Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
M αρεσει που μιλας β πληθυντικο κιολας. Δεν ξερεις τι τρελα κουβαλανε μερικοι εδω μεσα. Εγω πιστευω εχουν κανει στανταρ ακαποτο σεξ με πουτανα μερικοι εκ των οποιων καποιοι το έχουν ομολογησει κιολας.

Προσυπογραφω! Αρκει ολοι μας, να κοιταχτουμε στον καθρεπτη...Οοοολοι μας!

Βασιλακη, να υποθεσω οτι και απο στοματικο ποτε ακαποτο, ετσι?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αλλος κανενας να μας πει τη δικη του ιστορια σχετικα με τα ακαποτα γαμησια....αν ειναι ζωντανος ακομα?

fanouris7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πήγα το απόγευμα με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε  :pipa1: .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πήγα χθες με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε  :pipa1: .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;

να ξαναπας

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ρε παιδιά πήγα χθες με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε  :pipa1: .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;

Γουστάρεις εξτραδάκια τύπε ?

fanouris7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι εξτραδάκια τύπε; αν εννοείς ότι την πλήρωσα έξτρα για να μην μου βάλει ή να της είπα εγώ να μην βάλει, εννοείται πως όχι..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[quote author=Αυνάνας  link=topic=122683.msg5051446#msg5051446 date=1386200064]
Μπαααααααααααα...

Λογικά θα σκάσει σε λίγο ο Δόκτωρ Απόλυτος να σε βοηθήσει !   ;)
[/quote]τυπε πρεπει να μας πει και αλλες λεπτομεριες για σωστη διαγνωση
αλλα μεχρι τωρα δεν ειναι καλα τα πραγματα :S

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ρε παιδιά πήγα το απόγευμα με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε  :pipa1: .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;
σε ποια να παμε και εμεις? :dancing:

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
οι παλιοτεροι θα θυμουνται οτι μεχρι αρχες 10ετιας το 80 οι περισσοτερες πουτανες το εκαναν χωρις προφυλακτικο(προσωπικα ειχα αρπαξει βλεννοροια απο μια στη Λιοσιων)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
οι παλιοτεροι θα θυμουνται οτι μεχρι αρχες 10ετιας το 80 οι περισσοτερες πουτανες το εκαναν χωρις προφυλακτικο(προσωπικα ειχα αρπαξει βλεννοροια απο μια στη Λιοσιων)
και τωρα δικε μου υπαρχουν οχι πολλες παρα μα παρα πολλες

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Να εξομολογηθείτε στον παπά της ενορίας σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom