Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Αυτό που θα μπορούσε να πει θα ήταν ότι τις παρενοχλείς σεξουαλικά, οι υπάλληλοι αυτό καθεαυτό δεν θα σου έκαναν τίποτα αλλά μπορεί να καλούσαν αστυνομία, δεν θέλει και πολύ να σκάσει καμιά ΔΙΑΣ εάν βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνεται μία κατάσταση απλά δεν ασχολείσαι και πας παρακάτω, πιστεύω να σε βοήθησα άντε και καλές τσάρκες :wink:
Δεν τους είπα τίποτα, το πονηρό. Ούτε έκανα κάποια ανήθικη πρόταση.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Καλημέρα, σε όλη την παρέα του thread. Γράφω αυτό το μήνυμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, καθώς έχω διαπιστώσει ότι γίνονται λάθος μεταφράσεις και παραφράσεις, σε αρκετά μηνύματα. Καταρχάς, το παρών νήμα αναφέρεται σε κοπέλες της φυλής Ρομά και πως θα βρούμε να γαμήσουμε, κάποια από αυτές. Διαβάζοντας τον τίτλο, καταλαβαίνει κάποιος και το περιεχόμενο του: Τουρκογύφτισσες, τσαντήρια, βρώμα, φούστες κλαρωτές, γαρύφαλλο στο αυτί, Ταμτάκος και Datsun με πατάτες (2€ το κιλό). Αυτοί που σχολιάζουν και γράφουν περί παρακμής, κατάντιας, κτλ, μπορούν να πάνε σε πιο σοβαρά forum και να σχολιάσουν τις καινούργιες φωτογραφίες της Σελήνης ή να κάνουν like στην εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη. Είμαστε μία παρέα από παιδιά, οι οποίοι εκτός από τα μπουρδέλα, γουστάρουμε και την βρίσκουμε με πιο underground καταστάσεις, όπως η καλτίλα των τσοντοσινεμά, τα Swingers Clubs, οι φάσεις σε παραλίες γυμνιστών και τα τσιγγάνικα κορμιά (όχι όλα). Ότι βρισκόμαστε σε σημεία που συχνάζουν γύφτισσες, άλλοτε εσκεμμένα και άλλοτε χωρίς να το επιδιώκουμε και να συναναστρεφόμαστε μαζί τους, δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι θέλουμε να τις πηδήξουμε. Επίσης, όταν κάποια από αυτές μας ζητάει χρήματα και εμείς πετάμε το "τυράκι", δεν σημαίνει ότι θα περνούσαμε στο επόμενο βήμα. Δεν είμαστε ούτε παρενοχλητές, ούτε ανώμαλοι, οι οποίοι κυνηγούν ανήλικες. Τις περισσότερες φορές κάνουμε συλλογή πληροφοριών, χαρτογραφούμε περιοχές και σταμπάρουμε φάτσες. Πριν από αρκετά χρόνια, δούλευα σε κάποιο μαγαζί, από το οποίο περνούσαν καθημερινά πολλά μικρά γυφτάκια. Ήμουν από τους λίγους, που τους μιλούσε και δεν τα απόπαιρνε. Κατάφερα να μην με κλέβουν και να γίνουν τα αυτιά και τα μάτια μου. Μου έδειχναν τους κλέφτες και τους απατεώνες και έκανα τα κουμάντα μου. Δεν γίνονται τα πάντα για το σεξ. Όσον αφορά τα ευτράπελα σκηνικά, την ώρα που προσπαθούμε να μιλήσουμε μαζί τους και ότι το scouting καταλήγει πολλές φορές να γίνεται σεξοκωμωδία, είναι το αλατοπίπερο που δίνει μια ξεχωριστή νότα, σε ένα από τα πιο παράδοξα thread!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
info@123
Ειπες ότι είδες το μικρό το 10χρονο και παρκαρες και πήγες να κόψεις κίνηση.
Αν αλλά γραφεις και άλλα εννοείς τι να σου πω.
Έτσι όπως το έγραψες και ετσι όπως το κατάλαβα είσαι για κρέμασμα σαν τον Μουσολίνι.Ανάποδα και τα έντερα χυμένα....
:confused:
Αν δεις παραπάνω θα δεις τι έχω γράψει για μια συγκεκριμένη γύφτισσα που δεν είναι ανηλικη(είναι 20)και είναι τούμπανο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Είμαστε μία παρέα από παιδιά, οι οποίοι εκτός από τα μπουρδέλα, γουστάρουμε και την βρίσκουμε με πιο underground καταστάσεις, όπως η καλτίλα των τσοντοσινεμά, τα Swingers Clubs,
τυπε εσυ δεν εισαι που γραφεις συνεχεια οτι σκας κινηματογραφο και στην πεφτουν οι καραφλοι μπουστηδες και λοιπα τρυπια σινεφιλ οντα?:undecided::undecided::undecided:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
info@123
Ειπες ότι είδες το μικρό το 10χρονο και παρκαρες και πήγες να κόψεις κίνηση.
Αν αλλά γραφεις και άλλα εννοείς τι να σου πω.
Έτσι όπως το έγραψες και ετσι όπως το κατάλαβα είσαι για κρέμασμα σαν τον Μουσολίνι.Ανάποδα και τα έντερα χυμένα....
:confused:
Αν δεις παραπάνω θα δεις τι έχω γράψει για μια συγκεκριμένη γύφτισσα που δεν είναι ανηλικη(είναι 20)και είναι τούμπανο.
Τύπε, οι γύφτισσες κυκλοφορούν σε μικτές ομάδες. Το ότι ανάμεσά τους είναι και παιδιά, δεν σημαίνει ότι στοχεύουμε σε αυτά. Κατέβηκα να κόψω κίνηση, γιατί ήταν η μοναδική ημέρα, η οποία δεν υπήρχε κανένας άνδρας.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
τυπε εσυ δεν εισαι που γραφεις συνεχεια οτι σκας κινηματογραφο και στην πεφτουν οι καραφλοι μπουστηδες και λοιπα τρυπια σινεφιλ οντα?:undecided::undecided::undecided:
Και σινεμά σκάω και σε παραλία γυμνιστών σκάω και κανονίζω, με τύπισσα, επίσκεψη σε Swingers Club. Να διαβάζεις όλα τα threads και να πηγαίνεις για επιτόπια έρευνα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τύπε, οι γύφτισσες κυκλοφορούν σε μικτές ομάδες. Το ότι ανάμεσά τους είναι και παιδιά, δεν σημαίνει ότι στοχεύουμε σε αυτά. Κατέβηκα να κόψω κίνηση, γιατί ήταν η μοναδική ημέρα, η οποία δεν υπήρχε κανένας άνδρας.
Να είσαι πιο σαφής άλλη φορά όταν έχει να κάνει με ανήλικα.
Υπάρχουν άλλοι που στοχεύουν σε αυτά να ξέρεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Και για να μην παρεξηγηθώ,λέω το αυτονόητο με τα ανήλικα.
Και σας το λέω εγώ που είμαι ο πιο αμαρτωλός εδώ μέσα.

Υπάρχουν κάποια όρια.
Για εμένα προσωπικά η παιδοφιλία τιμωρείται ξεκάθαρα η με χημικό ευνουχισμό ή με εκτέλεση.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπε ΠΑΛΙ καλα που το διευκρινησες:undecided::undecided::undecided:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και σινεμά σκάω και σε παραλία γυμνιστών σκάω και κανονίζω, με τύπισσα, επίσκεψη σε Swingers Club. Να διαβάζεις όλα τα threads και να πηγαίνεις για επιτόπια έρευνα.
τυπε ΠΑΛΙ καλα που το διευκρινησες:undecided::undecided::undecided:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Λίγο έλειψε να πάει με γύφτισσα δικός μου στη Βουλγαρία, ήμουν κι εγώ εκεί, τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Άσχετο.....
Υπάρχουν όρια...
Οχι παιδιά,όχι μπουστηδες.
ε τοτε δεν εισαι ο πιο αμαρτωλος! πως να το κανουμε; μην υποτιμας τους ανωμαλους του φορουμ, δεν εισαι νεοπας... ειμαι σιγουρος οτι και εσυ οπως και γω εχεις δει και εχεις ακουσει πολλα εδω μεσα.
Τελος παντων, βαλε οτι ταμπελα θες. ο πιο αμαρτωλος ξεκαθαρα δεν βαζει ορια και εχουμε μπολικους υποψηφιους για την θεση εδω μεσα. Θα σας ειδοποιησουμε :grin:

Δωσε κανα προγνωστικο στο μπασκετακι σημερα και ασε τις αμαρτιες μας να κριθουν οταν ειναι η ωρα τους :priest:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
ε τοτε δεν εισαι ο πιο αμαρτωλος! πως να το κανουμε; μην υποτιμας τους ανωμαλους του φορουμ, δεν εισαι νεοπας... ειμαι σιγουρος οτι και εσυ οπως και γω εχεις δει και εχεις ακουσει πολλα εδω μεσα.
Τελος παντων, βαλε οτι ταμπελα θες. ο πιο αμαρτωλος ξεκαθαρα δεν βαζει ορια και εχουμε μπολικους υποψηφιους για την θεση εδω μεσα. Θα σας ειδοποιησουμε :grin:

Δωσε κανα προγνωστικο στο μπασκετακι σημερα και ασε τις αμαρτιες μας να κριθουν οταν ειναι η ωρα τους :priest:
Από ότι κατάλαβα φίλτατε στο ίδιο καζάνι θα βράζουμε.
:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Έχεις δίκιο, συναγωνιστή.
Πολλές φορές, για να αποφύγουμε τα σεντόνια, δεν γράφουμε πολλές λεπτομέρειες και δημιουργούνται ασάφειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom