Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Και για να μην παρεξηγηθώ,λέω το αυτονόητο με τα ανήλικα.
Και σας το λέω εγώ που είμαι ο πιο αμαρτωλός εδώ μέσα.
Αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο, που έλεγε και ο Φατσέας. Πέρα από την πλάκα, να θυμάσαι ότι ο Θεός αγαπάει τους αμαρτωλούς.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Δωσε κανα προγνωστικο στο μπασκετακι σημερα και ασε τις αμαρτιες μας να κριθουν οταν ειναι η ωρα τους :priest:
Συναγωνιστή, πόνταρε σε Σερβία και μην ασχοληθείς καθόλου με την Γαλλία και ας την δίνουν δεύτερο φαβορί οι στοιχηματικές.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο, που έλεγε και ο Φατσέας. Πέρα από την πλάκα, να θυμάσαι ότι ο Θεός αγαπάει τους αμαρτωλούς.
τύπε θελει προσοχη στον κινηματογράφο οταν αράζεις με τυπο φατσέα :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 5A5816C0-32B4-443F-93C9-FD396B88290E.jpeg
    5A5816C0-32B4-443F-93C9-FD396B88290E.jpeg
    261,8 KB · Εμφανίσεις: 69

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Τσαγκαρο-Δευτέρα, προχθές και έπρεπε να ανέβω σε ένα μαγαζί στην Μεσογείων, για να αλλάξω ένα ρούχο. Αφού έκανα την αλλαγή και μία έξτρα παραγγελία, καβάλησα την μηχανή, για να συνεχίσω τις δουλειές της ημέρας. Στην στάση του μετρό Νομισματοκοπείο, αποφάσισα να σταματήσω για να τσεκάρω την περιοχή, καθώς είχα διαβάσει πληροφορίες για γυφτάκια που κάνουν ψωνιστήρι. Πάρκαρα το όχημα, έβαλα ένα 20ρικο στην τσέπη και ξεκίνησα την έρευνα πεζός. Πέρασα μπροστά από τον Βασιλόπουλο και ειδα τρεις γύφτισσες να μπαίνουν σε ένα μαγαζί με καλλυντικά, που βρίσκεται δίπλα. Πήγα προς το μέρος τους, περίμενα διακριτικά και μόλις βγήκαν, άρχισα να τις παρακολουθώ. Ήταν μία 40φευγα, μάλλον η μάνα και δύο πιτσιρίκες 16-17 ετών. Στην πορεία, η μάνα τις παράτησε και έφυγε. Εγώ συνέχισα να τις ακολουθώ και να τις παρατηρώ. Ήταν πατσαβούρες και στραβοκάνες και γενικά δεν έλεγαν τίποτα από εμφάνιση. Μπήκαν σε ένα πολυκατάστημα, μάλλον για να κλέψουν και κάπου εκεί σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους. Συνέχισα να περπατάω, για αρκετά μέτρα, χωρίς να δω κάτι το αξιοσημείωτο. Γυρνώντας πίσω, ανέβηκα στην μηχανή και αποφάσισα να περάσω μέσα από τον καταυλισμό, που βρίσκεται εκεί κοντά. Μπαίνοντας μέσα, αντίκρισα στα αριστερά μου έναν γέρο, ο οποίος κοιμόταν σε ένα κρεβάτι, που είχε έξω από την παράγκα του. Τον θυμήθηκα, καθώς τον έβλεπα συχνά, πριν από χρόνια, όταν περνούσα με το όχημα της δουλειάς. Είναι πάντα ξαπλωμένος, στο ίδιο σημείο. Όσον αφορά τον καταυλισμό, πρόκειται για έναν άλλο κόσμο. Μία παραγκούπολη, με δική της αρχιτεκτονική και δικούς της κανόνες. Μέχρι και μία μικρή αυτοσχέδια εκκλησία είδα, γεμάτη με εικόνες. Τρία μικρά γυφτάκια ήταν στην μέση του δρόμου. Ένας μικρούλης μου ζήτησε να κάνουμε hi five και εγώ δεν του χάλασα το χατήρι. Γενικά, δεν ασχολήθηκε κάνεις μαζί μου, ούτε ένιωσα κάποιο κίνδυνο. Βγαίνοντας από εκεί και επιστρέφοντας στην Μεσογείων, είδα τις δύο πιτσιρίκες. Η μία πήγε να τσακιστεί, κατεβαίνοντας το κράσπεδο, κάτι το οποίο σχολίασα. Αυτή μου απάντησε, με αποτέλεσμα να στρίψω μέσα στο πάρκινγκ του MacDonald και να πάω προς το μέρος τους. Τις πλησίασα και τις ρώτησα τι κάνουν. Αυτές πήραν θέσεις άμυνας και με κοιτούσαν φοβισμένες. Τους είπα να μην φοβούνται και τις ρώτησα την ηλικία τους. Η μία μου απάντησε, ότι θα πάει να το πει. Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Συνέχισα να τους μιλάω και αυτή φώναξε σε ένα ζευγάρι ανηλίκων, που έτρωγε έξω. Αυτοί δεν πήραν χαμπάρι τίποτα. Και να έπαιρναν, ο νεαρός δεν μπορούσε να μου κάνει τίποτα. Εγώ επέμενα και τότε αυτή που φώναζε, σκαρφάλωσε πάνω στην σιδερένια μάνδρα, από το φόβο της και μου είπε ότι θα πάει να τα πει όλα. Τότε κατάλαβα, τι εννοούσε. Θα έμπαινε μέσα στο εστιατόριο και θα έλεγε στους υπαλλήλους, ότι τις ενοχλώ. Τώρα, τι ακριβώς θα τους έλεγε και τι θα μου έκαναν τα χάπατα που δούλευαν εκεί, ένας θεός ξέρει. Αφού τις περιεργάστηκα και είδα ότι δεν άξιζαν τίποτα, τους είπα να προσέχουν, όταν διασχίζουν την λεωφόρο και έφυγα. Αργότερα, περνώντας από την γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, με έπιασε το φανάρι. Εκεί βρισκόταν μία πολύ μικρή γύφτισσα, η οποία καθάριζε τζάμια. Μάλιστα, δεν πρέπει να έστεκε καλά, γιατί περπατούσε και μιλούσε μόνη της. Καθώς την κοιτούσα, με ρώτησε τι ώρα είναι. Εγώ της απάντησα και μόλις άνοιξε το φανάρι καβάτζωσα την μηχανή και επέστρεψα πίσω πεζός. Την πλησίασα και αυτή μου ζήτησε μισό ευρώ. Εγώ την ρώτησα, εάν θέλει να της δώσω 20€ και να έρθει μαζί μου, αλλά δεν δέχτηκε. Έφυγα και επέστρεψα στο σημείο που άφησα το όχημα και γύρισα σπίτι γκρινιάζοντας, γιατί έχασα το μπάνιο μου στην θάλασσα, από τις δουλειές και τις αγγαρείες που έκανα. Πραγματικά, ήταν μία γύφτισσα μέρα!
Καλά εκανες κ πηγές τσάρκα κ εγώ μαζί σου είμαι.
Κάθε φορά που έλεγες γύριζα να πάρω την μηχανή, με έπιανε άγχος μην έγραφες μου την βούτηξαν....
Αν δεν τα κάνουμε κ αυτά τα πεσίματα η ζωή είναι ασπρόμαυρη...
Η μαγκιά είναι να βρούμε κάπου που να γίνεται παιχνίδι, πως είναι η Σωκράτους που παίζει πιατσα...κατι αντίστοιχο αλλά με γυφτισες...
Κάπου παίζει παιχνίδι, τόση Αθήνα...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
τύπε θελει προσοχη στον κινηματογράφο οταν αράζεις με τυπο φατσέα :undecided::undecided::undecided:
Τύπε, τον Φατσέα από "Το Καφέ της Χαράς", εννοούσα. Ο Fatseas, που γράφει στο site, είναι από τα μεγαλύτερα troll. Πολλές φορές τρολάρει και τον ίδιο του τον εαυτό!

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Δεν τους είπα τίποτα, το πονηρό. Ούτε έκανα κάποια ανήθικη πρόταση.
Ναι εγώ σε πιστεύω ότι δεν τους είπες κάτι πονηρό αλλά το θέμα είναι ότι αυτές μπορεί να έλεγαν ότι τις παρενόχλησες και θα γινόταν μπέρδεμα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Μόνο μια?.... Τουλάχιστον 3 -4. Οι γύφτοι της τελευταίας γενιάς δεν έχουν καμια σχέση με τους παλαιότερους. Είναι πολύ μπροστα στις απάτες. Είναι θα λέγαμε απόφοιτοι των ιεκ Κορυδαλός. Ξέρουν και προωθούν το προιον τους πάρα πολύ καλά. Δεν πρέπει να τους υποτιμάμε σαν ράτσα και σαν απατεώνες. Έχουν ανέβει πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα (και διαδικτιακά).
υπάρχει μια εσκορτ που την πλασάρουν σαν αλλοδαπή με φανταστικές φωτό κλπ αλλά είναι γύφτισσα καρα-γυφτισσα. Και τα σχόλια από κάτω όλα υπέρ της χωρίς καν να είναι ετσι. Ολα είναι από τη ράτσα της. Πολύ υποστήριξη και φυσικά μερίδιο στα πάρα πολλά έσοδα.

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Μόνο μια?.... Τουλάχιστον 3 -4. Οι γύφτοι της τελευταίας γενιάς δεν έχουν καμια σχέση με τους παλαιότερους. Είναι πολύ μπροστα στις απάτες. Είναι θα λέγαμε απόφοιτοι των ιεκ Κορυδαλός. Ξέρουν και προωθούν το προιον τους πάρα πολύ καλά. Δεν πρέπει να τους υποτιμάμε σαν ράτσα και σαν απατεώνες. Έχουν ανέβει πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα (και διαδικτιακά).
υπάρχει μια εσκορτ που την πλασάρουν σαν αλλοδαπή με φανταστικές φωτό κλπ αλλά είναι γύφτισσα καρα-γυφτισσα. Και τα σχόλια από κάτω όλα υπέρ της χωρίς καν να είναι ετσι. Ολα είναι από τη ράτσα της. Πολύ υποστήριξη και φυσικά μερίδιο στα πάρα πολλά έσοδα.
δωσε στιγμα

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Ισως γι αυτο δε παιζουν πολλα γυφτακια στο δρομο που να γαμιουνται επι χρημασι αφου κανουν αλλα κολπα απατες, κλοπες, ναρκωτικα, επιδοματα βγαζουν απο κει καλυτερο χαρτζηλικι
Ενω εξω πχ Βουλγαρια, Αλβανια θα παιζουν περισσοτερα σκηνικα (προσωπικη εμπειρια δεν εχω) με γυφτισσες στο δρομο..Εδω τις περισσοτερες φορες που εχω κανει πεσιμο σε γυφτισσα εχω φαει κραξιμο ή μου λενε δε κανουμε τετοια εμεις .. Υπαρχουν και εξαιρεσεις απλα πιστευω πως δεν το δινουν πλεον ευκολα οι γυφτισσες της τελευταιας γενιας ισως οι παλαιοτερες !

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
δεν γινετα ρε συναγωνηστες καπου υπαρχουν στεκια και πιστευω οτι πολοι εδω μεσα εχουν ακρες και ξερουν που τις βρησκουν αλλα μαλλον τις κρατανε για παρτη τους οταν λοιπο τις παντρευτειτε καλεστε μας στους γαμους μπας και γαμισουμε και μεις κανα γυφτακι μια που θα γεμισει ο κοσμος στο γλεντι του γαμου χαχα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Αυτο το νημα με εχει καυλωσει με τις γυφτισες
Αλλα παρα ειναι ριψοκίνδυνο να κανεις κίνηση, μάλλον εκει βρίσκεται η γλυκα

Σεβασμός στους θαρραλεους

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ωραιος δωσε υλικο στο λαο!! θα ψαξω και γω μηοως βρω κατι!!
Για αυτούς που ξέρουν στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ τα γυφτακια με προσοχή για 10 λέβα στον παίρνουν μια πιπα
Αν δώσεις και 20 κάνουν παπάδες ….

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ποια τύπε μου ?
Το κατερινιώ ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Οι γύφτισσες ως πρωταρχικό στόχο έχουν την απάτη και την κλεψιά!!! Αν παρ ελπίδα κάποιος δώσει και μια πίπα, να ξέρει πώς το ρίσκο και το τίμημα είναι τεράστιο!!! Ίσως κάποιος να βγάλει κάποιο τυχερό αλλά ο νόμος λέει πως πάνε για να σε κλέψουν!!! Λόγω δουλειάς βλέπω πολλά περιστατικά με γύφτους!
Μ Α Κ Ρ Υ Α!!!!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
δεν γινετα ρε συναγωνηστες καπου υπαρχουν στεκια και πιστευω οτι πολοι εδω μεσα εχουν ακρες και ξερουν που τις βρησκουν αλλα μαλλον τις κρατανε για παρτη τους οταν λοιπο τις παντρευτειτε καλεστε μας στους γαμους μπας και γαμισουμε και μεις κανα γυφτακι μια που θα γεμισει ο κοσμος στο γλεντι του γαμου χαχα
Ναι ετσι ειναι, είμαι σύμφωνος μαζί σου.
Εγω τα λέω χρόνια αυτά...
τόση Αθήνα....κάπου θα υπάρχει πιάτσα.
Θα ζητιανεύουν αλλά με το ανάλογο χαρτζλικακι θα παίζει κ χώσιμο.
Κάποιοι ξέρουν τις πιατσες αλλά μην κακολογουμε ότι δεν το λένε.
Ισως να μην είναι κ μελοι για να τό γράψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom