Επισκέπτης
ελα ρε boldeeeee και εγω νομιζα οτι θα πεις για δικαιωμα στην ακαποτια και τετοιαΜΟνο οι καραγκιόζηδες πανε χωρις καποτα με πουτάνες.
ελα ρε boldeeeee και εγω νομιζα οτι θα πεις για δικαιωμα στην ακαποτια και τετοιαΜΟνο οι καραγκιόζηδες πανε χωρις καποτα με πουτάνες.
ελα ρε boldeeeee και εγω νομιζα οτι θα πεις για δικαιωμα στην ακαποτια και τετοια
αν ειναι ψεματα ειναι μαλακας αν δεν λεει παλι γαμιας δεν λεγεται... απλα εργατηςεδω ο αλλος μου ελεγε πως πηγε ενα βραδυ και γαμησε κατι φοιτητριες
Και οκ αυτο ηταν εξακριβωμενο οτι εγινε... και μετα
λεει πηγα και φυλης και πηρα και 3 πουτανες ακομη.
Αυτο πως εξακριβώνεται? Παπαριες... τα παραφουσκωνουν ορισμενοι
σου λεει εφοσον του ειπα ηδη μια αληθεια μπορει να με πιστεψει
αρα ας τα παραφουσκωσω λιγο ακομη
εδω εχουν βγει κατα καιρους οτι υπαρχουν ατομα που γραφουν ψευτικες
κριτικες και εσεις πιστευετε οποιον σας πει οτι πηγαινει χωρις καποτα?
αν ειναι ψεματα ειναι μαλακας αν δεν λεει παλι γαμιας δεν λεγεται... απλα εργατης
φιλε εγω δυστυχως τους πιστευω και οσους δεν πιστευω σκευτομαι οτι αν τους δωθει η ευκαιρια θα το κανουν.... Ρε πουστη ημαρτον στο 2011 ζουμε τι διαολο? τοση εξαρτηση απο το μουνι, τοση αδιαφορια, τοση στεριση, τοση αγαμια? ΗμαρτονΔεν ξερω τι ειναι. Εγω κανω πως συμφωνω
αλλα αμα δεν το δω με τα ματια μου δεν το πιστευω.
Χωρις καποτα σε πουτανα? Ποιος τα λεει αυτα...
εκτος και αν οπως ειπα ο αλλος ειναι τρελος αλλιως τσαμπα
μαγκια... "θαυμαστε με ειμαι ρισκαδορος.." χαχαχχαχα
Ο καθενας μπορει να τα φουσκωσει.
Περα απο την πλακιτσα που κανουμε και χασκογελαμε
εγω δεν πιστευω τετοιες πιπες
φιλε εγω δυστυχως τους πιστευω και οσους δεν πιστευω σκευτομαι οτι αν τους δωθει η ευκαιρια θα το κανουν.... Ρε πουστη ημαρτον στο 2011 ζουμε τι διαολο? τοση εξαρτηση απο το μουνι, τοση αδιαφορια, τοση στεριση, τοση αγαμια? Ημαρτον
οχι ρε συ. χαχαχα αλλο οι κοκοροκουβεντες και αλλο οτι εχει να κανει με την υγεια μαςΔηλαδη θα έβαζες χρηματικο στοίχημα με καποιον αλλον οτι
οντως οι φιλοι σου κάνουν αυτο που σου λένε?
οχι ρε συ. χαχαχα αλλο οι κοκοροκουβεντες και αλλο οτι εχει να κανει με την υγεια μας
σου απαντησα δεν εχω φιλους που να λενε τοσο χοντρες μαλακιες και δεν ξερω, στο νετ τα πιστευω ολα γιατι ειτε ειναι μια αληθεια η μια επιθυμια το αποτελεσμα για μενα ειναι το ιδιοΑρα ΔΕΝ τους πιστεύεις ουτε εσυ ο ίδιος.
Τελικά αν δεν τους πιστεύουν ουτε αυτοι που λενε
οτι τους πιστεύουν τοτε ποιος ακριβώς τους πιστεύει?
σου απαντησα δεν εχω φιλους που να λενε τοσο χοντρες μαλακιες και δεν ξερω, στο νετ τα πιστευω ολα γιατι ειτε ειναι μια αληθεια η μια επιθυμια το αποτελεσμα για μενα ειναι το ιδιο
καλο βραδυ σε ολους και ολες και το νου σας η καυλα δεν ειναι τοσο πολυτιμη οσο φαινεται περναμε καλα και το αυριο μας ανηκει σε μια νεα καυλα
μπα τωρα φευγω απο τη δουλια :-που πας φιλε? Θα βγεις?
μπα τωρα φευγω απο τη δουλια :-
σπιτι λεω και μετα ισως για ενα χαλαρο ποτακι με φιλους, δυστυχως δεν παιζουν λευτα για παραπανωΚαι που θα πας?
σπιτι λεω και μετα ισως για ενα χαλαρο ποτακι με φιλους, δυστυχως δεν παιζουν λευτα για παραπανω
εσυ?