koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
τυπε οι ρουμανες βγαζουν μια εντονη συναισθηματικη φορτιση ειναι αληθεια αυτο
Ειναι θηλυκά απόλυτα οι καργιολίτσες και το ξέρουν!
τυπε οι ρουμανες βγαζουν μια εντονη συναισθηματικη φορτιση ειναι αληθεια αυτο
Η Κάρμεν μέχρι πρόσφατα ήταν στα Χανιά, δεν ξέρω αν είναι ακόμα.
Η ερώτηση η δικιά μου είναι άλλη:
Εσείς τις παρακαλέσατε να κάνουν ακάποτο;
Πληρώσατε έξτρα;
Η μήπως είχαν οικειότητα μαζί σας;
Η κάτι άλλο;
αγαπανε πολυ τυπεΕιναι θηλυκά απόλυτα οι καργιολίτσες και το ξέρουν!
Παιδια θέλω μια γνώμη!!!!
Το πρωτο ακαποτο(τσιμπουκι εννοειται) μου το ειχαν κανει σε μπουρδελο (Αλκαμενους 117) πριν 3 χρονια μαλλον και επειδη μετα ειχα μεντες....εριξα λιγο οινοπνευμα πανω στο "κεφαλι",σε μια ακρουλα, αλλα και τωρα ακομα ειναι λιγο πιο κοκκινο εκει....το'καψα!
Τι σημασια εχουν τα ονοματα τυπε μου ;;και ποιες ειναι αυτες οι δυο,ονοματα πες?
τυπε μηπως εισαι πολυ σεξυ αντρας και δεν μπορεσε να αντισταθει?Την μπαρμπορα να προσεχετε πολυ.....
Αφηνεται επιτηδες ταχα μου οτι καπου ειναι το προφυλακτικο και περιμενει εισχωρηση
Περισσυ που πηγα 3 φορες και τις 3 φορες επαιξε το ιδιο σκηνικο ........
σε ερωτευτηκε ρε και ηλπιζε να την γκαστρωσεις και μετα σαν ιπποτης που εισαι να την παντρευτεις.Την μπαρμπορα στο αδανων να προσεχετε πολυ.....
Αφηνεται επιτηδες ταχα μου οτι καπου ειναι το προφυλακτικο και περιμενει εισχωρηση
Περισσυ που πηγα 3 φορες και τις 3 φορες επαιξε το ιδιο σκηνικο ........
Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα και τα τιμαει τα λεφτα της στο ακεραιο
Σεξυ εγω ?τυπε μηπως εισαι πολυ σεξυ αντρας και δεν μπορεσε να αντισταθει?
ηθελε να φαει το τσουτσουνακι σου ακαποτο
Μπα αποκλειεται τυπε..... δεν φορουσα δερματινο παντελονι τοτεσε ερωτευτηκε ρε και ηλπιζε να την γκαστρωσεις και μετα σαν ιπποτης που εισαι να την παντρευτεις.
ασε ρε τυπε τωραΣεξυ εγω ?
εκει ειναι τα γνησια απολαυστικα ακινδυνα ακαποτα..θα συμφωνησω...,βρισκεις τραπε-Ζακι στη Σωκρατους σταματας του κατεβαζεις το παντελονακι τσακ ακαποτα μεσα κ Τελοςχωρίς καπότα μόνο στην πλατεία Βάθης και στις γύρω περιοχές που είναι ακίνδυνες και καθαρές, ή στην πλατεία θεάτρου
κλασσικη ρουμανα τυπεη γκομενα ως ρουμανα και ως αγαπησιαρα τριβοταν καλα καλα στα προκαταρκτικα
για αρκετο καιρο.. αυτη συνεχιζε να με επερνε τηλεφωνα να βγουμε,αλλα φοβηθηκα και ξεκοψα για πολλους λογους ...
ασε ρε τυπε τωρα
εχει γραφτει στο σαιτ οτι εισαι σαν τον αδωνι
http://[URL unfurl="true"]www.maicar.com/GML/000Images/aim/adonis9125.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.maicar.com/GML/000Images/aim/adonis5633.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Λαθος ειναι τυπε ...... Αλλος θα ειναι .....
Αντε να σου δειξω μια περσυνη φωτο μου να δεις πως ειμαι αφου δεν με πιστευεις :rolleyes:
κλασσικη ρουμανα τυπε