Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΥΚΟΛΑ

Εγώ θα πάω να πιώ ποτό
κι ύστερα βόλτα στο βουνό !
Θα κάνω μία περατζάδα
που ναι γνωστή, σαν στουντιάδα !

ΑΜα βρεθεί κάτι καλό
κι άμα μ΄ αφήσει το ποτό,
θα πάω μέσα να τον ρίξω,
με λάστιχο θα τον τυλίξω !

Γιατί όταν είμαι μεθυσμένος
και επιπλέον καβλωμένος,
εύκολα χάνω την γκαπότα,
εύκολα χάνω και την πόρτα !

:grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τσουβαλι απο λιπασμα
εβαλα αντι καποτα
οωμς δεν ειχα ο φουκαρας
αισθηση σαν και πρωτα

:think:

δεν ηταν καλο το λιπασμα μαλλον

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φαινομαι και καλα μαζεμενο-ευπαρουσιαστο παιδι , σκαω λεφτα (και με 50ρικο εχει τυχει....) , βαλε οικονομικη κριση . Μου εχει τυχει τους τελευταιους 3 μηνες σε δυο στουντιο με δυο πολυ γνωστες μελαχρινες η ατακα μηπως θες χωρις ??? δεν θα απαντησω ακριβως που-ποτε .....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
φαινομαι και καλα μαζεμενο-ευπαρουσιαστο παιδι , σκαω λεφτα (και με 50ρικο εχει τυχει....) , βαλε οικονομικη κριση . Μου εχει τυχει τους τελευταιους 3 μηνες σε δυο στουντιο με δυο πολυ γνωστες μελαχρινες η ατακα μηπως θες χωρις ??? δεν θα απαντησω ακριβως που-ποτε .....

Διαφωνώ. Να πεις ποιές σου το πρότειναν. Αυτή είναι η ουσία του θρεντ, νομίζω.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλό και το φωσφορικό
δίνει και πλούσιο καρπό

Πλάκα εννοείται πως κάνουμε, με τα ακάποτα !!!!!!

Μην τα πάρει κανένας αγαθοψώλης στα σοβαρά ! Θα τον γαμήσω ακά !!! :2funny:

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα δεν εχει νοημα , αυτη η συζητηση . οι πουτανες ειναι πουτανες . και ο μπερλουσκονι εκανε μπουγκα μπουγκα ακαποτα . αμα τα σκας και με την οικονομικη κριση ολα γινονται !

Επισκέπτης
θα σβηστει ή θα γινω warned
Και;
Άσε που δεν θα σβηστεί. Πολλοί έχουνε κατονομάσει και εγώ ο ίδιος έχω ανοίξει και σχετικό νήμα.

πραγματικα δεν εχει νοημα , αυτη η συζητηση . οι πουτανες ειναι πουτανες . και ο μπερλουσκονι εκανε μπουγκα μπουγκα ακαποτα . αμα τα σκας και με την οικονομικη κριση ολα γινονται !
Υπάρχουν πουτάνες και πουτάνες. Άσε που εσύ μίλησες ακόμα και με 50άρι που είναι το βασικό στα στούντιο.

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει νοημα αυτο το θεμα ( κακως πηρα μερος εξαρχης ) . η πορνεια ειναι πορνεια και μπορει να κρυβει απο πισω της μεγαλη οικονομικη αναγκη , εκβιασμους απο ατομα της νυχτας , trafficking  κ.α. . Βαζεις σκουφο και κανεις τη δουλεια σου , για ολες τις απολαυσεις  της ζωης υπαρχει και καποιο ρισκο . Τωρα να βαλουμε σε καλουπια την πουτανια , τα strip clubs , τον καθε αγαπουλα ( λεμε τωρα ...) .
Υπαρχει και η περιπτωση να ειμαι ενας θεομουρλος που στραβογαμησε και να θελει να εκδικιθει-να ριξει μεσω του bourdela οποιαδηποτε κοπελα .
Φορωντας σωστα προφυλακτικο εχεις μηδενικες πιθανοτητες για    HIV
μη φορωντας προφυλακτικο ή χωρις 1/10000 (λογω κατηγοριας υψηλου κινδυνου)

Επισκέπτης
δεν εχει νοημα αυτο το θεμα ( κακως πηρα μερος εξαρχης ) . η πορνεια ειναι πορνεια και μπορει να κρυβει απο πισω της μεγαλη οικονομικη αναγκη , εκβιασμους απο ατομα της νυχτας , trafficking  κ.α. . Βαζεις σκουφο και κανεις τη δουλεια σου , για ολες τις απολαυσεις  της ζωης υπαρχει και καποιο ρισκο . Τωρα να βαλουμε σε καλουπια την πουτανια , τα strip clubs , τον καθε αγαπουλα ( λεμε τωρα ...) .
Υπαρχει και η περιπτωση να ειμαι ενας θεομουρλος που στραβογαμησε και να θελει να εκδικιθει-να ριξει μεσω του bourdela οποιαδηποτε κοπελα .
Φορωντας σωστα προφυλακτικο εχεις μηδενικες πιθανοτητες για    HIV
μη φορωντας προφυλακτικο ή χωρις 1/10000 (λογω κατηγοριας υψηλου κινδυνου)
]
Οι μεγάλες οικονομικές ανάγκες είναι που οδηγούν εκεί, συμφωνώ. Και επειδή οι ανάγκες σήμερα είναι πιο έντονες και πιο συνηθισμένες, παρατηρείται αύξηση. Καλό είναι λοιπόν να μειώσουμε αυτό το ρίσκο δεν συμφωνείς;
Εν πάση περιπτώσει, σεβαστή η απόφασή σου αν και στη θέση σου θα τις κατονόμαζα επειδή τις θεωρώ επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

Την πιθανότητα 1/10000 που την βρήκες; Δεν τη βλέπω στο άρθρο που έδωσες.
Σύμφωνα με τη Wikipedia σε κολπικό σεξ με ασθενή η πιθανότητα είναι 0,5% για τον άντρα και 1% για τη γυναίκα. 100 φορές πάνω από αυτό που έδωσες δηλαδή. Στο πρωκτικό σεξ αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Επεξεργασία: Ναι τον είδα τον πίνακα. 0,05% λέει δηλαδή 1/2000.
Κάθε πηγή τα δικά της.

Επισκέπτης
τα ιδια λεει και η  wiki...
Με μπέρδεψες με το 1/10000 τύπε κι έκανα λάθος υπολογισμούς.
Ναι τα ίδια λένε η wiki και το άρθρο.
1/2000 είναι για τον άντρα κολπικώς το οποίο δεκαπλασιάζεται λόγω του ότι οι κοπέλες προέρχονται από φτωχές χώρες και είναι αμόρφωτες.

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια θέλω μια γνώμη!!!!

Το πρωτο ακαποτο(τσιμπουκι εννοειται) μου το ειχαν κανει σε μπουρδελο (Αλκαμενους 117) πριν 3 χρονια μαλλον και επειδη μετα ειχα  :badair: μεντες....εριξα λιγο οινοπνευμα πανω στο "κεφαλι",σε μια ακρουλα, αλλα και τωρα ακομα ειναι λιγο πιο κοκκινο εκει....το'καψα!  :think:

Επισκέπτης
Παιδια θέλω μια γνώμη!!!!

Το πρωτο ακαποτο(τσιμπουκι εννοειται) μου το ειχαν κανει σε μπουρδελο (Αλκαμενους 117) πριν 3 χρονια μαλλον και επειδη μετα ειχα  :badair: μεντες....εριξα λιγο οινοπνευμα πανω στο "κεφαλι",σε μια ακρουλα, αλλα και τωρα ακομα ειναι λιγο πιο κοκκινο εκει....το'καψα!  :think:
Πως είναι δυνατόν να κάψεις το πουτσοκέφαλο με οινόπνευμα ρε τύπε;
Αμέσως μετά το τσιμπούκι κοκκίνησε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom