Καλημέρα, σε όλη την παρέα του thread. Γράφω αυτό το μήνυμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, καθώς έχω διαπιστώσει ότι γίνονται λάθος μεταφράσεις και παραφράσεις, σε αρκετά μηνύματα. Καταρχάς, το παρών νήμα αναφέρεται σε κοπέλες της φυλής Ρομά και πως θα βρούμε να γαμήσουμε, κάποια από αυτές. Διαβάζοντας τον τίτλο, καταλαβαίνει κάποιος και το περιεχόμενο του: Τουρκογύφτισσες, τσαντήρια, βρώμα, φούστες κλαρωτές, γαρύφαλλο στο αυτί, Ταμτάκος και Datsun με πατάτες (2€ το κιλό). Αυτοί που σχολιάζουν και γράφουν περί παρακμής, κατάντιας, κτλ, μπορούν να πάνε σε πιο σοβαρά forum και να σχολιάσουν τις καινούργιες φωτογραφίες της Σελήνης ή να κάνουν like στην εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη. Είμαστε μία παρέα από παιδιά, οι οποίοι εκτός από τα μπουρδέλα, γουστάρουμε και την βρίσκουμε με πιο underground καταστάσεις, όπως η καλτίλα των τσοντοσινεμά, τα Swingers Clubs, οι φάσεις σε παραλίες γυμνιστών και τα τσιγγάνικα κορμιά (όχι όλα). Ότι βρισκόμαστε σε σημεία που συχνάζουν γύφτισσες, άλλοτε εσκεμμένα και άλλοτε χωρίς να το επιδιώκουμε και να συναναστρεφόμαστε μαζί τους, δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι θέλουμε να τις πηδήξουμε. Επίσης, όταν κάποια από αυτές μας ζητάει χρήματα και εμείς πετάμε το "τυράκι", δεν σημαίνει ότι θα περνούσαμε στο επόμενο βήμα. Δεν είμαστε ούτε παρενοχλητές, ούτε ανώμαλοι, οι οποίοι κυνηγούν ανήλικες. Τις περισσότερες φορές κάνουμε συλλογή πληροφοριών, χαρτογραφούμε περιοχές και σταμπάρουμε φάτσες. Πριν από αρκετά χρόνια, δούλευα σε κάποιο μαγαζί, από το οποίο περνούσαν καθημερινά πολλά μικρά γυφτάκια. Ήμουν από τους λίγους, που τους μιλούσε και δεν τα απόπαιρνε. Κατάφερα να μην με κλέβουν και να γίνουν τα αυτιά και τα μάτια μου. Μου έδειχναν τους κλέφτες και τους απατεώνες και έκανα τα κουμάντα μου. Δεν γίνονται τα πάντα για το σεξ. Όσον αφορά τα ευτράπελα σκηνικά, την ώρα που προσπαθούμε να μιλήσουμε μαζί τους και ότι το scouting καταλήγει πολλές φορές να γίνεται σεξοκωμωδία, είναι το αλατοπίπερο που δίνει μια ξεχωριστή νότα, σε ένα από τα πιο παράδοξα thread!