Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Παιδια θέλω μια γνώμη!!!!

Το πρωτο ακαποτο(τσιμπουκι εννοειται) μου το ειχαν κανει σε μπουρδελο (Αλκαμενους 117) πριν 3 χρονια μαλλον και επειδη μετα ειχα  :badair: μεντες....εριξα λιγο οινοπνευμα πανω στο "κεφαλι",σε μια ακρουλα, αλλα και τωρα ακομα ειναι λιγο πιο κοκκινο εκει....το'καψα!  :think:

Καλα ρε φίλε τρελός είσαι? οινόπνευμα???

Πάρε λίγο betadine και κάνε μια επάλλειψη.. έχει και betadine scrub για να κάνει και μπάνιο τοπικα...
έλεος! οινόπνευμα? πυραυλος θα γίνεις!

Επισκέπτης
Καλα ρε φίλε τρελός είσαι? οινόπνευμα???
Φίλε μην το γελάς. Σ' ένα στριπτηζάδικο μια φορά που μια μαύρη μου είχε γδάρει το πουτσοκέφαλο με τις νυχάρες της, είχα πάει στην τουαλέτα κι έριχνα πάνω ουίσκι. Δούλεψε...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλα ο αντονις μαλακιες λεει...εχω ριξει κι εγω οινοπνευμα στο πουτσοκεφαλο μικρος και δεν αφησε κανενα σημαδι φυσικα,αν και καιγομουν εκεινη την ωρα...

απο κει και περα...εγω προχθες εδωσα ακαποτο...μετα εβαλα αντισηπτικο τζελ...αλλα τι σημασια εχει?αν ειχε κανα μικροβιο η πουτανα δε θα περασε στην ουρηθρα οταν με πιπωνε?

Επισκέπτης
καλα ο αντονις μαλακιες λεει...εχω ριξει κι εγω οινοπνευμα στο πουτσοκεφαλο μικρος και δεν αφησε κανενα σημαδι φυσικα,αν και καιγομουν εκεινη την ωρα...

απο κει και περα...εγω προχθες εδωσα ακαποτο...μετα εβαλα αντισηπτικο τζελ...αλλα τι σημασια εχει?αν ειχε κανα μικροβιο η πουτανα δε θα περασε στην ουρηθρα οταν με πιπωνε?
Λογικά θα πέρασε γι' αυτό καλό είναι να κατουράς μετά. Οι εκδορές όμως είναι επιφανειακές, εκεί είναι που βοηθούν τα μαντηλάκια.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλα αν υπάρχει μικρόβιο...δεν παει να ρίξεις και βενζίνη...
Είναι πως θα κάτσει πάντα. Απλά δεν παίζουμε με αυτα. Δεν έχει λίγο ή πολύ! Προφύλαξη!

Φυσικά και το οινόπνευμα και το ουισκι χρησιμεύουν ως απολυμαντικά μέσα λόγω αλκοολης..αλλά δε χρησιμοποιουνται σε τόσο ευαισθητα σημεία και ιδαίτερα κοντά σε βλεννογονο!
Θα προκαλέσεις έντονο ερυθημα στην περιοχή και θα πονάς εξαιρετικά...

Το ακαποτο είναι ρίσκο. Τα αντισταθμίζεις στη ζυγαριά. Πρόσκαιρη ηδονή ή μόλυνση.. Μπορεί να μην κάτσει τίποτα τις περισσότερες φορές. Εγω δεν λέω μην κάνεις! Απλά να ξέρεις είναι ρίσκο..
Διαλέγεις..

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια πλεον εχω σταματησει και σε μπουρδελα να πηγαινω...(ποσο μαλλον ακαποτες πιπες)
Δεν θυμαμαι να ειχε εμφανιστει μετα το τσιμπουκι, αλλα μου θυμιζει σαν να εχει σπασει αγγειακι. Τι να κανω,να στειλω φωτο??  :2funny:

Επισκέπτης
Παιδια πλεον εχω σταματησει και σε μπουρδελα να πηγαινω...(ποσο μαλλον ακαποτες πιπες)
Δεν θυμαμαι να ειχε εμφανιστει μετα το τσιμπουκι, αλλα μου θυμιζει σαν να εχει σπασει αγγειακι. Τι να κανω,να στειλω φωτο??  :2funny:
Να πας σε γιατρό.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν θυμαμαι να ειχε εμφανιστει μετα το τσιμπουκι, αλλα μου θυμιζει σαν να εχει σπασει αγγειακι. Τι να κανω,να στειλω φωτο??  :2funny:

Ακου θα σε συμβούλευα σε θεματα υγείας, όσο και αν φαίνονται μικρά ή μεγάλα, να μη ζητάς απόψεις από αναρμόδιους, όσο καλή πρόθεση και αν έχουν.
Ο καθένας θα σε αρχίσει στο κοντο του και στο μακρύ του ανάλογα με το κέφι του, και πιο πολύ ανασφάλεια θα σου δημιουργηθεί παρά θα βρεις απαντήσεις.

Επισκέψου κάποιον γιατρό , δερματολόγο. αυτη είναι η λύση
Και στη λέω υπεύθυνα γιατί είμαι απο το χώρο.
Φιλικά..

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω!
Παντως ειχα παει σε εναν αφροδισιολόγο και απλα με ειδε βεβαια...μου ειπε οτι φαινοταν μια χαρα το πουλι μου...ουτε ειχα απο τοτε καμια ενοχληση η οτιδηποτε...απλα πιο πολυ το ρωτησα για το οινοπνευμα αν μπορει να κανει ζημια.
Πανω στον φοβο μου δεν ηξερα τι εκανα φαινεται κι εριξα οινοπνευμα!

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
31
Like
343
Πόντοι
290
Με παρεξήγησες... αφού ξέρεις ότι εγώ από αγνό ενδιαφέρον ρωτάω... :-*
ρωτω εναν φιλο : εχεις παει με πουτανα χωρις καποτα?
απαντα:          μεχρι να χωρισω , 3 φορες την εβδομαδα!!! χαχαχαχαχαχχα :knockinb: :zfuck: :fuck1:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Αδερφε,δεν αγαπας ιδιετερα την ζωη σου ε??   :grin:   Ρωσικη ρουλετα παιζεις φιλε να το ξερεις.Καλιτερα να γαμησω χωρις καποτα πουτανα απο μπουρδελο που της εξεταζουν καθε 15 μερες παρα τα παρταλια απ τα κολομπαρα που ΟΥΤΕ ο θεος γνοριζει τι εχουν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
axaxouxa

εχεις παει σε πουτανα;

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ούτε ακάποτα,ούτε γλωσσόφιλα.Αυτά τα αφήνω για τους αγαπούληδες..

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ρε μάγκες και εμένα μου έχει σπάσει μια φορά το σκουφάκι βασικά 2 φορές στο ίδιο γαμήσι προς το παρόν όσες εξετάσεις έχω κάνει δεν έχουν δείξει κάτι. . . .

Υ.Γ.1)Το περιστατικό έγινε τέλη του '11
Υ.Γ.2)Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας με διαφωτίσει για περαιτέρω κινητοποιήσεις εκ μέρους μου . ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μάγκες και εμένα μου έχει σπάσει μια φορά το σκουφάκι βασικά 2 φορές στο ίδιο γαμήσι προς το παρόν όσες εξετάσεις έχω κάνει δεν έχουν δείξει κάτι. . . .

Υ.Γ.1)Το περιστατικό έγινε τέλη του '11
Υ.Γ.2)Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας με διαφωτίσει για περαιτέρω κινητοποιήσεις εκ μέρους μου . ..
ελα ρε λουκιανε τυπε
δικε μου 2 φορες στο ιδιο γαμησι?
ποια γαμησες ρε τυπε?
αυτην?
scaled.php

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like