Φιλε μου , δώσε και άλλες πληροφορίες, μας καυλωσες και έφταιξες την ημέρα, έτοιμος είμαι να πάω από εκείλοιπον μυστες περαντζαδα 2 το μεσημερι απο τα φαναρια σχιστου ερχομενος απο κερατσινι εξω απο το κρεοπωλειο μια μικρη γυφτοπουλα καθαριζε τζαμια και απεναντι απο τη μερια του σχιστου 2 γυφτακια καλοφτιαγμενα 18χρονα οπως αποδειχτηκε λεω στη μικρη αν παιζει κατι για πιπα και μου δειχνει τις 2 απεναντιτης εδωσα 1 ευρω και πεοχωρισα προς σχιστο εκανα αναστρωφη απο νεκροταφιο και φτανοντας στα γνωστα φαναρια ερχεται η μια που ηταν ποιο μαυρουλα για τα τζαμια της βγαζω ενα δεκαρικο και της λεω να φωναξει την αλλη τη ποιο μπανικη.Ερχεται το μπανικο αδυνατουλι λιγο μαυρισμενο και της λεω μπες στ αμαξι για χαρτζιλικι μου λεει 20 πιπα 40 γαμισι μικροκαμωμενο τις δειχνω το 10ρικο για πιπα και της λεω στο παρκι του σκλαβενιτι το ανοικτο
μπενει στ αμαξι παμε και εκανα καταθεση κανονικα αλλα με καπελακι μου ειπε οτι μονο κυριακη πανε εκει συχναζει στην ψαρων που ειναι μικρος καταβλισμος μια απο αυτες τις μερες θα την παρω στα γνωστα χοτελια του σκαραμαγκα μου ειπε πρωινες ωρες με 40 ευρα καλο το μικρο τιμια πιπα σφιχτο μικρο βυζακι κολαρακι πεταχτο μικρο σφιχτο και μουνακι ξυρισμενο αλλα χωρις μπανιο με χλωρινι δεν το ρισκαρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 768K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Άξιος !!!!!!!!!!λοιπον μυστες περαντζαδα 2 το μεσημερι απο τα φαναρια σχιστου ερχομενος απο κερατσινι εξω απο το κρεοπωλειο μια μικρη γυφτοπουλα καθαριζε τζαμια και απεναντι απο τη μερια του σχιστου 2 γυφτακια καλοφτιαγμενα 18χρονα οπως αποδειχτηκε λεω στη μικρη αν παιζει κατι για πιπα και μου δειχνει τις 2 απεναντιτης εδωσα 1 ευρω και πεοχωρισα προς σχιστο εκανα αναστρωφη απο νεκροταφιο και φτανοντας στα γνωστα φαναρια ερχεται η μια που ηταν ποιο μαυρουλα για τα τζαμια της βγαζω ενα δεκαρικο και της λεω να φωναξει την αλλη τη ποιο μπανικη.Ερχεται το μπανικο αδυνατουλι λιγο μαυρισμενο και της λεω μπες στ αμαξι για χαρτζιλικι μου λεει 20 πιπα 40 γαμισι μικροκαμωμενο τις δειχνω το 10ρικο για πιπα και της λεω στο παρκι του σκλαβενιτι το ανοικτο
μπενει στ αμαξι παμε και εκανα καταθεση κανονικα αλλα με καπελακι μου ειπε οτι μονο κυριακη πανε εκει συχναζει στην ψαρων που ειναι μικρος καταβλισμος μια απο αυτες τις μερες θα την παρω στα γνωστα χοτελια του σκαραμαγκα μου ειπε πρωινες ωρες με 40 ευρα καλο το μικρο τιμια πιπα σφιχτο μικρο βυζακι κολαρακι πεταχτο μικρο σφιχτο και μουνακι ξυρισμενο αλλα χωρις μπανιο με χλωρινι δεν το ρισκαρα
Τι ώρα;Εχτες λίγο μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού με ξαλαφρωσε γυφτάκι με ενα κολλαριστο πενταευρο
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ψάχνεστε σαν τους χαζούς για γύφτισσα...Μπροστά στα ματάκια σας είναι και κάθε μέρα μέσα στο Bou η γύφτισσα και δεν έχετε πάρει χαμπαρι.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Εννοείται τύπε μου!!! Έχει ένα διαγνωστικό, το χασάπικο και ένα νεφρολογικό, όλοι έχουν κάμερες!!! χώρια κάτι παλιά κτίρια, είχε κι ένα σκραπατζίδικο στη γωνία.Λογικά εκτός από γύφτισσες που ίσως πηγαίνουν εκεί σε αμάξια, οι άντρες του τσαντιριού μπουκάρουν σε μαγαζιά.
Για αυτούς είναι οι κάμερες.
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
δωσε στιγμαΨάχνεστε σαν τους χαζούς για γύφτισσα...Μπροστά στα ματάκια σας είναι και κάθε μέρα μέσα στο Bou η γύφτισσα και δεν έχετε πάρει χαμπαρι.
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι εσκορτ,call girl,ούτε δουλεύει σε στούντιο και μπουρδέλο.Δεν πάει καν χοτελ...Ψαχτειτε λίγο ....Ξυστε λίγο την καράφλα !!!!δωσε στιγμα
⁶⁶⁶⁶⁶⁶Έχει και μία δόση περιπέτειας
Μασατζου?Δεν είναι εσκορτ,call girl,ούτε δουλεύει σε στούντιο και μπουρδέλο.Δεν πάει καν χοτελ...Ψαχτειτε λίγο ....Ξυστε λίγο την καράφλα !!!!
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
ναι πως θα τη βρουμεΔεν είναι εσκορτ,call girl,ούτε δουλεύει σε στούντιο και μπουρδέλο.Δεν πάει καν χοτελ...Ψαχτειτε λίγο ....Ξυστε λίγο την καράφλα !!!!
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Βρε βάλτε το μυαλουδακι να δουλέψει...ναι πως θα τη βρουμε
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
εεε πες μας γκαστρωσεςΒρε βάλτε το μυαλουδακι να δουλέψει...
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 872
- Πόντοι
- 81
Δεν είναι εσκορτ,call girl,ούτε δουλεύει σε στούντιο και μπουρδέλο.Δεν πάει καν χοτελ...Ψαχτειτε λίγο ....Ξυστε λίγο την καράφλα !!!!
Δεν είναι εσκορτ,call girl,ούτε δουλεύει σε στούντιο και μπουρδέλο.Δεν πάει καν χοτελ...Ψαχτειτε λίγο ....Ξυστε λίγο την καράφλα !!!!
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Μπράβο αγόρι μου εσένα σου κόβει!
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
τελικα εσυ εισαι η γυφτισα που θα σε βρουμε ελα πες
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 872
- Πόντοι
- 81
Τυπε παραβλεπω την παπαρια που πεταξες και σε προτρεπω να διαβαζεις με προσοχη τι σαιττελικα εσυ εισαι η γυφτισα που θα σε βρουμε ελα πες
Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
πλα πλα πλα πλα πες ποια ειναιΤυπε παραβλεπω την παπαρια που πεταξες και σε προτρεπω να διαβαζεις με προσοχη τι σαιτ
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ρεπό παίρνετε ή απασχολείστε καθημερινά με την μαλακία;Σας λέω ότι υπάρχει ...
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Στην προηγούμενη σελίδα κάποιος συναγωνιστής έκανε αναφορά ότι βρήκε.Παιδιά πουθενά κάτι καλο για βράδυ; Συναγωνιστές
Διαγραμμένο μέλος 225443
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Με COVID-19 , αν πας με γύφτισσα, έχεις φύγει για πάνω χθες.. χίλιες φορές ένα κανονικό στούντιο σχετικά καθαρό, με καμία Ρωσίδα/Ουκρανή/Μολδαβή και αυτή πλυμένη, κάνετε και ένα μπανάκι μαζί και όλα σούπερ!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις