axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Την επομενη φορα.... φορα δυο, να ειναι οκ !!!!!!Μου έχει σπάσει αρκετές φορές ευτυχώς καμια συνέπεια.
Την επομενη φορα.... φορα δυο, να ειναι οκ !!!!!!Μου έχει σπάσει αρκετές φορές ευτυχώς καμια συνέπεια.
Αυτο το εχω παθει και εγω..αλλα δεν πιανετε σε αυτο το θρεντ νομιζοναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
τυπε λιονταρη εσυ?yparxei kapoios pou na exei kanei sex me poutana xoris kapota,h kapoion filo tou pou na to exei kanei.yparxoun poutanes pou kanous akapoto sex.a nai pies einai autes???
χωρίς καπότα μόνο στην πλατεία Βάθης και στις γύρω περιοχές που είναι ακίνδυνες και καθαρές, ή στην πλατεία θεάτρου
τυπε οι ρουμανες βγαζουν μια εντονη συναισθηματικη φορτιση ειναι αληθεια αυτοΣτην ζωη μου ως σημερα με 2 πουτανες το εχω κανει ακαποτα μια ταιλανδι και μια ρουμανα και το εκανα χωρις επιπλεον πληρομη απλα βγηκε κατοπιν εντονις συναισθηματικης φορτισις και οχι αμεσος ενοο οχι απο τις πρωτες συνεβρεσις αλλα μετα το 3 μηνο
τυπε εσυ εχεις πεσει στα σκληρα :-+1 (Eγω παιρνω και μια ασπιρινη πριν για να εχω το κεφαλι μου καθαρο)
μια απ τα ιδια γιατρε και να φανταστεις οτι ειμαι φανατικος της καποτας ρε γμτ :S :SΜου έχει σπάσει αρκετές φορές ευτυχώς καμια συνέπεια.
Ετσι ετσι τυπε μου ειναι αμαρτια αυτα τα κορμακια και τα ναζακια που κανουν... ;)τυπε οι ρουμανες βγαζουν μια εντονη συναισθηματικη φορτιση ειναι αληθεια αυτο
τυποι εκανα παρτυ με πουτανες χωρις καποτες πριν τη συντελεια γιατι νομιζα οτι ηταν ΤΟ ΤΕΛΟΣ
γαμω τους μαγιας γαμω
τυπε εσυ εχεις πεσει στα σκληρα :-
σαν τον στυλιανο και εσυ τυπε?Κρατω απο την γενια του Ντανκαν ΜακΛαουντ .....
Στην ζωη μου ως σημερα με 2 πουτανες το εχω κανει ακαποτα μια ταιλανδι και μια ρουμανα και το εκανα χωρις επιπλεον πληρομη απλα βγηκε κατοπιν εντονις συναισθηματικης φορτισις και οχι αμεσος ενοο οχι απο τις πρωτες συνεβρεσις αλλα μετα το 3 μηνο
Αλλά, άσφαλερότερο, είναι τό νά θεωρούμε ότι πάσα προφύλαξη είναι άδικαιολόγητη....