You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 260K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εχω διαβάσει τόσα εδώ μέσα.... που σκέφτομαι να μην ξαναπάω με εκδιδόμενη!
Τι λέτε ρε παιδιά;
Ούτε μία στιγμή γαμήσι μουνί και κώλο χωρίς προφυλακτικό.
Τώρα για το στοματικό οι γνώμες διίστανται. 30 χρόνια που πάω με πουτάνες δεν έχω κολλήσει κάτι από ακάποτο τσιμπούκι.
Ίσως να μαι και τυχερός.
Τι λέτε ρε παιδιά;
Ούτε μία στιγμή γαμήσι μουνί και κώλο χωρίς προφυλακτικό.
Τώρα για το στοματικό οι γνώμες διίστανται. 30 χρόνια που πάω με πουτάνες δεν έχω κολλήσει κάτι από ακάποτο τσιμπούκι.
Ίσως να μαι και τυχερός.
Επισκέπτης
Σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι που θα γαμανε πουτανες ακαποτα,πως αλλιως θα γενιωντουσαν ο "πουτανας γιοι"
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Και μεγάλη προσοχή στη χρήση του προφυλακτικού. Μάθετε να το βάζετε μόνοι σας σωστά.
Μην αφήνετε την κοπέλα να το κάνει.
Φίλος μου άρπαξε χλαμύδια από μια τυπισσα, λόγω κακής χρήσης του προφυλακτικού. Το έβγαλε για να τη χύσει στο πρόσωπο με μαλακία, του έπεσε και μετά έκανε την ηλιθιότητα να αφήσει την τύπισσα να του το ξαναβάλει εκείνη.... το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!
Η μαλακία ορισμένων δεν έχει όρια. Ο δικός μου χτυπιόταν πως τη γάμησε μόνο με προφυλακτικο και τον πιστεύω.
Το θέμα είναι μήπως του το φόρεσε αναποδα!
Φτηνά τη γλύτωσε με μια καλή αντιβίωση.
Μεγάλη προσοχή. Μην κάνετε μαλακίες "ακουγωντας" μόνο την καύλα σας.
Φίλος μου άρπαξε χλαμύδια από μια τυπισσα, λόγω κακής χρήσης του προφυλακτικού. Το έβγαλε για να τη χύσει στο πρόσωπο με μαλακία, του έπεσε και μετά έκανε την ηλιθιότητα να αφήσει την τύπισσα να του το ξαναβάλει εκείνη.... το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!
Η μαλακία ορισμένων δεν έχει όρια. Ο δικός μου χτυπιόταν πως τη γάμησε μόνο με προφυλακτικο και τον πιστεύω.
Και πουτάνα να μην είναι η γκόμενα, είναι κανείς βέβαιος για το παρελθόν της και το τι έχει κάνει; επειδή κάποιες το παίζουν παρθενόπες, δε σημαίνει ότι όντως είναι και έτσι... Και καμιά φορά μία γκόμενα μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνη με μία εκδιδόμενη.... Επομένως, ποτέ με εκδιδόμενη χωρίς, αλλά χρειάζεται προσοχή και στις γκόμενες όπως έχουν γίνει τα πράγματα.....αμα η γκομενα ποθ εχεισ γνωρισει ειναι ποθτανα χωρισ να ξερεισ και τησ τονε βανεισ ακαποτα χωρισ γκαποτα μετα απο μεγαλο διαστημα η τηνε παντρεφτεισ τι γινετε ?
:S :S :S
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
παει χαλασε η κοινωνια πωσ καταντησαμε ετσ βρ παιδ μ!!!Και πουτάνα να μην είναι η γκόμενα, είναι κανείς βέβαιος για το παρελθόν της και το τι έχει κάνει; επειδή κάποιες το παίζουν παρθενόπες, δε σημαίνει ότι όντως είναι και έτσι... Και καμιά φορά μία γκόμενα μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνη με μία εκδιδόμενη.... Επομένως, ποτέ με εκδιδόμενη χωρίς, αλλά χρειάζεται προσοχή και στις γκόμενες όπως έχουν γίνει τα πράγματα.....
Επισκέπτης
παει χαλασε η κοινωνια πωσ καταντησαμε ετσ βρ παιδ μ!!!
γιαυτο να γαμας μονο ωραιες μουναρες γκομενες μη γαμας πουτανες
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
κι αμα ειναι ποθτανεσ ποθ το ξεροθμε?γιαυτο να γαμας μονο ωραιες μουναρες γκομενες μη γαμας πουτανες
Επισκέπτης
θα τη ρωταμε ισε ποτανα? και θα λεεικι αμα ειναι ποθτανεσ ποθ το ξεροθμε?
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
καλη ιδεα ! ξεκιναμε απο σημερα κιωλασ!!θα τη ρωταμε ισε ποτανα? και θα λεει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ολοι αυτο λενε τυπεΚαι μεγάλη προσοχή στη χρήση του προφυλακτικού. Μάθετε να το βάζετε μόνοι σας σωστά.
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
ΑΑΑΑ!!!!!!ολα κι ολα!!ακάποτα μόνο με μαύρες πίσω από την Ομόνοια..Αλλά τωρα που εξαφανιστηκανε...πάνε και αυτα...Αντε με κανα ζάκι από Βάθης..
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
yparxei kapoios pou na exei kanei sex me poutana xoris kapota,h kapoion filo tou pou na to exei kanei.yparxoun poutanes pou kanous akapoto sex.a nai pies einai autes???
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
χωρίς καπότα μόνο στην πλατεία Βάθης και στις γύρω περιοχές που είναι ακίνδυνες και καθαρές, ή στην πλατεία θεάτρου
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τα καθαροτερα μερη τυπεχωρίς καπότα μόνο στην πλατεία Βάθης και στις γύρω περιοχές που είναι ακίνδυνες και καθαρές, ή στην πλατεία θεάτρου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις