Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ωραίος, συναγωνιστή. Εάν έχεις χρόνο, περιέγραψε αναλυτικά το σκηνικό. Ακριβή τοποθεσία, ηλικία θηράματος, εμφάνιση, τρόπος προσέγγισης και τι είδους ερωτική επαφή είχες.
μακρια απο αδιακριτα βλεμματα της λες, "καλησπερα ομορφη, θα θελες να βγαλεις ενα γρηγορο χαρτζιλικακι; 5 λεπτα θα σε απασχολησω..."
7 στις 10 μολις ακουσουν "χαρτζιλικακι" τον εχουν βαλει στο στομα

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Ωραίος, συναγωνιστή. Εάν έχεις χρόνο, περιέγραψε αναλυτικά το σκηνικό. Ακριβή τοποθεσία, ηλικία θηράματος, εμφάνιση, τρόπος προσέγγισης και τι είδους ερωτική επαφή είχες.
Μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Ηλικία περίπου 25 κοντό μαύρο μαλλί με τζην φούστα μίνι. Ζητησε 10 για πιπα αλλά μόλις είδε το ταλληρο μου επιασε τον πουτσο..Πιπα πίσω από κατι νταλίκες στα όρθια..Ρομαντικη φάση πάντως..

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
μακρια απο αδιακριτα βλεμματα της λες, "καλησπερα ομορφη, θα θελες να βγαλεις ενα γρηγορο χαρτζιλικακι; 5 λεπτα θα σε απασχολησω..."
7 στις 10 μολις ακουσουν "χαρτζιλικακι" τον εχουν βαλει στο στομα
Όχι χαρτζιλικακι. Το ταλέντο στο χέρι και να το κουνάς θέλει..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
απλα προσοχη μαγκες γιατι οσο ευκολα γινεται η φαση αλλο τοσο ευκολα χαλαει. Δεν ειναι λιγα τα σκηνικα που ειναι παραδιπλα οι γυφτοι και περιμενουν να σου κανουν πεσιμο. Κοινως, αμα ολα φαινονται πολυ ιδανικα (ερθει μια ομορφη γυφτισσα και ζητησει απο μονη της το Χ ποσο για πιπα/σεξ στο ακυρο), να την ψυλλιαστειτε.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Ηλικία περίπου 25 κοντό μαύρο μαλλί με τζην φούστα μίνι. Ζητησε 10 για πιπα αλλά μόλις είδε το ταλληρο μου επιασε τον πουτσο..Πιπα πίσω από κατι νταλίκες στα όρθια..Ρομαντικη φάση πάντως..
Μπράβο, ρε μάγκα!
Την έχυσες στο στόμα;

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Επρεπε να βγαλεις καπιρα κ να τη σοβατισεις στη μουρη.Καλη η πιπα?Χουφτωσες τιποτα τουλαχιστον?
Εχεις δίκιο μυστη μου.την επόμενη φορά θα την κεράσω κρεμα γάλακτος στην μούρη! Φυσικά και χουφτωσα αφού την είχα στο αυτοκίνητο με τα εσώρουχα..Άκρως καυλωτικο...

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
Εχεις δίκιο μυστη μου.την επόμενη φορά θα την κεράσω κρεμα γάλακτος στην μούρη! Φυσικά και χουφτωσα αφού την είχα στο αυτοκίνητο με τα εσώρουχα..Άκρως καυλωτικο...
τελικα απο καθαριοτητα πως ηταν?Βρωμαγε?Το στομα της?ΣΑπιο?

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Ηταν πεντακάθαρη. Οπως όλες οι γυφτισες άλλωστε
Μπράβο δικέ μου πάντα τέτοια !
Πέρασα και γω χθες μεσημεράκι γύρω στις 2 απο Πέτρου ραλλη και Κηφισσο είδα κάτι καυλογυφτισσες του δρόμου απ έξω από το Σκλαβενίτη αλλά ήταν και κάτι γυφτοι μαζί και δε μπορούσα να κάνω κίνηση

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Μπράβο δικέ μου πάντα τέτοια !
Πέρασα και γω χθες μεσημεράκι γύρω στις 2 απο Πέτρου ραλλη και Κηφισσο είδα κάτι καυλογυφτισσες του δρόμου απ έξω από το Σκλαβενίτη αλλά ήταν και κάτι γυφτοι μαζί και δε μπορούσα να κάνω κίνηση
Εκεί υπάρχει ένας πρόχειρος καταυλισμός. Δεν συνιστώ σε κανέναν να πλησιάσει εκεί, καθώς έχει ακροβολισμένους πολλούς Γύφτους, οι οποίοι πουλάνε διάφορα στα φανάρια. Επίσης, οι συνθήκες υγιεινής είναι τραγικές και οι γύφτισσες πανβρώμικες.

• Like
Αντιδράσεις: 968

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εκεί υπάρχει ένας πρόχειρος καταυλισμός. Δεν συνιστώ σε κανέναν να πλησιάσει εκεί, καθώς έχει ακροβολισμένους πολλούς Γύφτους, οι οποίοι πουλάνε διάφορα στα φανάρια. Επίσης, οι συνθήκες υγιεινής είναι τραγικές και οι γύφτισσες πανβρώμ
Το καταυλισμο δεν τον εχω εντοπισει.Οι γυφτοι που ειναι εκει σιγουρα ψαχνονται να σε ψηρισουνε στη πρωτη ευκαιρια ειδικα αν σε δουν να καυλαντιζεις καμια γυφτισσα..
Σιγουρα θελει προσοχη μπορεις να κινησαι περιφεριακα του καταυλισμου και να πετυχεις τιποτα γυφτισσες να ναι μονες τους και να τις προσεγγισεις κρατοντας το χαρτζηλικι τους στο χερι σου. στο θεμα υγιεινης πρεπει να τη παρεις να τη μπας σε κανα ξενοδοχειο να μπανιαριστει αλλιως καμια πιπα στ αμαξι με ανοιχτα παραθυρα να φευγει η μποχα ! εκτος και αν σ αρεσει οποτε no pro!!

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Είχα πηδήξει πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν στην Δευτέρα λυκείου μια γύφτισσα. Την είχα γνωρίσει σε σχολικό πάρτι; αν θυμάμαι καλά στο Μπουρνάζι χωρίς στην αρχή να καταλάβω ότι ήταν γύφτισσα αν και σκουρόχρωμη. Μου είπε ότι είναι γύφτισσα μετά από κάνα μήνα αφού την είχα πηδήξει 3-4 φορές(χωρίς να είμαστε σε σχέση να σημειωθεί αυτό) και μάλιστα ότι η φαμίλια της σκόπευε σε λίγο καιρό να την παντρέψει. Γενικά αυτό και κάτι ιστορίες που μου είχε πει για κάτι μπουνιές που είχαν φάει κάτι πρώην της από άλλους οπαδούς της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας με έκαναν να ξεκοψω σιγά σιγά . Γενικά πάντως στο γαμησι ήταν απίστευτη. Δεν συγκρινοταν με καμία από αυτές που είχα πάει μέχρι τότε.
ακάποτα τα γαμήσια;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Στην περιοχη τους ειναι πολυ επικυνδυνο να κανεις παιχνιδι εγω δεν θα το επιχειρουσα, οσο για αυτο που λες για την ΔΙΑΣ εαν σου κανουν κανενα χοντρο πεσιμο θα παρακαλας να ερθουν μπας και σε γλυτωσουν, οσο αφορα για να βρεις κανενα δικο τους και να του το πεις στα ισια μπορει ναι μεν να σου πει οκ αλλα μετα να ερθει με κανα δυο δικους του και να σε πλακωσει, το καλυτερο θα ηταν να μην το πεις στα ισια αλλα να τον "ψαρεψεις", το πιο καλο ειναι να βρεις καποια εν ωρα "εργασιας" σε μια ασχετη περιοχη να της πιασεις αρχικα κουβεντα περι ανεμων και υδατων και αν δεις οτι ανταποκρινετε να της το ξεφουρνησεις ;) αυτο ειναι το πιο ασφαλες.
γιατι να σε πλακωσει? αμα του δωσεις και αυτονου κανα χαρτζηλικι? Πχ του λες οτι "σου αρεσουν πολυ οι τσιγγανες αλλα δεν μπορεις να βρεις".....τοτε αμα αυτος σου πει απο μονος του "θες να σου βρω εγω?" τοτε ξηγιεσαι να βρει απο τον καταυλισμο μια καλη κουκλα (να ειναι και του επαγγελματος) και δινετε ραντεβου σε Hotel να στην φερει αυτος στην εισοδο....τον πληρωνεις και οκ (25 αυτος 25 το κοριτσι ας πουμε)....μετα θα γινετε και συνεργατες θα σου φερνει και αλλες τσιγγανες απο τον καταυλισμο.... βεβαια ολο αυτο ειναι υποθετικο σεναριο που δεν το εχω εφαρμοσει ακομα....

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
γιατι να σε πλακωσει? αμα του δωσεις και αυτονου κανα χαρτζηλικι? Πχ του λες οτι "σου αρεσουν πολυ οι τσιγγανες αλλα δεν μπορεις να βρεις".....τοτε αμα αυτος σου πει απο μονος του "θες να σου βρω εγω?" τοτε ξηγιεσαι να βρει απο τον καταυλισμο μια καλη κουκλα (να ειναι και του επαγγελματος) και δινετε ραντεβου σε Hotel να στην φερει αυτος στην εισοδο....τον πληρωνεις και οκ (25 αυτος 25 το κοριτσι ας πουμε)....μετα θα γινετε και συνεργατες θα σου φερνει και αλλες τσιγγανες απο τον καταυλισμο.... βεβαια ολο αυτο ειναι υποθετικο σεναριο που δεν το εχω εφαρμοσει ακομα....
Καί να μην δοκιμασεις ποτέ.πολυ επικίνδυνο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.284
Πόντοι
7.885

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εσύ το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο....
Μου αρέσει όμως που είσαι ειλικρινής κ λες ότι δεν το έχεις εφαρμοση.
Θεωριτικα μπορεί να γίνει αν κ θα πρεπει να πας στοχευμενα ότι γίνεται παιχνίδι εκεί....
Αν κ πας στην φωλιά του λύκου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom