Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολύ σκληρός...Αν υπήρχε θανατική ποινή στην Ελλάδα, σίγουρα θα γινόσουν δήμιος...της έκρυψα τα καλλυντικά και δε μπορούσε να βαφτεί για να ξεκλειδώσει το κινητό της
σκληρό θα ήταν να μη της τα έδινα πίσω για να μπορέσει να κάνει skype call για την δουλειά τηςΠολύ σκληρός...Αν υπήρχε θανατική ποινή στην Ελλάδα, σίγουρα θα γινόσουν δήμιος...
Μ’ αρέσει που δίνεις συμβουλές στους συναδέλφους αλλά σου έχουν τύχει πολλά και σένα βρε παιδί μουΤα είχα με μια στα 33 μου που νόμιζε ότι είναι καπάτσα.
Ήθελε να κάνει παιδιά και να παντρευτεί.
Με παρακαλούσε να τελειώνω μέσα.
Super sexy τσουλακι της εποχής 168 με 3+ φυσικό και κωλάρα.
Δεν θα μου έκανε εντυπώση εάν μάθαινα ότι ήταν και amateur βίζιτα τύπου sex with επαγγελματικά benefits.
Κάθε φορά πριν τελειώσω τις τα έδινα στο στόμα .
Εεε μια φορά πάνω στην καύλα για να την εκδικηθώ που μου τα ζάλιζε (σπίτι, γάμος, οικογένεια) της τα έδωσα στον παρθένο και απαγορευμένο κώλο της.
ΠΛΑΝΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ και την καύλα (Μην το κάνετε ποτέ - θεωρείται βιασμός).
Από τότε μου τον έβγαζε από το μουνι και τον έβαζε στον κώλο από μόνη της.
Ήμουν τυχερός εκτός από βλάκας.
Μ’ αρέσει που δίνεις συμβουλές στους συναδέλφους αλλά σου έχουν τύχει πολλά και σένα βρε παιδί μου
Πολύ υπεράνω σε βρίσκωΡε μαγκες σοβαρα τι εκδικηση και μαλακιες ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο αλλα το καλο που εχω ειναι οτι ξερουν οτι και να θελουν νσ μου κανουν κατι δεν τις παιρνει με τον τρελο δεν μπλεκουν ασε που μπορει να φοβουνται μην κανω εγω πουστια χαχαχααχχ