Κάποια χρόνια πίσω...
1) τα χα με μια ΞΕΝΕΡΩΤΗ απλά για να ΛΕΩ να ΔΕΙΧΝΩ και να λέω σε ΕΜΕΝΑ ότι έχω γκόμενα, κατά τ άλλα δεν κάνω πλάκα ΔΕΝ έλεγε μια η φάση
2) κάποια στιγμή άρχισε να προσπαθεί/να καταφέρνει να με ψιλοεκμεταλεύεται
3) τα "παίρνω"
4) είχα ένα φίλο που μου την είχε γνωρίσει και που καλώς ή κακώς τον είχα για καβάντζα/βόλτες για μέσα στη βδομάδα και ΔΕΝ τον πήγαινα, μ έπριζε ΑΒΕΡΤΑ
5) Αυτός ο φίλος μου είχε μια ξαδέρφη που την αγαπούσε πολύ συγγενικά όχι ανωμαλίες και τα χε μ ένα μαλάκα που ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ
6) Και τότε ο καλός Θεός ΤΙ μου κάνει? Η γκόμενά μου μου λέει ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ότι αυτός που τα χε η ξαδέρφη του φίλου μου την βαρούσε καμιά φορά
και τώρα κοιτάξτε....
7) ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΩ στο φίλο μου ότι ο γκόμενος της ξαδέρφης τη ΒΑΡΑΕΙ και πως το μαθα από τη δικιά μου
8) Μπλέκονται το σπίτι του φίλου μου, το σπίτι της ξαδέρφης/μαλώνουν και τα βάζουν με αυτόν που τα χε η ξαδέρφη!
9) ΟΛΟΙ αυτοί τα βάζουν με τη γκόμενά μου που με τη σειρά της τα βάζει με μένα και γω την γράφω
10) Εγώ παίρνω τη γκόμενά μου τηλέφωνο να τα πούμε από κοντά να την χωρίσω αλλά δεν το σηκώνει και τη ΧΩΡΙΖΩ με sms! Με παίρνει πίσω σε 1 λεπτό αλλά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
11) Τις επόμενες 3 μέρες με κάποιο τρόπο όλοι αυτοί αποφάσισαν ότι ΔΕΝ την χτυπούσε ΠΟΛΥ, ΜΟΝΟ κανα χαστούκι και καμιά φορά είναι ΛΟΓΙΚΟ ο άντρας να χτυπάει τη γυναίκα! Αυτό μου το παν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και πως ΦΤΑΙΩ γιατί τους ανακάτεψα!
12) Συνεχίζουν να με βρίζουν...το σπίτι του φίλου μου, το σπίτι της τέως γκόμενάς μου, το σπίτι της ξαδέρφης, ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΙΑΙΑΙ για πρώτη φορά ακούστηκε για "αντίποινα" από την πλευρά του γκόμενου εναντίον μου και κατά του σπιτιού μου
13) Κάθομαι και σκέφτομαι: έχω μια μάνα χαζοβιόλα μεν, αλλά με μεγάλωσε με αγάπη, έχω μια αδερφή που μεγάλωνα εγώ, και τέλος ένα πατέρα που θα θελα να τρωγε ξύλο αλλά ΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ θα ήταν ΠΡΟΣΒΟΛΗ για το σπίτι και για μένα.
14) Μιλάω με ότι κονέ είχα, προετοιμάστηκα και εγώ! Λέω στις άκρες μου πως ΑΝ γίνει κάτι ΑΥΤΟΙ θα φταίνε που με απειλούνε, μετά παίρνω τηλέφωνο σπίτι του φίλου μου και λέω: Δεν θέλω να σας ξαναδώ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ και ΕΤΣΙ και κάνω και κρυώσω εγώ ή άτομο από το σπίτι μου, θα τρακάρει το σπίτι τους με ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ και όποιος κατάλαβε ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Οκ τα κανα πουτάνα!