Giorgos Koud
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Ήταν περίπου 12.00 με 13.00 φίλε
Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολλές και κατά 99% δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα (χορτάτες από επιδόματα) παρά μόνο στην καλύτερη να σε χουφτώσουν για να σου αρπάξουν το πορτοφόλι.Ρε καριόληδες!!! Ενώ δε γουστάρω ούτε στον ίδιο πλανήτη να βρίσκομαι με τους γύφτους, με έχετε κάνει να βλέπω γύφτισσα στο δρόμο και να την κοιτάω με άλλο μάτι
Πλάκα κάνω αδερφέ!!! Εκτός από αυτές που έχω πάρει σε μπουρδελο δεκαετία 80, Ελληνίδες τσιγγάνες και κάποια Ρουμάνα σε studio επαρχίας σχετικά πρόσφατα, αυτές στο δρόμο ούτε να τις κατουράω!!! Μου έχουν τύχει περιστατικά με το φορτηγό αρκετά!!! Ειδικά έξω από τη λαχαναγορά πάρα πολλά σκηνικά αλλά μακρυάάά!!!!Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολλές και κατά 99% δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα (χορτάτες από επιδόματα) παρά μόνο στην καλύτερη να σε χουφτώσουν για να σου αρπάξουν το πορτοφόλι.
Πολλαπλάσιες φορές από ό,τι είδα να μπαίνουν σε αμάξι (που έγινε 3-4) είδα να την πέφτουν σε γέρους και καλά χούφτωμα και μετά ο άλλος να ψάχνεται που του έλειπαν ψιλά. Εννοείται πως πολλές φορές παρενέβην.
Για δωσε μας τα φώτα σου φίλε συναγωνιστή για τη Λαχαναγορά για να μαθαίνουμε και τα υπόλοιπα μέλη που μας ενδιαφέρει !Πλάκα κάνω αδερφέ!!! Εκτός από αυτές που έχω πάρει σε μπουρδελο δεκαετία 80, Ελληνίδες τσιγγάνες και κάποια Ρουμάνα σε studio επαρχίας σχετικά πρόσφατα, αυτές στο δρόμο ούτε να τις κατουράω!!! Μου έχουν τύχει περιστατικά με το φορτηγό αρκετά!!! Ειδικά έξω από τη λαχαναγορά πάρα πολλά σκηνικά αλλά μακρυάάά!!!!
Η ομορφια του φορουμ μυστη. Εχεις ηδη αναγκη την βρωμικη ηδονη.Ρε καριόληδες!!! Ενώ δε γουστάρω ούτε στον ίδιο πλανήτη να βρίσκομαι με τους γύφτους, με έχετε κάνει να βλέπω γύφτισσα στο δρόμο και να την κοιτάω με άλλο μάτι
Τίποτα σημαντικό τύπε μου, δεκαετία '90 επειδή φόρτωνα συνέχεια εκεί γύρω και μέσα στην ΚΛΑ, συνέχεια είχαμε στα πόδια μας γυφτάκια όλων των ηλικιών!! Από γριές μέχρι μωρά παιδιά!!! Συνήθως οι μικρές κάνουν πεσίματα του τύπου "να μου δώσεις ένα χιλιάρικο (3 ευρώ) να σου κάνω μια πίπα" ή πεντοχίλιαρο (15 ευρώ) για γαμήσι στην καμπίνα ή στην καρότσα!!! Θυμάμαι ένας Κρητικός είχε πιπώσει (μας έλεγε) ένα πιτσιρίκι για μισή κλούβα πορτοκάλια!!! Αλλά κι έναν Καλαματιανό, μέχρι να γαμήσει μια στην Αθηνών τον ακινητοποίησαν και του άδειασαν όλο το φορτίο Καρέλια!!!Για δωσε μας τα φώτα σου φίλε συναγωνιστή για τη Λαχαναγορά για να μαθαίνουμε και τα υπόλοιπα μέλη που μας ενδιαφέρει !
Κακως ξαναπερασες και σταματήσες.γκάζι έπρεπε να πατησειςΤύπε το σκατό μέχρι εδώ μύρισε
Τον έτρωγε ο κολος του τον Καλαματιανο .χαχαχαΤίποτα σημαντικό τύπε μου, δεκαετία '90 επειδή φόρτωνα συνέχεια εκεί γύρω και μέσα στην ΚΛΑ, συνέχεια είχαμε στα πόδια μας γυφτάκια όλων των ηλικιών!! Από γριές μέχρι μωρά παιδιά!!! Συνήθως οι μικρές κάνουν πεσίματα του τύπου "να μου δώσεις ένα χιλιάρικο (3 ευρώ) να σου κάνω μια πίπα" ή πεντοχίλιαρο (15 ευρώ) για γαμήσι στην καμπίνα ή στην καρότσα!!! Θυμάμαι ένας Κρητικός είχε πιπώσει (μας έλεγε) ένα πιτσιρίκι για μισή κλούβα πορτοκάλια!!! Αλλά κι έναν Καλαματιανό, μέχρι να γαμήσει μια στην Αθηνών τον ακινητοποίησαν και του άδειασαν όλο το φορτίο Καρέλια!!!
Καλά και αυτός ανέβηκε από Καλαμάτα για να γαμησει γυφτισσα αφού εκεί στα μέρη του είναι γεμάτο από τσιγγανες που ψάχνονται για σεξ με δωράκιΤον έτρωγε ο κολος του τον Καλαματιανο .χαχαχα
Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει τα σενάρια του Μανουσάκη και εμάς φυσικά.....Μπάτσος, έχει παντρευτεί τσιγγανέιρο;;; κι αυτή α) δουλεύει σε καφέ, β) έχει γκόμενο άλλον τσιγγανέιρο και γ) κάνει αρπαχτή με φίλο σου μπαλαμό. Κατάλαβα καλά;;;;
Δύο σε ένα ντουζ και πλυντήριο μαζίΩς γνωστον το καλοκαιρι μπανιαρονται στην θαλασσα παντα με τα ρουχα βεβαια.
Περιμένουμε κριτική και οπτικοακουστικό υλικό.λοιπο μυστες γυρω στις 12 σημερα γυρνοντας απο σκλαβενιτη στο κερατσινι στα φαναρια σαλαμινος και 25 μαρτιου ηταν 3 γυφτακια τα δυο γυρο στα 19-20 και το αλλο πολυ ανηλικο.Περειμενοντας το πρασινο μου κανουν νοημα μπενω 25 μαρτιου και ερχεται στο παραθυρο το ενα και μου λεει για λεφτα τις εριξα για χαρζιλικι και ηθελε 20 στο αμαξι για γαμισι οταν τις ειπα και για τις δυο σε ξενοδοχειο πηγε να ανοιξει τη πορτα αλλα βιαζομουν και ετσι της ειπα απογεμα κατα τις 7 να ειναι εκει και οι δυο οι μεγαλυτερες με ενα 40 θα τις παρω και τις 2 ωραια κοματια οπως τα γουσταρω αδυνατουλικα με πεταχτο κολαρακι και φενοντουσαν καθαρα
Τύπε αν γίνει αυτή η συνάντηση και επιζήσεις, θα χρειαστείς 3 μήνες καραντίνα μετά!!!λοιπο μυστες γυρω στις 12 σημερα γυρνοντας απο σκλαβενιτη στο κερατσινι στα φαναρια σαλαμινος και 25 μαρτιου ηταν 3 γυφτακια τα δυο γυρο στα 19-20 και το αλλο πολυ ανηλικο.Περειμενοντας το πρασινο μου κανουν νοημα μπενω 25 μαρτιου και ερχεται στο παραθυρο το ενα και μου λεει για λεφτα τις εριξα για χαρζιλικι και ηθελε 20 στο αμαξι για γαμισι οταν τις ειπα και για τις δυο σε ξενοδοχειο πηγε να ανοιξει τη πορτα αλλα βιαζομουν και ετσι της ειπα απογεμα κατα τις 7 να ειναι εκει και οι δυο οι μεγαλυτερες με ενα 40 θα τις παρω και τις 2 ωραια κοματια οπως τα γουσταρω αδυνατουλικα με πεταχτο κολαρακι και φενοντουσαν καθαρα
μουλιασμα με χλωρινι και διπλο καπελο αλλα φενοντουσαν καθαραΤύπε αν γίνει αυτή η συνάντηση και επιζήσεις, θα χρειαστείς 3 μήνες καραντίνα μετά!!!
Αν τις φορτώσεις σε χοτελ, έχει καλώς!!! Πρόσεχε πολύ όμως!!!μουλιασμα με χλωρινι και διπλο καπελο αλλα φενοντουσαν καθαρα
θα τις παω σκαραμαγκαΑν τις φορτώσεις σε χοτελ, έχει καλώς!!! Πρόσεχε πολύ όμως!!!
θα τις παω σκαραμαγκα