apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για προπονηση τυπε?...έχω πάει με καπότα.. χωρίς πουτάνα!
καλα ξηγιεσαι δικε μου
για προπονηση τυπε?...έχω πάει με καπότα.. χωρίς πουτάνα!
και ποια δεν ειναι τυπε
Ναι, αλλα δεν ηξερα οτι ηταν πουτανα...
;)Μερικοί για σιγουριά πάνε με καπότα χωρίς πουτάνα.
Στα 20 σχεδόν χρόνια στο κουρμπέτι, μετρημένες είναι κι οι φορές που έχω ζητήσει ακάπωτη πιπίζα (αν το προσφέρουν φυσικά με κάποιο πρόσθετο κόστος). Ουδέποτε κάποια ιερόδουλη μου είπε να το κάνουμε άνευ σκούφου, αν το ζήταγε θα έφευγα με τη μία.ειπαμε πε παιδια παει στο διαλο ακαποτο τσιμπουκι αλλα να γαμας και χωρις καποτα πρεπει να εισαι πολλα κιλα μαλακας
παιζει στην πλατεια βαθης με πολλα λεφτα...μονο που το πιο πιθανων για αν το κανουνε ειναι οτι εχουνε ειτζΠαίζει ακαποτα πουθενά? η τα έκοψε η κυβέρνηση?
ασπρες..βεβαια..ε μπορει να εχει 20 η κοπελα και να της δωσεις αντι για 20 100 ασ πουμε με τα λεφτα θα ψαρεσει;) απο κωλο η απο μουνι ρει??Οταν λες πολλά λεφτά? μαύρες?
το πιο σιγουρο που εχουνε ειναι ειτζ φιλε μην παει ουτε ο φιλος σου αν ειναι υγιεις!!!;)θα κολησει εχουνε 1002 αρωστιες..Ετσι ρώτησα. Ενας φίλος μου ήθελε να μάθει.
εδω δεν περνανε αυτες..θα περνανε οι πεζοδρομιου μες στην μαστουρα τα πρεζονια???Δεν περνάνε γιατρούς?
Παίζει ακαποτα πουθενά? η τα έκοψε η κυβέρνηση?
χαχαχα! καλο!Εχω πάει με καπότα ,χωρίς...πουτάνα !
μηπως ο φιλος σου ειναι ο λιονταρης τυπε?Οχι ρε παιδιά, ένας φίλος μου ρώτησε, εξυπηρέτηση κάνω.