Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Ναι ετσι ειναι, είμαι σύμφωνος μαζί σου.
Εγω τα λέω χρόνια αυτά...
τόση Αθήνα....κάπου θα υπάρχει πιάτσα.
Θα ζητιανεύουν αλλά με το ανάλογο χαρτζλικακι θα παίζει κ χώσιμο.
Κάποιοι ξέρουν τις ποιτσες αλλά μην κακολογουμε ότι δεν το λένε.
Ισως να μην είναι κ μελοι για να τό γράψουν.
καποιοι ξερουν σιγουρα αποκλειται να μην υπαρχουν μελη που να μην εχουν ακρες ακομα και με κυκλοματα γυφτων τοσους καμικαζι εχουμε εδω δεν γινεται να μην ξερουν

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
καποιοι ξερουν σιγουρα αποκλειται να μην υπαρχουν μελη που να μην εχουν ακρες ακομα και με κυκλοματα γυφτων τοσους καμικαζι εχουμε εδω δεν γινεται να μην ξερουν
Ένα μέλος είχε γράψει λίγες σελίδες πιο πίσω ότι παίζουν κάτι πιάτσες σε συγκεκριμένα σημεία Αγία βάρβαρα κορυδαλλό νικαια
Αλλά δεν έτυχε να περάσω για να δω τι παίζει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Και σινεμά σκάω και σε παραλία γυμνιστών σκάω και κανονίζω, με τύπισσα, επίσκεψη σε Swingers Club. Να διαβάζεις όλα τα threads και να πηγαίνεις για επιτόπια έρευνα.
Τυπε είσαι ο Μπαμπινιώτης της καλτιλας. Σε διαβάζουμε σαν εγκυκλοπαίδεια.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
:helpplea::helpplea::helpplea:
ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Προσοχη ακραιοι μυστες!
Αναφερομαι στο γυφτακι το οποιο σημερα τ απογευμα ζητιανευε στα μαγαζια κοντα στον σταθμο,everest,zymari,πακομαγαζα κτλ...συνοδευεται απο αγελη 5 6 εφηβων γυφτων οι οποιοι οταν η μικρη κολλαγε ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ηταν αφαντοι!!
2020 ηταν στην σταση του ΟΑΣΑ ΣΤ.ΗΣΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ περιμενοντας λεωφορειο στο ρευμα πρως παραλιακη!
Προσεχετε για να εχετε:woldman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
:helpplea::helpplea::helpplea:
ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Προσοχη ακραιοι μυστες!
Αναφερομαι στο γυφτακι το οποιο σημερα τ απογευμα ζητιανευε στα μαγαζια κοντα στον σταθμο,everest,zymari,πακομαγαζα κτλ...συνοδευεται απο αγελη 5 6 εφηβων γυφτων οι οποιοι οταν η μικρη κολλαγε ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ηταν αφαντοι!!
2020 ηταν στην σταση του ΟΑΣΑ ΣΤ.ΗΣΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ περιμενοντας λεωφορειο στο ρευμα πρως παραλιακη!
Προσεχετε για να εχετε:woldman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση το εν λόγο σπόρ δεν είναι και από τα πιο εύκολα τουλάχιστον για τη χώρα μας γιατί από ότι βλέπω βορειότερα πρέπει να είναι πίο εύκολα τα πράγματα
!

Τελευταία τροποποίηση:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Σίγουρα γίνεται στην Βουλγαρία αλλά κ εκεί πρέπει να ξέρει κάποιος που θα πάει.
Να πάει στοχοποιημενα.
Εγω πήγα γαι 3 ημέρες Βουλγαρία για να φέρουμε ένα αυτοκίνητο, επειδή υπάρχουν καλύτερες τιμές εκεί.
Λοιπόν πήγαμε Ντουπνιτσα κ Σοφία δεν είδα πουθενά τίποτα, ούτε πιατσα τίποτα.
Ειδικά στην Ντουπνιτσα που διανυκτέρευσαμε την οργωσα....
Πουθενα τιποτα.

Τελευταία τροποποίηση:

5k

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
29
Πόντοι
0
Έχω πάει με Spanish gypsy πριν χρόνια, πολύ καλά ήτανε. Χωρίς λεφτά. Στην Ελλάδα με ή χωρίς λεφτά μάλλον δε θα το επιχειρούσα..

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Έχω πάει με Spanish gypsy πριν χρόνια, πολύ καλά ήτανε. Χωρίς λεφτά. Στην Ελλάδα με ή χωρίς λεφτά μάλλον δε θα το επιχειρούσα..
Από ότι έχω καταλάβει Βουλγαρία Ρουμανία και γενικά ανατολική Ευρώπη, δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια, πρέπει να είναι πιο εύκολα προσβάσιμες και προσεγγίσιμες γιατί βλέπω πολλά ερασιτεχνικά βίντεο ανεβασμένα από αυτές τις χώρες, εάν λάβουμε υπόψιν ότι από αυτά που γίνονται ανεβαίνει μόνο ένα μικρο ποσοστό μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ότι γίνεται πιο εύκολα παιχνίδι.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εγω παντως πιστευω οτι αν σε γουσταρει η γυφτισσα (του δρομου παντα λεμε) και δεν σε κλεψει :P θα κανεις απιστευτα γαμισια ..Νομιζω πως το εχουνε μεσα τους το καυλωτικο σεξ ετσι που ειναι τοσο χυμα σα λαος
Εμενα αυτο μ εξηταρει πολυ αλλα μονο για σεξ φαση οχι κατι παραπανω σχεσεις,σογια, νταλαβερια κλπ..

5k

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
29
Πόντοι
0
Tου τραβααάς;

Αρχίζω να πιστεύω ότι τα γερόντια κατέχουν όλη την αλήθεια τελικά
Καλά μου είχε πει κάποιος γάμα ότι μουνί βρίσκεις, κι ας είναι γύφτισσα

Εντάξει, αλλά μη ξεχνάμε πως αυτά τα γνωμικά φτιάχτηκαν σε καιρούς που σε κάποια μέρη για να γαμήσεις έπρεπε να παντρευτείς πρώτα χαχαχαχ.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Πάντως οι γύφτισσες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ. Ορισμένες είναι μουνάρες και πολύ προχωρημένες. Κάνουν κολπά που δύσκολα θα βρεις στην πιάτσα γιατί έχουν εκπαιδευτει από πολύ μικρές στο μπούτσο. Μη ξεχνάτε οτι οι γύφτοι γαμάνε από τα 12 οταν όλοι οι υπόλοιποι στα 12 ακόμη δεν ξέρουν που τον έχουν.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εγω παντως πιστευω οτι αν σε γουσταρει η γυφτισσα (του δρομου παντα λεμε) και δεν σε κλεψει :P θα κανεις απιστευτα γαμισια ..Νομιζω πως το εχουνε μεσα τους το καυλωτικο σεξ ετσι που ειναι τοσο χυμα σα λαος
Εμενα αυτο μ εξηταρει πολυ αλλα μονο για σεξ φαση οχι κατι παραπανω σχεσεις,σογια, νταλαβερια κλπ..
Σίγουρα αν σε γουστάρει η γυφτισα θα κάνεις τα καλύτερα γαμησια επειδή το κατέχουν εφόσον γαμιουνται από 12 ετών.
Για σχέσεις γάμους κ τα σχετικα όταν ήμουν κάπου στα 26 μου είχε τύχει η ευκαιρία με τσιγγάνα από οικογένεια περισσότερο ενταγμένη στην δικια μας κοινωνία, για να παω για σοβαρά.
Μου είχε πει τότε ένας φίλος, έξυπνος ανθρώπος, προχώρα κ ξέρεις πως θα σε έχουν.....φυσικά το έβαλα στα πόδια.....
Πέρασαν από τότε 15 χρόνια δεν έκανα οικογένεια, μετά από ατυχίες...παραμενω ακόμα ρεμάλι κ σκέφτομαι κάποιες φορές ότι τότε ησως ήταν το τυχερό μου...
Θέλω να καταλήξω ότι ποτέ μην λέτε ποτέ σε τιποτα....

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.422
Πόντοι
2.356
Σίγουρα αν σε γουστάρει η γυφτισα θα κάνεις τα καλύτερα γαμησια επειδή το κατέχουν εφόσον γαμιουνται από 12 ετών.
Για σχέσεις γάμους κ τα σχετικα όταν ήμουν κάπου στα 26 μου είχε τύχει η ευκαιρία με τσιγγάνα από οικογένεια περισσότερο ενταγμένη στην δικια μας κοινωνία, για να παω για σοβαρά.
Μου είχε πει τότε ένας φίλος, έξυπνος ανθρώπος, προχώρα κ ξέρεις πως θα σε έχουν.....φυσικά το έβαλα στα πόδια.....
Πέρασαν από τότε 15 χρόνια δεν έκανα οικογένεια, μετά από ατυχίες...παραμενω ακόμα ρεμάλι κ σκέφτομαι ότι τότε ησως ήταν το τυχερό μου...
Θέλω να καταλήξω ότι ποτέ μην λέτε ποτέ σε τιποτα....
Ομολογώ εγώ στη θέση σου το ίδιο θα σκεφτόμουν. Τώρα το πόσο ενταγμένοι ήταν στην κοινωνία μας δεν ξέρω. Από την άλλη πριν 15 χρόνια δεν είχαν έρθει όλοι αυτοί από Βουλγαρία. Είχαμε τους δικούς μας, γηγενείς τσιγγάνους οι οποίοι ξέρεις τι είναι και ίσως μπορείς εκεί να βρεις και δυο τρεις νορμαλ.
Επίσης ξέρω οτι αυτοί παντρέυονται μεταξύ τους. Εντύπωση μου ε΄κανε πώς θα σε δεχόνταν όλοι αυτοί

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ομολογώ εγώ στη θέση σου το ίδιο θα σκεφτόμουν. Τώρα το πόσο ενταγμένοι ήταν στην κοινωνία μας δεν ξέρω. Από την άλλη πριν 15 χρόνια δεν είχαν έρθει όλοι αυτοί από Βουλγαρία. Είχαμε τους δικούς μας, γηγενείς τσιγγάνους οι οποίοι ξέρεις τι είναι και ίσως μπορείς εκεί να βρεις και δυο τρεις νορμαλ.
Επίσης ξέρω οτι αυτοί παντρέυονται μεταξύ τους. Εντύπωση μου ε΄κανε πώς θα σε δεχόνταν όλοι αυτοί
Ήταν μια οικογένεια θυμάμαι που ακόμα κ τώρα ζει στην επαρχία, ασχολούνταν, ειναι μουσικοί σε πανηγύρια να το πω έτσι, αλλά είχαν κ καταστηματα με χαλια μοκέτες.
Δεν ζούσαν σε τσαντηρια συγκεκριμένα σήμερα ζουν σε μια από τις καλύτερες βίλες.
Φαντάζομαι όπως δέχονται κάποιον για κουμπαριά για να τούς βαφτίσει το παιδί κάτι αντίστοιχο θα ειναι κ στον γάμο, εντάξει δεν είναι το ίδιο.....
Πάρα πολλοί σαν εμας έχουν παντρευτεί τσιγγάνες, έχω ακούσει ιστοριες κ τα παλια τα χρόνια.
Θέλω να πιστεύω αν υπάρχει θέληση δεν είναι ακατόρθωτο για να ενωθούν οι δύο κόσμοι.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Για τότε λογικά το σκέφτηκες, ποιός παντρεύεται ρομά; Είναι θέμα να αποδεχτείς πως αυτοί θα είναι το σόι που θα συναναστρέφεσαι.

Όπως και Αλβανίδες, γνωρίζεις καμμιά καλή, μαθαίνεις πως είναι από Αλβανία, βλέπεις το σόι τους κοκκινολαίμηδες με τα πεταχτά αυτιά..

Ζόρι.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Για τότε λογικά το σκέφτηκες, ποιός παντρεύεται ρομά; Είναι θέμα να αποδεχτείς πως αυτοί θα είναι το σόι που θα συναναστρέφεσαι.

Όπως και Αλβανίδες, γνωρίζεις καμμιά καλή, μαθαίνεις πως είναι από Αλβανία, βλέπεις το σόι τους κοκκινολαίμηδες με τα πεταχτά αυτιά..

Ζόρι.
Ναι έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom