Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
¨Ελα Κύριε ελέησον!! Τι είναι αυτό πάλι?? SERAPIS

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εχω διαβάσει τόσα εδώ μέσα.... που σκέφτομαι να μην ξαναπάω με εκδιδόμενη!

Τι λέτε ρε παιδιά;

Ούτε μία στιγμή γαμήσι μουνί και κώλο χωρίς προφυλακτικό.

Τώρα για το στοματικό οι γνώμες διίστανται. 30 χρόνια που πάω με πουτάνες δεν έχω κολλήσει κάτι από ακάποτο τσιμπούκι.

Ίσως να μαι και τυχερός.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
για βλάκες ψάχνεις... και δεν κάνω τον γύρο του θανάτου;

Επισκέπτης
Σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι που θα γαμανε πουτανες ακαποτα,πως αλλιως θα γενιωντουσαν ο "πουτανας γιοι"  :grin:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αμα η γκομενα ποθ εχεισ γνωρισει ειναι ποθτανα χωρισ να ξερεισ και τησ τονε βανεισ ακαποτα χωρισ γκαποτα μετα απο μεγαλο διαστημα η τηνε παντρεφτεισ τι γινετε ?
:S :S :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Και μεγάλη προσοχή στη χρήση του προφυλακτικού. Μάθετε να το βάζετε μόνοι σας σωστά.

Μην αφήνετε την κοπέλα να το κάνει.

Φίλος μου άρπαξε χλαμύδια από μια τυπισσα, λόγω κακής χρήσης του προφυλακτικού. Το έβγαλε για να τη χύσει στο πρόσωπο με μαλακία, του έπεσε και μετά έκανε την ηλιθιότητα να αφήσει την τύπισσα να του το ξαναβάλει εκείνη.... το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!

Η μαλακία ορισμένων δεν έχει όρια. Ο δικός μου χτυπιόταν πως τη γάμησε μόνο με προφυλακτικο και τον πιστεύω.
Το θέμα είναι μήπως του το φόρεσε αναποδα!

Φτηνά τη γλύτωσε με μια καλή αντιβίωση.

Μεγάλη προσοχή. Μην κάνετε μαλακίες "ακουγωντας" μόνο την καύλα σας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
αμα η γκομενα ποθ εχεισ γνωρισει ειναι ποθτανα χωρισ να ξερεισ και τησ τονε βανεισ ακαποτα χωρισ γκαποτα μετα απο μεγαλο διαστημα η τηνε παντρεφτεισ τι γινετε ?
:S :S :S
Και πουτάνα να μην είναι η γκόμενα, είναι κανείς βέβαιος για το παρελθόν της και το τι έχει κάνει; επειδή κάποιες το παίζουν παρθενόπες, δε σημαίνει ότι όντως είναι και έτσι... Και καμιά φορά μία γκόμενα μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνη με μία εκδιδόμενη.... Επομένως, ποτέ με εκδιδόμενη χωρίς, αλλά χρειάζεται προσοχή και στις γκόμενες όπως έχουν γίνει τα πράγματα.....

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Και πουτάνα να μην είναι η γκόμενα, είναι κανείς βέβαιος για το παρελθόν της και το τι έχει κάνει; επειδή κάποιες το παίζουν παρθενόπες, δε σημαίνει ότι όντως είναι και έτσι... Και καμιά φορά μία γκόμενα μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνη με μία εκδιδόμενη.... Επομένως, ποτέ με εκδιδόμενη χωρίς, αλλά χρειάζεται προσοχή και στις γκόμενες όπως έχουν γίνει τα πράγματα.....
παει χαλασε η κοινωνια πωσ καταντησαμε ετσ βρ παιδ μ!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
 Και μεγάλη προσοχή στη χρήση του προφυλακτικού. Μάθετε να το βάζετε μόνοι σας σωστά.

Μην αφήνετε την κοπέλα να το κάνει.

Φίλος μου άρπαξε χλαμύδια από μια τυπισσα, λόγω κακής χρήσης του προφυλακτικού. Το έβγαλε για να τη χύσει στο πρόσωπο με μαλακία, του έπεσε και μετά έκανε την ηλιθιότητα να αφήσει την τύπισσα να του το ξαναβάλει εκείνη.... το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!

Η μαλακία ορισμένων δεν έχει όρια. Ο δικός μου χτυπιόταν πως τη γάμησε μόνο με προφυλακτικο και τον πιστεύω.
Το θέμα είναι μήπως του το φόρεσε αναποδα!

Φτηνά τη γλύτωσε με μια καλή αντιβίωση.

Μεγάλη προσοχή. Μην κάνετε μαλακίες "ακουγωντας" μόνο την καύλα σας.
ολοι αυτο λενε τυπε :grin:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
ΑΑΑΑ!!!!!!ολα κι ολα!!ακάποτα μόνο με μαύρες πίσω από την Ομόνοια..Αλλά τωρα που εξαφανιστηκανε...πάνε και αυτα...Αντε με κανα ζάκι από Βάθης..

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Όντως από ότι φαίνεται είναι θανάσιμο, από 125.248 εν δυνάμει μπουρδελιάρηδες, κανένας που πήγε ακάποτα δεν έζησε για να το γράψει στο παρόν νήμα...

Ούτε ο Δαλάι Λάμα τόσο εγκράτεια...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
yparxei kapoios pou na exei kanei sex me poutana xoris kapota,h kapoion filo tou pou na to exei kanei.yparxoun poutanes pou kanous akapoto sex.a nai pies einai autes???

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
χωρίς καπότα μόνο στην πλατεία Βάθης και στις γύρω περιοχές που είναι ακίνδυνες και καθαρές, ή στην πλατεία θεάτρου

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
Μου έχει σπάσει αρκετές φορές ευτυχώς καμια συνέπεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom