ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τα είδα φίλε...
Τραγικός...
Δεν είναι τελικά όλοι οι Κρητικοί γαμάτοι σαν εμένα
Τα είδα φίλε...
Τραγικός...
Θα φάει τρελό ξεβράκωμα.........Τα είδα φίλε...
Τραγικός...
M αρεσει που μιλας β πληθυντικο κιολας. Δεν ξερεις τι τρελα κουβαλανε μερικοι εδω μεσα. Εγω πιστευω εχουν κανει στανταρ ακαποτο σεξ με πουτανα μερικοι εκ των οποιων καποιοι το έχουν ομολογησει κιολας.
Ρε παιδιά πήγα χθες με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;
Ρε παιδιά πήγα χθες με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;
μεθυσμένος είσαι;
τυπε και μονο ο τροπος που στην εφερε μοιαζει περιεργος :Sνα ξαναπας
σε ποια να παμε και εμεις?Ρε παιδιά πήγα το απόγευμα με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;
και τωρα δικε μου υπαρχουν οχι πολλες παρα μα παρα πολλεςοι παλιοτεροι θα θυμουνται οτι μεχρι αρχες 10ετιας το 80 οι περισσοτερες πουτανες το εκαναν χωρις προφυλακτικο(προσωπικα ειχα αρπαξει βλεννοροια απο μια στη Λιοσιων)
Ρε παιδιά πήγα το απόγευμα με μια στην φυλής.. κρατούσε το προφυλακτικό στο χέρι.. έσκυψε από πάνω μου με τα μαλλιά.. και κάποια στιγμή ξεκίνησε .. δεν κατάλαβα ότι ξεκίνησε χωρίς να μου το φορέσει.. μλκια μου.. μόνο στοματικό έκανε χωρίς προφυλακτικό.. τι να κάνω;
σε ποια να παμε και εμεις?