Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Χθεσινό patrol, για εντοπισμό γύφτισσων και συλλογή πληροφοριών. Στην γέφυρα της Λένορμαν και στην ακριβώς επόμενη δεν υπήρχε τίποτα. Κατέβηκα στον Πειραιά, στο τέρμα των λεωφορείων, μέσα στο λιμάνι. Στην πλατεία, που βρίσκεται εκεί, έχουν κάνει κατάληψη οι Γύφτοι. Την χρησιμοποιούν ως ορμητήριο και από εκεί εξαπολύουν τις επιθέσεις τους, συνήθως, σε ανυποψίαστους τουρίστες. Την ώρα που πήγα, είδα κάποιες οικογένειες να κοιμούνται στρωματσάδα, στο γρασίδι. Δεν έδιναν ένα αρχίδι, για τα παιδιά τους, τα οποία έφευγαν μόνα τους και περιφέρονταν μέσα στο λιμάνι. Ακολούθησα μια μικρή πρασινομάτα γυφτοπούλα, η οποία πήγαινε στις δημόσιες τουαλέτες, παρέα με τον μικρό της αδερφό. Περίμενα απ' έξω, για να δω που θα πάει μετά. Σκέφτηκα να μπουκάρω μέσα και να της προτείνω λεφτά, για ξαλάφρωμα, αλλά δεν το ρίσκαρα, γιατί είχε τουρίστες που μπαινοβγαίνανε. Μόλις βγήκε, συνέχισα την παρακολούθηση και την είδα να συναντά μια παρέα από παιδιά της φυλής της, στο Bread Factory. Πέρασα μετά από ώρα και την χαιρέτισα, χωρίς να πάρω ανταπόκριση, καθώς έδειχνε να φοβάται. Περίμενα μερικά λεπτά, λίγο πιο κάτω, έξω από ένα ανταλλακτήριο, καθώς σκεφτόμουν να αγοράσω δολάρια, για το επόμενο ταξίδι μου. Αφού δεν υπήρχαν προοπτικές για σκηνικό, έφυγα και ξαναγύρισα στην πλατεία, όπου δεν είδα κάτι αξιοσημείωτο. Γυρίζοντας σπίτι, πέρασα και από την γέφυρα της Πειραιώς. Εκεί έχει μία μεγάλη φαμίλια, η οποία καθαρίζει τζάμια και πουλάει πράγματα στους περαστικούς. Δεν ενδείκνυνται για να πάρει κάποιος το ρίσκο, γιατί έχει πολλούς νέους άνδρες και οι γυναίκες είναι πανβρώμικες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.068
Πόντοι
6.515
Ως γνωστον το καλοκαιρι μπανιαρονται στην θαλασσα παντα με τα ρουχα βεβαια.
καμμια φορα μπαινει στο νερο στα ρηχα κι ο γυφτος και πεφτει ενα πηδημα, με τα ρουχα βεβαια :zombie:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Στο Φυλ+Πιπ χθες 2η βαρδια δουλευε η ρομα Μαρια:smiling-face-with-heart-eyes:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Την Παρασκευή που μας πέρασε είχα κατέβει Τρίπολη για δουλειά, τελείωσα νωρίς και είπα να περάσω προς Θάνα, στην στροφή 50 μέτρα μετά 2 γυφτισσες κάθονται δίπλα στον δρόμο, μου κάνουν νόημα δεν σταματάτησα μιας και μιλούσα στο τηλέφωνο, κάνω τον γύρο και ξαναπερναω, σηκώνονται ζητάνε τσιγάρο, μου λέει η πιο νεαρή "που πας στις πουτανες; εκεί θα πληρώσεις 30 ευρώ, δώσε 10 σε εμένα να σου πάρω πιπα" και βάζει το χέρι της στην πουτσα πάνω από το παντελόνι, την ρωτάω που θα μου πάρεις πιπα; μου λέει "εδώ μέσα στο δάσος, έλα κατεβα" το σκέφτομαι για δευτερόλεπτα, από την μια είδα πριν που πέρασε αμάξι με γύφτους, από την άλλη δεν ήταν μόνη της αλλά με άλλη γυφτισσα μαζί και μου φάνηκε πιο επικίνδυνο... οπότε και έφυγα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Την Παρασκευή που μας πέρασε είχα κατέβει Τρίπολη για δουλειά, τελείωσα νωρίς και είπα να περάσω προς Θάνα, στην στροφή 50 μέτρα μετά 2 γυφτισσες κάθονται δίπλα στον δρόμο, μου κάνουν νόημα δεν σταματάτησα μιας και μιλούσα στο τηλέφωνο, κάνω τον γύρο και ξαναπερναω, σηκώνονται ζητάνε τσιγάρο, μου λέει η πιο νεαρή "που πας στις πουτανες; εκεί θα πληρώσεις 30 ευρώ, δώσε 10 σε εμένα να σου πάρω πιπα" και βάζει το χέρι της στην πουτσα πάνω από το παντελόνι, την ρωτάω που θα μου πάρεις πιπα; μου λέει "εδώ μέσα στο δάσος, έλα κατεβα" το σκέφτομαι για δευτερόλεπτα, από την μια είδα πριν που πέρασε αμάξι με γύφτους, από την άλλη δεν ήταν μόνη της αλλά με άλλη γυφτισσα μαζί και μου φάνηκε πιο επικίνδυνο... οπότε και έφυγα.

Αν σου έλεγε με το αμάξι θα φαινόταν καλύτερο. Αλλά να κατέβεις από το αμάξι και να το αφήσεις εκει; :think:
Βασικά από τα λεγόμενα με μηχανή ήσουν;

Μπορεί και να γινόταν η φάση και να έλεγε αλήθεια αλλά τεράστιο το ρίσκο.

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Αν σου έλεγε με το αμάξι θα φαινόταν καλύτερο. Αλλά να κατέβεις από το αμάξι και να το αφήσεις εκει; :think:
Βασικά από τα λεγόμενα με μηχανή ήσουν;

Μπορεί και να γινόταν η φάση και να έλεγε αλήθεια αλλά τεράστιο το ρίσκο.
Αυτό σκέφτηκα και δεν προχώρησα, κατά τα άλλα η νεαροτερη απο τις 2 αυτή που το πρότεινε κιολας ήταν καυλιαρα και φαινόταν καθαρή, όσο καθαρή μπορεί να είναι δλδ... γενικά στην Τρίπολη μου έχει ξανατυχει με γυφτισσες έξω από σουπερμάρκετ, αλλά και πάλι δεν έκανα το βήμα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αυτό σκέφτηκα και δεν προχώρησα, κατά τα άλλα η νεαροτερη απο τις 2 αυτή που το πρότεινε κιολας ήταν καυλιαρα και φαινόταν καθαρή, όσο καθαρή μπορεί να είναι δλδ... γενικά στην Τρίπολη μου έχει ξανατυχει με γυφτισσες έξω από σουπερμάρκετ, αλλά και πάλι δεν έκανα το βήμα.
Γενικά ψειρίζουν.. Αλλά γίνονται και φάσεις σίγουρα έτυχε μερικές φορές να δω να μπαίνουν σε αμάξια.. Γενικώς μιλάω όχι για Τρίπολη.
Θέλει τόλμη και μεγάλη προσοχή βέβαια.

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Γενικά ψειρίζουν.. Αλλά γίνονται και φάσεις σίγουρα έτυχε μερικές φορές να δω να μπαίνουν σε αμάξια.. Γενικώς μιλάω όχι για Τρίπολη.
Θέλει τόλμη και μεγάλη προσοχή βέβαια.
Και στα 2 σκηνικά ήταν 2 γυφτισσες παρέα, αν ήταν 1 μόνη της και ανεκτή από θέμα καθαριότητα θα το έκανα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Και στα 2 σκηνικά ήταν 2 γυφτισσες παρέα, αν ήταν 1 μόνη της και ανεκτή από θέμα καθαριότητα θα το έκανα
Δεν υπάρχει πρόβλημα στην παρέα, μερικές φορές πάνε και για ασφάλεια ή απλά να έχουν κάποιον δίπλα τους να περνάει η ώρα.
Και εγώ στα σκηνικά που είδα παρέα ήταν γύφτισσες και την μία φορά είδα μάλιστα να κάνει νόημα με το χέρι στην άλλη πριν μπει στο αμάξι του "τυχερού".
Σε φάση "βρήκα πελάτη".

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι όχι επειδή ήταν 2 η επειδή σου είπε κατέβα η που πέρασαν οι γύφτοι αλλά το ότι ήσουν άγνωστος...
Ειδαν ξένες πινακίδες στο όχημα...
Για αυτές ήσουν ένας περιστασιακος κ θα έλεγαν αυτός σήμερα ειναι εδώ κ αύριο όχι,
ότι μπορούμε να αρπάξουμε.. δεν θα σε έκαναν πελάτη....

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Ηλικία περίπου 25 κοντό μαύρο μαλλί με τζην φούστα μίνι. Ζητησε 10 για πιπα αλλά μόλις είδε το ταλληρο μου επιασε τον πουτσο..Πιπα πίσω από κατι νταλίκες στα όρθια..Ρομαντικη φάση πάντως..
Τι ώρα έγινε αυτό

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Τύπε το σκατό μέχρι εδώ μύρισε :confused: :confused: :confused:
:zombie::zombie::zombie:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436

αυτη εδω γραφει στο προφιλ της οτι ειναι γυφτισα...εχει κανεις εμπειρια?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586

αυτη εδω γραφει στο προφιλ της οτι ειναι γυφτισα...εχει κανεις εμπειρια?
Καλύτερα να ρωτήσεις στο νήμα για instagram, εδώ ασχολούμαστε με αυθεντικές, ευωδιαστές γυφτοπούλες.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
τι ωρα ηταν περιπου???/ τι ωρα βγαινουν συνηθως στου Θανα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom