργά όταν τελειώσαμε είχες τρελαθεί; Τι μπορούσα να κάνω εγω εκείνη την στιγμή; Να σου θυμήσω μήπως, πως ήρθες ξανά μια άλλη μέρα και μου ζήτησες πάλι σεξ χωρίς προφυλακτικό με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όταν εγώ στο αρνήθηκα σταμάτησες να έρχεσαι σε εμένα; Φυσικά μπορείς να γράψεις όσα ψέματα θέλεις και να πάρουν κάποιοι και το μέρος σου γιατί έχουν συμφέρον σε αυτό τον χώρο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια μανία μαζί μου. Το τηλέφωνό μου το έδινα μόνο σε άτομα που θεωρούσα σωστά απέναντί μου και εκτιμούσα σαν χαρακτήρες, αλλά μάλλον σε πειράζει που δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου τόσο καιρό που με έχεις τρελάνει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. Δεν εξηγείται αλλιώς... Τελικά κάποιοι θα παραμείνουν μια ζωή παιδάκια και δεν θα ωριμάσουν ποτέ.... Εγώ πάντως θα συνεχίσω να προσφέρω χαρά και απόλαυση σε όσους ξέρουν ποιά είμαι και πως δουλεύω τόσα χρόνια, παρά τον πόλεμο που μου γίνεται συνεχώς αφού κάνω όσο πιο επαγγελματικά μπορώ την δουλειά μου.... Καλό βράδυ να έχετε όλοι σας....  :-* Τζιοβάνα  :tits2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απορια ....

Πως θυμασαι ποιος ηταν και τι εγινε ?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ναι .. μια φορα πριν περιπου 1 χρονο και 3 μηνες...

με την ρωξανα νυν τζιοβανα στην τριγγετοαλυσιδα

μετα απο πολλες συνευρεσεις μαζι της, η γκομενα ως ρουμανα και ως αγαπησιαρα τριβοταν καλα καλα στα προκαταρκτικα, τριβοταν καλα καλα που λετε ανεβηκε πανω μου , ετριβε το μουνι της στα ρχιδια μου μετα απο μια τρομερη πιπα εγω πεθενα να την γαμησω ζαλισμενος απο την καυλα μου υπεκηψα και παραδοθηκα σε αυτη, μετα απο μερικα δευτερα τσουπ το χωσε στο μουνι της χωρις το πλαστικο
η αισθηση υπεροχη , τετοιο γαμησι δεν ξαναριξα.. επειτα απο τοσο καιρο δεν εχω ξαναπαει, για λογους ασφαλειας δικους μου και δικους της ισως την τιμησω καποια στιγμη, δεν θα το αφησω ετσι,μετα οταν βγηκα απο το στουντιο ειχα χασει την γη απο τα ποδια μου,ειχα τρελαθει απο το ανχγος για αρκετο καιρο.. αυτη συνεχιζε να με επερνε τηλεφωνα να βγουμε,αλλα φοβηθηκα και ξεκοψα για πολλους λογους ...

Μετα απο 1 χρονο ειδα το αναλυτικο εξετασεων της στο γκρις λαιντις
οτι ειναι καθαρη και ηρεμησα εντελως..
Καλύτερα ελληνικά γράφει η Ρουμάνα πάντως από εσένα. Καλά εσύ ένα χρόνο δεν είχες κάνει εξετάσεις;

Giovana

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
Απορια ....

Πως θυμασαι ποιος ηταν και τι εγινε ?

Αγάπη μου δεν είναι και πολλές οι φορές που έχει σπάσει η καπότα τόσο καιρό που δουλεύω... Γι'αυτό πάντα χρησιμοποιώ μόνο τα προφυλακτικά που εμπιστεύομαι και όχι ότι φέρνει ο πελάτης, για να μειώσω όσο μπορώ τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Για αυτό και μπορώ να θυμάμαι τέτοιου είδους ατυχή περιστατικά.... Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο σκηνικό με τον συγκεκριμένο πελάτη που με είχε επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.... Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αγάπη μου δεν είναι και πολλές οι φορές που έχει σπάσει η καπότα τόσο καιρό που δουλεύω... Γι'αυτό πάντα χρησιμοποιώ μόνο τα προφυλακτικά που εμπιστεύομαι και όχι ότι φέρνει ο πελάτης, για να μειώσω όσο μπορώ τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Για αυτό και μπορώ να θυμάμαι τέτοιου είδους ατυχή περιστατικά.... Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο σκηνικό με τον συγκεκριμένο πελάτη που με είχε επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.... Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.
δηλαδη,μας ταΐζει παραμυθι ο σταμ?γιατι αναφερει οτι δεν υπηρξε καν προφυλαξη....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.
Οκ
Οκ !!!!!

Δεν χρειαζεται να απολογησαι τοσο λεπτομερως.... Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι εδω που τα λεμε μερικοι δεν θυμομαστε τι φαγαμε εχθες το μεσημερι θα θυμομαστε τι καναμε και με ποιον πριν 1,5 χρονο ?

Τελος παντων οκ καταλαβα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom